София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 112 558
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
В района коя лаборатория е най-читава (кръвна картина) - и за колко време ще станат резултатите (с направление съм)?
В тази на Хубча (Цибалаб) смятам да ида, понеже съм бил вече.

# 76
  • София
Пускала съм изследвания в Цибалаб на Ястребец, в Липогард до 142-ро училище и в лабораторията в мед.център Новум на Родопски извор. Навсякъде резултатите излизат още същия ден, проверяваш си ги с код онлайн. Всъщност за Новум не съм сигурна, че беше така, ползвала съм ги само веднъж доста отдавна. За резултатите не би трябвало да има значение дали си с направление.

# 77
И в Новум вече може по интернет и излизат същия ден.
Аз от лабораторията там съм най доволна. Simple Smile

# 78
  • София
Ок, ще ги знам вече, на Хубча (Цибалаб) беше доста чакане, явно е по-известно там, а и отидох към 9 без нещо Grinning

# 79
Там винаги се чака и има много хора.

# 80
  • София
На "Хубча" работят бавно, освен, че ходят много хора. Аз ходя в "Цибалаб" на "Гешов", до "Билла" в кв. "Хиподрума" се намира, в детската клиника. Една "лелка" е всеки път, работи доста бързо, опашката върви добре. Бях бременна, когато на "Хубча" чаках нищожната бройка от 5 човека преди мен да си минат по реда в продължение на 1 час. Прилоша ми и едва се прибрах, защото междувременно жегата се беше увеличила. Тогава се зарекох да не стъпя повече там.  А на "Гешов" тези 5 човека минават за 15-20 минути в най-лошия случай. Препоръчвам я!

# 81
Записвам се и аз в кварталната темичка Simple Smile

# 82
  • София
Добър обущар в района?

# 83
  • Sofia
на Красно село,след бариерата и след банката,под дългия блок,някъде към средните входове има обущарско ателие,мъж и жена/роми/са,но добре,бързо и евтино работят

# 84
  • София-Младост
На бул.Г.Делчев, в бл. 15 мисля се пада има обущар, една жена, доволна съм, бързо работи. Ходих и до тези, за които Doli е писала, но ми казаха 1 седмица(сменях кап ачки на санадали) и ми беше много като време.

# 85
  • София
Бихте ли препоръчали автомивка за пране на килими,от която сте доволни?

# 86
Мога да препоръчам фирма, идват с безплатен транспорт, взимат и доставят обратно килимите. Цената е 3лв на квадрат. Телефон 02 9950599. Жената на телефона е много учтива, услугата като цяло ми направи добро впечатление. Мисля, че фирмата се казва Carpets, поне по телефона това ми казаха.

# 87
Как да стигна от Лозенец до Овча купел ул. Боряна с градски транспорт?

От Семинарията има автобус 102, но после по Монтевидео какво може да се хване, знаете ли?А някакъв директен транспорт?

# 88
  • София-Младост
Като гледам картата 73 спира близо до тази улица, така че с едно прекачване си там.

# 89
  • София
Здравейте, момичета!
Моята дъщеричка тръгва от 1 септември на ясла. Приеха ни в 31 СДЯ Хиподрума.
На някой друг детенцето посещава/посещавало ли я е и въобще ще се радвам на каквато и да е информация относно яслата, която можете да споделите, че няма много в интернет пространството Simple Smile
Хубав ден от мен!

Общи условия

Активация на акаунт