През месец февруари имах лапароскопия за оглед на коремна кухина и дали ми пропуска единствената ми маточна тръба в Селена при д-р Минев - с резултат пропуска на капки.
В началото на май месец /3 или 4 беше/ отивам при Кунчев с диска от лапароскопията за второ мнение. Каза, че няма как да забременея и трябва да ми отстрани и другата маточна тръба пак с лапароскопия и да почваме ин витро. А аз съм била вече бременна тогава, но не видя нищо на видеозона като ме гледаше / все пак съм била на 5-6дни/. След няколко дни вече разбрах наистина, че още една мечта ми се е сбъднала и съм бременна! Но за този доктор нищо хубаво не мога да кажа - това си е мое мнение!
Малко са докторите, които те лекуват наистина или те вкарват под ножа ей така - просто за пари.
На ЖК ходя при Сюлейман, но там е само формално. Ако искам успокоение и наистина да ми обърнат внимание ходя на частно - сега при д-р Пелев, тъй като съм се насочила към неговата болница, бебчо не ще да се обърне, а е над 2кг вече и ако се наложи да ме реже - ще е той.

. Но, да кажем кършиака и всичко, преди р. Марица ми е ок, айде, и центъра. Би ми се искало да има удобно място за паркиране, защото сме с дълга кола (близо 5м) и паркирането ѝ си е проблем.