За интересните съвпадения в живота

• 43 317
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
  Съвпадение или не, но всеки път когато се запозная с някое момче, което тръгва да ме сваля, се оказва че учи в университета в който исках първоначално да се запиша. Другото куриозно съвпадение е че той по същото време е мислил за моя. И ако първият път реших, че момчето го казва заради свалката, то в следващите подобни случаи не бързах да разкривам къде уча и продължих да чувам такива от сорта "Уча медицина, но всъщност исках да вляза в.....( моя университет! ) " страното е, че дори и след като опита му за флирт се провали, между нас остава много здраво приятелство, което не се разваля, за разлика от приятелствата които завързвам в собственият си университет Rolling Eyes

Друго съвпадение - всички около майка ми са родени на 17-то число - баба, вуйчо, първият й съпруг, вторият (който е баща ми) и аз. Само, че аз заради немарливостта на акушерката съм записана на 18-то  Crazy
Освен това тя е вечно заобиколена от деви и козирози. (понеже аз обаче съм Близнаци и тя твърди че с мен най-сетне е видяла слънце ^^)

Трето съвпадение: Всички момчета които харесвам имат сестри. Познавайки хороскопа си вече мога да твърдя със сигурност, че мъжът ми един ден ще има задължително сестра Laughing

# 61
Сетих се за още нещо. Дойде нов съсед във входа, младо момче - 30г. Купи си апартамента до моя съученичка. В последствие те се запознаха и започнаха да живеят заедно. В един момент решиха да ходят до Германия да се видят с брата и майката на съученичката ми. Майка ѝ, ѝ беше поръчала да ѝ донесе снимки от България. Съученичката взима албумите от детската си градина и започва да ги разглежда и вижда една снимка на която е в по-едър план на неин рожден ден. Вика на момчето: Виж ме като малка, каква съм. Отговорът му е: А, я виж кой стои до теб? Оказа се, че са били в една детска градина и си се имат по снимките.
Стори ми се много забавно.

# 62
  • София
Дядо ми и баща ми са на една дата,сега се очертава и внук им да се появи на същата дата.
Със снаха ми сме родени на една и съща дата.
Когато взех акта за раждане на моя син,видях че последните четири цифри от ЕГН-то му са номера на колата ми  Grinning Така не забравям нито едното,нито другото Simple Smile Също така често ми се случват разни други съвпадения..

# 63
Дядо ми и баба ми бяха родени на една дата, месец и година, бяха и от едно село.

# 64
Синът ми Георги е роден на Гергьовден. Нямам други съвпадения в живота си.

# 65
Е, а случайно ли се казва Георги?

# 66
Е, а случайно ли се казва Георги?
Не  Heart Eyes Решихме, че щом е роден на този ден, трябва да уважим Свети Георги  Heart Eyes. И така вместо Ивайло имам един прекрасен Георги  Hug

# 67
Жив и здрав да е, но значи не е случайно името му. Ако се беше родил на пети, щеше да е Ивайло.  Simple Smile

# 68
  • зад парка
Ожених се на 21.1.
Оказа се, че баба ми се е женила на същата дата. Не е имала изобщо щастлив брак /дъъъълга история/, не е имала брак въобще!
След по-малко от месец след моята сватба, вече бяхме разделени - на двата края на земята, и то завинаги!

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 14:35 от InaDot

# 69
Жив и здрав да е, но значи не е случайно името му. Ако се беше родил на пети, щеше да е Ивайло.  Simple Smile
Благодаря   bouquet

# 70
  • Пловдив
Човек има склонност да забелязва съвпаденията, но не и несъвпаденията. Иначе всичко си е в рамките на вероятностите.
Примери по темата: баба ми по бащина линия и майка ми са с едно и също име (Райна), бабите ни по майчина линия с половинката се казват - по-скоро са се казвали - Димитра, отделно на неговата баба свекървата и оттам - и дъщерята, тоест майка му, са Димитринки, жената на чичо му е с трети вариант - Димитричка. "Нашата" баба иска детето един ден като проговори, да и вика баба Дима, но синът и каза (тип дразнене), че в нашето семейство всички са имали по една баба Мита и няма как, трябва и детето да има.

Родителите на сегашната ми половинка и на бившия ми приятел са с еднакви професии (баща художник, майка учителка по един и същ предмет) и са учили в един и същ ВУЗ всичките четирима.
Жената на брат ми и моят човек са от Разградска област и двамата, без ние да имаме нещо общо с този край. Затова пък преди да се запозная с ММ, бях на екскурзия до Разград и пих вода от прословутата Момина чешма - според указанията за употреба на чешмата трябваше всички екскурзианти, които пихме, да останем свързани с Разград, но другите засега не ги е хванало.

Мъжът на приятелка и жената на брат и са родени на една и съща дата, но в различни години. Вероятността това да се случи е едно на 365 двойки женени братя и сестри, не е толкова малка. Simple Smile

Тази същата приятелка си взе кола, на която първите две цифри на номера отговаряха на тогавашната и възраст, а вторите две бяха с около 30 нагоре, последните две букви бяха "МА". По този повод и казах, а тя се съгласи, че номерът означава, че ще си кара същата кола до навършване на възрастта от вторите две цифри, а колкото до "МА" - това е запазено буквосъчетание за номерата на коли със собственици жени, защото нормалната реплика към жена шофьор е от типа: "Къде караш, МА, овца?", както и бяха казали на нея в началото на шофьорската и кариера.

А това с общите детски градини и училища е сравнително често срещано съвпадение.

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 15:12 от Оранжева мандаринка

# 71
  • о`майна лунна нощ е
Аз и единият ни кум сме родени на една и съща дата /различни години.

Голямото дете на въпросния кум е родено на една  и съща дата с другия ни кум /правя уточнението, че при гражданската церемония на нашата сватба имахме за кумове двама мъже и те се разписаха по дебелите книги като свидетели на бракосъчетанието/.

Наши приятелски семейства чакаха по едно и също време да им се родят деца. Ражда едната жена - момче, Калоян, след два дни ражда и другата жена - момче, Калоян. Семействата се познават само чрез нас и не са си близки.

Качвам се в далечната 1999 г. на влак от Казанлък, за да се прибера към родния град. Случвам се в купето с младежка компания - студенти в медицинския колеж от града ни. Едно от момчетата се хвали, че правило пробна прическа /работело като фризьор/ на една бъдеща абитуриентка Марияна от училище "....", че даже и снимка направил. Вадя аз снимка на класа ми - Мариянчето и на нея.

# 72
  • София-Младост
Разведох се преди години, след време си намерих нов партньор, бившият ми мъж също.
Оказа се, че ММ навремето е купил апартамента(в който живеем)  от бившия мъж на жената, с която моят бивш мъж живее.  Накратко жената, с която бившия живее, преди години е живяла със семейството си в настоящото ни жилище  Mr. Green

# 73
Разведох се преди години, след време си намерих нов партньор, бившият ми мъж също.
Оказа се, че ММ навремето е купил апартамента(в който живеем)  от бившия мъж на жената, с която моят бивш мъж живее.  Накратко жената, с която бившия живее, преди години е живяла със семейството си в настоящото ни жилище  Mr. Green

Направо си е за сериалче  Laughing

# 74
  • Sofia
Или те са се познавали по-отдавна.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт