Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 45 238
  • 475
  •   1
Отговори
# 105
 Здравейте бъдещи мами.

Гледам че обсъждате ФМ и ФЕ. Когато аз ходих на ФМ докторката обстойно предлега и сърчицето на бебчето ми. Каза че всичко е наред и ако има нещо нередно е щяло да се види. Така че аз не възнамерявам за сега да ходя на ФЕ. Към 32-33 г.с. ще отида пак на ФМ, просто за мое успокоение и ще отида пак при същата лекарка.

Това си е мое мнение, не ви ангажирам с него, просто споделям как беше при мен.

Приятен ден.   bouquet

# 106
Аз до сега бях на 2 ФМ - 10-13 седмица и 20-22 седмица. Разгледаха всички органи много подробно и много обстойно, затова и казах че ФЕ е излишна за мен освен ако няма съмнения за някакъв проблем...
Ани, ти при коя лекарка ходи?

# 107
 Аз ходих в Стара Загора при доктор Ангелова в специализиран център. Взе ми само 45 лв. и да ви кажа едва ли тук за 80-100 лв щяха да ми кажат нещо различно. Техниката й е супер, а и тя е чудесен човек.

# 108
  • пловдив
Момичета така и така подхванахте темата за ФМ, моля, да споделите при кой лекар направихте първата си ФМ, дали останахте доволни, че ми предстои и не знам на къде да се насоча.
Благодаря предварително!

# 109
  • Пловдив
Ами обикновенно повечето мами избират следните доктори:

др Даскалов - първата е 75 лв, следващите мисля по 100лв.
др Троянчев - 80 лв
доц Малинова - 100 лв, като работи на ехографа на др Даскалов.

Това са специалистите с най-добра техника.
В Торакс и Селена също правят ФМ на добра апаратура. При първите цената е 80 лв, за вторите предполагам пак там някъде.

Аз лично съм била при Даскалов и Троянчев - относително доволна съм.  Peace
ЖК водя в Торакс, където ме гледат също доста подробно.

# 110
ЖК водя в Торакс, където ме гледат също доста подробно.
При кой лекар си в Торакс? Simple Smile

# 111
  • Пловдив
При Христо Кунчев.  Peace

# 112
Mr. Green И аз съм при него. Доволна ли си, сподели мнение, моля те! Може и на лични, да не спамим в темата! Peace Hug

# 113
  Добро утро, момичета. Как сте днес? Аз след обяд съм на ЖК и вече нямам търпение  newsm68.
 Знаете ли нещо ново за Lina_01 , какво се случва с нея, излезе ли от болницата, добре ли е? newsm78

# 114
  • Пловдив
Mr. Green И аз съм при него. Доволна ли си, сподели мнение, моля те! Може и на лични, да не спамим в темата! Peace Hug

Много съм доволна. Всеки път ме гледа на ехографа и то доста обстойно. Не претупва работата, много е съвестен. Назначава всички полагащи се изследвания.

# 115

Много съм доволна. Всеки път ме гледа на ехографа и то доста обстойно. Не претупва работата, много е съвестен. Назначава всички полагащи се изследвания.
Благодаря!  bouquet

# 116
Здравейте! В края на последния триместър съм и се налага да направя аборт, поради здравословни причини ... доктора ми каза, че това можело да стане със хапчета цитотек ? Някой по запознат по въпроса ... възможно ли е изобщо такова нещо ... ии има ли някаква опасност ? Благодаря ви ! Sad

# 117
Здравейте! В края на последния триместър съм и се налага да направя аборт, поради здравословни причини ... доктора ми каза, че това можело да стане със хапчета цитотек ? Някой по запознат по въпроса ... възможно ли е изобщо такова нещо ... ии има ли някаква опасност ? Благодаря ви ! Sad

В края на последния триместър аборт с хапче ?! Дали аз нещо не разбрах или....?

# 118
  • Пловдив
Здравейте!
Знам, че приемате нови попълнения, та и аз да се включа. Simple Smile
И веднага с един въпрос, къде има най-богат избор на колички? Ще ми се да поразгледам, защото има вариант да взема от чужбина, ако цената е по-добра, но поне да знам какво търся. С половинката ходихме в "Хиполенд", в "Малечко" и "Вис Виталис", но не видях достатъчно модели. В първия магазин ми предлагаха Cam, но не можели да я доставят в магазина без капаро, във втория много хвалеха Мамас ен Папас /дали така се пише  Laughing/, в третия Hauck. Във "Вис Виталис" се зарадвах, че предлагат Jane, но те пък имаха само един модел и какво съм щяла да гледам на другия, те били еднакви!  Mr. Green
Има ли изобщо други магазини? Simple Smile

# 119
 adoration_, доста ни е рано на нас с теб  Simple Smile , но да си призная и аз понякога разглеждам, интересно ми е Grinning
Да ти кажа аз ще се окажа фен на италианското... (колко ли са здрави, те си знаят, ще събирам мнения тепърва  Laughing ) не мога да кажа нищичко от опит, но страшно много ми харесват като функции и външен вид CAM и Chicco. Днес видях на живо една CAM MINU ELITE 2013 бяла. Не всеки е фен специално на тази марка, но на мен лично много ми допадат  Praynig
Може на някои да им се стори странно, че от сега се заплесвам по тези неща, но винаги съм се стремяла да бъда максимално подготвена за каквото ме чака, до най-малкия детайл. Отначало като започнах да ги гледам харесвах съвсеееем различни модели, впоследствие разбрах, че трябва да е лека, маневрена и прочее... и сега се чудя как съм могла да харесам онези първите  Laughing Ако трябваше набързо да избираме количката, щях да направя голяма грешка сигурно.
Както и да е, това с мен. Ако искаш се запиши в специалната тема за колички - "Детската количка - цяла наука за второ висше - тема 26" или до 27 са стигнали.  Simple Smile Момичетата могат да ти дадат много полезни съвети от опит дори някои! Успех в избора.

Общи условия

Активация на акаунт