София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 580
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Яслата е много хубава и подържана като материална база. Чисто е, хигиената е на ниво,персонала е свестен, а храната е чудесна-има голямо разнообразие,защото бюджета им  е по-голям от на другите ясли. До колкото знам тя е специализирана за деца със специфични заболявания и храната е съобразена с това! Това е което знам, дано съм била от полза!

# 91
  • София
Яслата е много хубава и подържана като материална база. Чисто е, хигиената е на ниво,персонала е свестен, а храната е чудесна-има голямо разнообразие,защото бюджета им  е по-голям от на другите ясли. До колкото знам тя е специализирана за деца със специфични заболявания и храната е съобразена с това! Това е което знам, дано съм била от полза!

Stediq, много ти благодаря за тази информация. Звучи прекрасно! А вие посещавали ли сте яслата? Интересува ме как стои въпросът с памперсите. Ние от месец през деня сме без памперс, но тя като си каже и трябва бързо да се реагира да се сложи на гърнето, ако е с гащички. Иначе вкъщи предпочита да е по голо дупе и сама си ходи на гърнето, но това няма как да стане в яслата Grinning Притеснението ми е да не я държат с памперс там или пък още по-лошо - мокра, ако се изпуска.

# 92
Не не сме посещавали тази ясла, но аз работя в друго ОДЗ и съм ходила там и съм я виждала и с някои от колегите се познаваме. А що се отнася за памперси най-добре отиди на место и разбери как стоят нещата. Не мисля,че ще ти откажат да ти дадат информация. Мое мнение е, че щом детето си казва няма да има проблем да го слагат на гърне, когато пожелае. 

# 93
  • София
Да препоръчате приличен фризьорски салон в Борово? newsm78

# 94
Здравейте момичета,

Простете за нахлуването в темата. Аз съм от Велико Търново, но от 15.09 до 15.10 ми трябва квартира/прилично хотелче около клиника Малинов /ул. Гоце Делчев № 46 - ще дарявам яйцеклетки/.
Може ли да ми препоръчатате нещо за настаняване?
В агенциите за наем на имот не искат да ми направят оферта само за месец Cry.

# 95
  • София
Да препоръчате добра маникюристка в района на Павлово или Борово?  newsm78

# 96
Здравейте, момичета!
Моята дъщеричка тръгва от 1 септември на ясла. Приеха ни в 31 СДЯ Хиподрума.
На някой друг детенцето посещава/посещавало ли я е и въобще ще се радвам на каквато и да е информация относно яслата, която можете да споделите, че няма много в интернет пространството Simple Smile
Хубав ден от мен!

Здравей. И моята дъщеря е приета в същата ясла. Вие при кои госпожи ще сте и кога ще тръгвате?
Относно памперсите, когато ходих да записвам дъщеря ми, госпожата, която я прие каза, че всеки ден ще си носим по няколко памперса и ще ги оставяме заедно с нея, ако все още не е свикнала без памперс. До колкото съм чувала от други майки, чиито деца са ходили в ясла, там ги учат да ходят на гърне и да се хранят сами - предполагам, че вашата дъщеря ще свикне още по-бързо, щом вече си стои през деня без памперс  Peace

# 97
Здравейте момичета,

Простете за нахлуването в темата. Аз съм от Велико Търново, но от 15.09 до 15.10 ми трябва квартира/прилично хотелче около клиника Малинов /ул. Гоце Делчев № 46 - ще дарявам яйцеклетки/.
Може ли да ми препоръчатате нещо за настаняване?
В агенциите за наем на имот не искат да ми направят оферта само за месец Cry.

Здравей!
Прекрасно е, това което ще правиш, искрено ти се възхищавам. За жалост не мога да ти помогна с квартира, дано да си намериш нещо подходящо.

# 98
  • Sofia
има един малък хотел в локалното до трамвайната спирка на Красно село,хотел Жанева също е в близост,но е скъп...

# 99
  • При любимите ми хора
Здравейте, момичета! Аз не съм от квартала, но работя в района, за това взимам кухня на малкия от пункта на Красно село - пазара - ул. "Хубча" и "Дебър" - искам да ви попитам дали има мами на деца с алергии и ако да- да ги помоля да се свържат с мен на лични - имам оферта.

# 100
Аз търся отзиви за школата по английски език Интелект, на ул. Топли дол им е филиалът в Борово - http://www.intellect.bg/bg/all-graphics/offices/filial-borovo.html. Ще се радвам на лични мнения на майки с по-големи дечица, които са посещавали там курсове. Hug

# 101
Аз съм ходила на английски в Интелект в Борово и определено бях доста доволна, но не мога да кажа как са с децата.

# 102
  • София-Младост
Ателие/шивач за ремонт на чанта да ми препоръчате? Имам една за смяна на дръжки, но на едно място ми казаха...36лв. #Crazy

# 103
Ателие/шивач за ремонт на чанта да ми препоръчате? Имам една за смяна на дръжки, но на едно място ми казаха...36лв. #Crazy

Какво точно искаш да се направи. Ако искаш ми пиши на лични, мъжът ми е тапицер и мога да го питам дали ще може да измисли нещо.

# 104
  • София-Младост

Какво точно искаш да се направи. Ако искаш ми пиши на лични, мъжът ми е тапицер и мога да го питам дали ще може да измисли нещо.
Дръжките на чантата са за смяна Simple Smile Ще проверя довечера при нас в Младост, ако и там цената е  #Crazy може да ти драсна.

Общи условия

Активация на акаунт