Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 44 696
  • 475
  •   1
Отговори
# 390
Аз нямам проблеми за израждането. С 1-та бременност не се възползвах, макар да имах уговорка, едва ли при второ раждане ще правя такива.

# 391
Здравейте, аз родих моята дъщеря на 02,09,2014г. Бих препоръчала Окръжна болница лежах там и за преносване- страхотни лекари и условия. Следи ме д-р Мерджанов, подробно оглеждаше плода всеки път на ехографията и каквото ми е казал за околоплодни води, плацента, тегло на детето се потвърди. Не ме е притеснявал излишно, пускал ми е нужните изследвания, не се чака. Винаги графика се спазва!

# 392
Уважеми дами,
заповядайте на предстоящата среща от Училище за бъдещи родители "Чакам бебе".

16.12.2014 г. (вторник)

ТЕМА- Кърменето - най-добрият старт за едно бебе. Съвети и практически насоки

ЛЕКТОР: д-р Константин Колишев, неонатолог в болница "Пълмед"

МЯСТО: ПЛОВДИВ, Мол "Галерия Пловдив", първи надпартерен етаж (худ. галерия)

Как да стигнете с градски транспорт:

По бул. Санкт Петербург минават: автобуси с номера: 21, 24, 29, 18, 44; маршрутки с номера: 1, 3, 5, 16, 19.

НАЧАЛЕН ЧАС: 12:30 ч.

ВРЕМЕТРАЕНЕ: около 90 мин.

ВХОД: СВОБОДЕН, с предварително записване на http://www.deteto.info/seminar.aspx?id=5

Срещите не Ви ангажират финансово или по какъвто и да било друг начин.

# 393
Здравейте момичета, има ли бременни мамита за 2015 година да си контактуваме и разказваме за бременноста и да си помагаме Simple Smile

# 394
Здравейте момичета, има ли бременни мамита за 2015 година да си контактуваме и разказваме за бременноста и да си помагаме Simple Smile
Моят термин е 13.04.2015 Simple Smile

# 395
Моят термин е 13.04.2015 Simple Smile
О ти скоро.. аз трябва да съм края на август септември. При кой си следиш бременноста?

# 396
Аз ходя в Селена при д-р Петрова. Доволна съм от отношението. Тя е по здравна каса и не плащам за прегледите.

# 397
Аз ходя в Селена при д-р Петрова. Доволна съм от отношението. Тя е по здравна каса и не плащам за прегледите.
Аз още не знам при кой ще се следя другата седмица ще реша Simple Smile

# 398
моя термин е 06.06.15 Simple Smile

# 399
Я, ти си юнка, аз - също. Къде ходиш на ЖК?

# 400
Шушулче, даже май и сме заедно в друга темичка-тази на юнските мамита!На женска ходя при д-р Мандов, кабинета му е близо до Военна болница, иначе изражда в Торакс Simple Smile

# 401
  • Пловдив

Все едно аз съм го писала Wink  терминът ми е 13.4.15, при Петрова в Селена, много съм доволна, въпреки доста проблемната бременност.

# 402
Къде мислите да раждате?

# 403
Аз мисля да раждам в клиника Торакс-там работи доктора ми и мисля, че ще съм най-спокойна при него.

# 404
Аз мисля да раждам в клиника Торакс-там работи доктора ми и мисля, че ще съм най-спокойна при него.
Каква е цената там за нормално раждане без упойка и с упойка? А за ВИП стая? Можете ли да дадете малко подробности. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт