София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
И аз търся свестен фризьор.Косата ми е дълга и чуплива и има нужда от леко оформяне и скъсяване.Искам като кажа 1-2см.,толкова да режат,а да не експериментират по свое усмотрение....главата си е моя Wink

# 466
  • София
Някой да знае за свестен преподавател по английски език в района?  Peace

# 467
  • София
Всички мами от Красно село, Бъкстон, Борово и околните са добре дошли в групичката за разходки с другарче Simple Smile https://www.facebook.com/groups/1624263687811588/?fref=ts

# 468
  • София
Препоръчайте шивашко ателие, че последния път на пазара Борово ми окъсиха едни панталони...
 Hug

# 469
  • София
Препоръчайте шивашко ателие, че последния път на пазара Борово ми окъсиха едни панталони...
 Hug

Аз и в двете съм ходила там на пазара, и в двете така ми скъсиха панталоните, че са с различна дължина крачолите.
На пазара на Красно село има също. Дано не се лъжа.

# 470
  • ту тук, ту там
В Павлово на Пушкин, след кръгчето в посока Околовръстното, има шивашко ателие. Добре работят жените, но имат много работа и бавят поръчките.

# 471
Здравейте,
Търся жена от квартала, която да взема сина ми от градина около 17 ч. и да го води на карате и английски. Ангажимента е около 2 часа всеки ден. Детето посещава 67 ЦДГ /срещу 6 РПУ/. Предпочитам да е с автомобил/ поемам разходите/, тъй като няма удобен транспорт.

Ако знаете някой, моля да ми изпратите координати на лични.

# 472
  • София-Младост
 Hug

Аз ползвам услугите на две дами на ул.Кюстендил, м/у сп. Дойран и пл.Ручей от дясната страна на канала в посока центъра.

# 473
  • София
 Hug

Аз ползвам услугите на две дами на ул.Кюстендил, м/у сп. Дойран и пл.Ручей от дясната страна на канала в посока центъра.

Знам го. Аз самата се чудя къде да отида на шивач и обмислях това ателие, защото живея на пл. Ручей. Как са цените? Добре ли работят? Не ми трябва за нищо особено, обикновени поправки.

Има и друго ателие в близост. Намира се на бул. България откъм Стрелбище приблизително срещу църквата. Ако не става въпрос за спешни поправки, жената шие добре и не взема много скъпо, но доста ги бавеше моите всеки път и се отказах от услугите й. На всичко отгоре последния път беше загубила панталона, който й оставих за скъсяване. Намери го след 10 мин ровене из купчините и се оказа, че не е готов, а беше казала да мина за него още предния ден.

# 474
  • София-Младост
Само за скъсяване на панталони и една рокля съм ги ползвала, 5лв. За останалите неща нямам представа.

# 475
  • София
Само за скъсяване на панталони и една рокля съм ги ползвала, 5лв. За останалите неща нямам представа.

Благодаря! Това е достатъчен ориентир!   bouquet

# 476
  • София
Хм, 5лв, нещо са се вдигнали цените...

# 477
  • София
Здравейте,
Търся жена от квартала, която да взема сина ми от градина около 17 ч. и да го води на карате и английски. Ангажимента е около 2 часа всеки ден. Детето посещава 67 ЦДГ /срещу 6 РПУ/. Предпочитам да е с автомобил/ поемам разходите/, тъй като няма удобен транспорт.

Ако знаете някой, моля да ми изпратите координати на лични.

Добре ме подсети, че и аз ще имам същата нужда от януари, става дума за Лагера.

# 478
Каква сума предлагате и къде се намира каратето?

# 479
Каква сума предлагате и къде се намира каратето?

Ако въпроса е към мен. Моето дете посещава 67 ЦДГ - срещу 6 РПУ, на карате и на плуване ходи на бул. България./ карате в JK fitnes, плуване в хотела Земята и хората/, още не съм го записала на английски език, тъй като не съм намеря кой да го води /може би Британика или в Красно село, на ул. Дойран./

Разходите за гориво ще ги договорим. Иначе предлагам 5 лв. на час.

Общи условия

Активация на акаунт