Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 44 711
  • 475
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
  Здравейте, искам да споделя мнение за д-р Х.Кунчев.
 През месец февруари имах лапароскопия за оглед на коремна кухина и дали ми пропуска единствената ми маточна тръба в Селена при д-р Минев - с резултат пропуска на капки.
В началото на май месец /3 или 4 беше/ отивам при Кунчев с диска от лапароскопията за второ мнение. Каза, че няма как да забременея и трябва да ми отстрани и другата маточна тръба пак с лапароскопия и да почваме ин витро. А аз съм била вече бременна тогава, но не видя нищо на видеозона като ме гледаше / все пак съм била на 5-6дни/. След няколко дни вече разбрах наистина, че още една мечта ми се е сбъднала и съм бременна! Но за този доктор нищо хубаво не мога да кажа - това си е мое мнение!
 Малко са докторите, които те лекуват наистина или те вкарват под ножа ей така - просто за пари.
 На ЖК ходя при Сюлейман, но там е само формално. Ако искам успокоение и наистина да ми обърнат внимание ходя на частно - сега при д-р Пелев, тъй като съм се насочила към неговата болница, бебчо не ще да се обърне, а е над 2кг вече и ако се наложи да ме реже - ще е той.

# 376

barba28, неможем да обвиняваме всеки доктор за "ужасен доктор" когато не е довидял или е допуснал грешка , защото че всеки греши дори докторите . Вярно че щеше да е много кофти в твоя случай ако тази грешка беше довела до отсраняване на двете тръби но все пак аз мога да дам пример ... вече бях бременна 2 седмица когато бях при др. Йончев на частно , прегледа ми струваше 70 лв... никак не е малко той не установи вече съществуващата ми бременност на всичко отгоре нев видя че имам полип на цирвикалния канал който сега кърви и ми създава проблеми по време на бременноста ми . Когато отидох при др.Кунчев още на 1-ви преглед го установи и сега го следим много внимателно , ще ражбдам при него защото му имам доверие страшо грижовен е към пациентките си и винаги се съобразява с желанията ми и по специално за раждането което мисля да е при него ... Късмет на теб с беб4ето дано всичко да е ок и да се гушкате , хубав ден  Peace  bouquet

# 377
  • Пловдив
 Daniviv , доктори  много наистина - всеки намира своя Simple Smile
 Сега е важно да доведем нещата до край за нашите бебенца  Praynig

# 378
Дано да успеем ,че от няколко дни съм с доста упорити контракций въпреки че пия магнезий в промишлени количества . Доста ме е страх , снощи даже ходих по спешност до Торакс в 1:00ч през ноща пффффф направо..... Rolling Eyes дано всичко да е ОК с всички ни  Praynig

# 379
Barba, Ти къде ходиш на женска?

# 380
  • Пловдив
Barba, Ти къде ходиш на женска?

В Тракия, при д-р Джихан Сюлейман в ДКЦ-то. Даже сега се сетих, че утре съм при нея.

# 381
Благодаря, не ми върши работа, мн ми е далече.
Уф, мн труден този избор.

# 382
Благодаря, не ми върши работа, мн ми е далече.
Уф, мн труден този избор.

Ти в кой квартал си ? Намери си някое близко ДКЦ и се запиши там , все ще има читав  АГ  ... 
Кажи къде ти е удобно , все някой ще има до вас да ти подскаже  Flutter
 Успех !!!

# 383
Не живея в Пловдив Wink. Но, да кажем кършиака  и всичко, преди р. Марица ми е ок, айде, и центъра.  Би ми се искало да има удобно място за паркиране, защото сме с дълга кола (близо 5м) и паркирането ѝ си е проблем.

# 384
  • Пловдив
Не живея в Пловдив Wink. Но, да кажем кършиака  и всичко, преди р. Марица ми е ок, айде, и центъра.  Би ми се искало да има удобно място за паркиране, защото сме с дълга кола (близо 5м) и паркирането ѝ си е проблем.

Шушулче, има ДКЦ - 3 в Кършака - с две бази е. Едната е под бетонния мост до Ален Мак, а другата база е до водната палата до р.Марица. И на двете места има АГ и има къде да паркираш Simple Smile
http://dkc3-plovdiv.com/ тук може да разгледаш по подробно. Успех!

# 385
Шушулче, АГ Родопи удобна ли ти е? Аз се следих при д-р Петрова в New Life,  преди това работеше в Медлайн... Има Билла на 2 минути пеша и може там да се паркира... Аз съм доволна от докторката, но да знаеш, че тя не изражда... само проследява бременността Simple Smile

# 386
НБ, спазва ли си часовете? Изследвания, направления дава ли в срок? На видеозон гледа ли всеки месец, дори и да се плаща, не е проблем?
То ясно, че по ДКЦ-тата има АГ,но не всички са добри, затова търся отзиви.

# 387
Шушуллче, има забавяне в часовете понякога, но не е всеки път... Спазва си изследванията, ако случайно няма направление те пита дали искаш да изчакаш или да ги пуснеш платено - само 1 път ми се случи за микробиология и тя ми я взе, а аз си я платих... Гледа всеки месец на видеозон без да се плаща допълнително... Много е усмихната и лъчезарна... което за мен също е важно Simple Smile

# 388
Добре звучи.
Може ли координати? А само да попитам, тя да не работи и в Селена?

# 389
Шушулче, не работи в Селена и не изражда за наше съжаление. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт