За интересните съвпадения в живота

• 43 316
  • 262
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Четях темата и реших и аз да се включа с едно съвпадение
Аз и поп фолк певеца Константин сме родени на една дата 17.юли- само дето той е по голям от мен,
той и съпругата му правиха бебето в Тайланд, ние с моя мъж в Египет. Децата ни са родени на
30.11.2010г и двете са кръстени на майките ни (той я кръсти на майка си, а аз на моята)  newsm78
много странно ми се струва
Имам роднинска връзка с Коцето. Mr. Green

А за съвпадения не мога да се сетя в момента, но със сигурност има.

# 76
  • София-Младост
Или те са се познавали по-отдавна.  Thinking
Кои да са се познавали?

# 77
  • Пловдив
И аз имам една случка. Аз съм кръстена (първа буква) на моята баба. Тя има четири внука - аз и брат ми и двете ми братовчедки - от всички, само аз нося нейната буква. Баба почина на 01.01.2003 година. На същата дата, но 2004 година се роди моята дъщеря, нормално раждане. Та така.. И така на тази дата ние почитаме живота, а не се отдаваме на скръбта  Peace

# 78
  • София
Според мен някои неща не са кой знае какви съвпадения, други наистина са странни. Моя много близка приятелка (М) е родена един ден преди рождения ден на майка си. А М. роди дъщеря си един ден преди нейния си рожден ден. (терминът ѝ беше по-нататък, разбира се).  Кумата ми пък е родила дъщеря си също един ден преди нейния РД. И чакаме сега кога ще роди дъщеря ѝ Simple SmileВсички са от Добрич и се смеем, че това е запазена марка за добричлии, но е готино, де.
А за мен пък числото 14 е някакво особено. Навремето с бившия ми съпруг имахме магазинче. Намира той помещение, ремонтира го, оправя го и малко преди отварянето му /на 14.02/ влиза хазяйката и съобщава, че  въпреки отдаването му е продала помещението. След три месеца /на 14.05/ намираме друго помещение. След няколко месеца забременявам и установявам бременността (след като се беше развалил ултразвука на докторката и трябваше да изчакам няколко дни) точно на 14.11. На 14.05 с баща ѝ на И. имахме първото сътресение по пътя към раздялата. Тогава и назначиха шефката ми за постоянно. Терминът ми беше на 14.07 и малката, разбира се се ражда на 14.07.
Дядо ѝ (бившия ми свекър) е роден на 14.06. Само майка ми е на 21-ви юли пак, но мисля, че тези неща нямат кой знае какво отношение

# 79
но мисля, че тези неща нямат кой знае какво отношение[/color]

Сигурна съм че имат - на мен ми върви така - телефонен номер с 3 и 6, в адреса ми на няколко пъти присъстват пак 3 и 6, налагало се да ги сменям и без да избирам специално пак същата картинка  Laughing
а най-близките ми са родени на 1, 6, 10, и такива дати чиито сбор от цифрите е равно на 10 - (1)

Точно преди седмица разбрах, че сбор 9 е било необходимо да има в телефона ми/адреса ми за да ме уравновесява характера, а хората с тези РД ме "тикат" напред - в смисъл ме карат да израствам. Казаха ми, да ходя и да избирам така, ама какво избиране след като то при мен става автоматично? newsm78

Но най-забавното е, че като магнит привличам момчетата родени на мойта дата. Без да знаят разбира се  Peace
 А щях да забравя - най-романтичните неща са ми се случвали на Петък 13-ти  Mr. Green
В къщи се шегуват че някой ден ще се омъжа на тази дата  Joy

# 80
В родата ми по бащина линия съвпаденията са много.
Всички сме родени на еднакви дати в различни месеци - аз и дядо на една, баща ми братовчедка ми и племенника на втора, двете снахи -майка ми и стринка ми на трета, дъщеря ми и жената на братовчед ми на четвърта, сестра ми и братовчед ми на пета, мъжът на братовчедка ми и синът му на шеста, мъжът ми и баща му на седма. Само моя син и дъщерята на братовчед ми нямат съвпадения все още. Чичо ми и баба ми са с 1 ден разлика.  
Когато видях ЕГН-то на мъжът ми се смях с глас и двамата имаме по три еднакви повтарящи се цифри, а когато се роди дъщеря ми и взехме акта за раждане установихме, че и тя е в кюпа. Той с 111, аз с 222, тя с 333.

Всички хубави събития са ни се случвали на големи празници: на 06.05 се сгаджосахме /по-важна дата ни е от сватбата в семейния календар/, на Коледа заживяхме заедно, с дъщеря ми термина ми беше на 03.03, със синът ми на 06.05 / и двамата ги родих по-рано/. Сватбата ни беше точно на 9 1/2 години след като се сгаджосахме.  

Живота ни е изпълнен със съвпадения Simple Smile

# 81
Синът ми Георги е роден на Гергьовден. Нямам други съвпадения в живота си.

След като го споменахте се сетих още нещо
Татко когато бил в казармата много харесвал песента Марина и си казал като се оженя имам ли момиче ще го кръстя Марина. Като се оженили с мама той и споделил, че иска имат ли момиче да се казва така тя естествено се съгласила.На времето не са знаели пола на детето докато не се роди. Мама ми е казвала, че още докато е била бремена не са казвали бебето, а Марина баба като взела да плете нещо и я питали за кой плетеш тя отговаряла за Марина. И така отишла мама в болницата родила  и акушерката и казала честито имаш момиче, мама казала ще се казва Марина и акушерката казала а ти знаеш ли какъв ден е днес мама казала не знам и не ме интересува но това е името на детето ми и акушерката е казала ама точно затова те питам защото днес е света Марина и така родена съм на имения си ден но името ми е било избрано много преди това. Жалко само, че другата ми баба още не може да преживее това, че не съм кръстена на нея  Mr. Green

# 82
  • София
Майка ми, аз и дъщеря ми сме родени на 6 но в различни месеци и години

# 83
Преди време тренирах художествена гимнастика (непрофесионално). Бях в малка група с още само 2 момичета и... как пък така се случи? -- бяхме адашки Laughing А по принцип познавам много малко девойки с моето име (не че е уникално, просто не познавам)  Laughing

# 84
  • София
Кумът ми и мъжът ми са родени на една дата, година и една болница.
Не че сме го канили за кум по тази причина Simple Smile
Брат ми и моят син са в последователни дни, но можеше и да са на една дата.

# 85
Сетих се за още едно съвпадение. Лекарката, която е израждала майка ми, докато се е опитвала да ме докара на този свят, изроди дъщеря ми, 25 години по-късно Simple Smile

# 86
Преди да се родя майка ми е искала , ако има момче да се казва Калоян ... И преди три години видях в един сайт мъж който се казва Калоян и е роден точно когато аз съм родена .И което е интересно : аз и сестра ми не си приличаме , но сестра ми прилича на този Калоян

# 87
Ами моите синове за малко се разминаха с рождена дата на комунистически разници.
И двамата са родени десетина минути преди полунощ, единият на 06.11, другият на 08.09.
Още няколко минути и можеха да празнуват с Великата октомврийска революция и с Деветосептемврийската победа  Joy
Освен това малкият и единият му дядо са родени на една и съща дата.
А, и друго съвпадение - със съпругът ми всъщност сме били съученици до 8ми клас. В едно училище, но в различни паралелки. Тогава въобще не сме се познавали.

# 88
Дъщеря ми се роди на рождения ми ден, също като мен във високосна година, също като мен призори и също като мен много набързо. Иначе и двете сме преносени с около седмица. Другото интересно съвпадение е, че на съпруга ми като дете са подарили кукла (на майтап), с която сме адашки.

# 89
Родена съм на 13.01.76-та,сбора от последните цифри на годината , през която съм родена е 13.
Щерката се роди на 10.01 и ни изписаха здрави и щастливи на 13.01  Simple Smile
Съпругът ми е по-голям от мен с 13 години. Сключихме брак на 13.01.
Синът ми е роден на 21.10-сбора от тези цифри също е 13 Grinning
Егати фатала дето съм, ама си ми и ходи. По-голям карък от мен-не познавам. Свиква се. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт