Масло от вечерна иглика

• 560
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте !
Приемах дълго време масло от вечерна иглика по 2 на ден, по предписание на мамолог - 6 месеца.
Този месец ги спрях, обаче забелязах промяна в цикъла - по-обилен от обичайното, над 10 дни със зацапване.
Ще отида на лекар, тъй като и без това отдавна не съм, но дали е възможна връзка между спирането на приема и промяната в МЦ ?

# 1
Да, напълно възможно е.
Вечерната иглика е фитоестроген.
Нямам представа защо Байчев лекува кисти с ударни фози фитоестроген, но ако сте имали ендометриоза тя се е разраснала. Също така в момента организма ви се донагажда и балансира след като сте му спрели хормона.

Поне излекувахте ли кистите?
Близо ли сте до критическата?

# 2
Изписа ми я Виктор Йорданов, имах киста на гърдата, голяма, излекувах я.
До сега не бях приемала толкова дълго игликата, преди спорадично - 3 месеца и почивки дълги.
Ендометриоза не съм имала, но аз от поне 2 години не съм ходила на лекар, което си е за бой.
Още съм към средата на 30-те, може би да не е критическа още, с щитовидната съм добре (поне септември беше оптимално).

# 3
Хубаво е, че се е махнала кистата. Редно е да се посети гинеколог, да се направи цитонамазка и като всичко е наред, на ваше място бих дала време на организма си сам да се натамани.

# 4
Благодаря много !

Общи условия

Активация на акаунт