Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 45 242
  • 475
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Тракийка, и аз искам да съм подготвена по-отрано. Изборът на количка се оказва много по-труден отколкото си мислех!  Laughing То наистина си е цяла наука за второ висше, че даже и за трето! Попрегледах темата още миналата седмица и придобих някаква представа, но все пак ми се иска да ги видя на живо, за да преценя. Не ми се иска да купуваме всичко в последния момент, а поетапно, защото само една комбинира количка, която да отговаря на повече критерии е 1000+ лева. Отделно и останалите неща - дрешки, легло, помпа, стерилизатор и много други. Като сложиш и избор на екип или плащане на лекар на ръка, например, и сумата все повече набъбва.
Надявам се, че никой не ме разбира погрешно, подготвена съм психически за парите, които ще похарчим, но поетапно е по-безболезнено!  Laughing
Имаме приятели, които ползваха Cam, и са изключително доволни. Аз обаче искам да видя повече модели на Jane, Chicco, каквито в магазините не видях. А как да ги преценя по описание в интернет и снимки? Единствената Jane, която имаше във "Вис Виталис", беше тази - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 925d9e4b9e251f3bd . Е, да, ама момичетата, които пишат в темата за количките, се оказаха прави - много тежък зимен кош. А аз не съм Херкулес, все пак!  Mr. Green
Аз в отчетната тема писах, но да кажа и тук, може някой да иска да се възползва - в Уайкики имаше страхотни бебешки бодита на цени от 5 до 12 лева за 2 броя, в зависимост от размера и дали са с дълъг, или с къс ръкав.  Heart Eyes
Цял роман написах!  Mr. Green
На който не му се чете, ще ме извини! Simple Smile

# 121
Така е, наистина има страхотни бебешки бодита и дрешки! Просто невероятни!  Heart Eyes
Толкова много се вълнувам, че всичко това приятно пазаруване ни предстои  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наистина ще се дават сериозни пари, то е ясно... понякога ми става много мъчно за хората, които няма да могат да си позволят някои неща, може би не от първа необходимост, но.... известни удобства...  Tired Всички деца заслужават най-доброто като отношение, грижи и удобства. Аз и моето семейство сме помагали няколко пъти на хора в нужда, но е невъзможно на всички... Tired
П.П.: Ако искаш да разгледаш като цяло продукти на Чико, магазина им е на бул. "Мария луиза", не помня кой номер, в сайта им го пише.  Peace Аз мисля да намина след време.

# 122
  • Пловдив
Този магазин го бях забравила, май някъде срещу "Авеню" се пада.
Наистина е жалко, че много хора не могат да си позволят удобства. Много обаче не могат да си позволят дори памперси и мокри кърпички.  Confused Няма как да се помогне на всички, но дори на един да подадеш ръка е нещо!  Peace

# 123
 Здравейте, момичета

Да ви дам един скормен съвет относно количките - от личен опит... преди да сте видели на живо една количка не бързайте да я поръчвайте онлайн. Разликата е огромна. Още повече, че виждам че сте се насочили към скъпи колички.Аз така гледах в един сайт и за малко да я поръчам, но като я видях в един магазин тотално се отказах.
Ние сме се насочили към тази, едно че ми е по джоба и друго че много ми допада като дизайн, а и аз нямам нужда от излишни кошчета, понеже ще ползвам от малката си племенничка. Само чакам да я доставят в магазините и я купуваме, че нещо са я закъсали с вноса.

Не се чувствайте задължени да се съобразявате с моето мнение.

# 124
  • Пловдив
О, аз преди да я видя на живо, няма да я купя. Толкова пари, а да не знам дали ще ми е удобна - не става! Simple Smile
Останах изненадана от ABC Mamba. Мислех, че е много масивна и тежка, а се оказа много по-лека, отколкото очаквах. Наистина в много случаи представите се разминават с действителността.

# 125
  • пловдив
Здравейте,
понеже коментирате темата с количките ние на 1 юни ходихме до Макстил на Голямо Конарско шосе да купим колело на малкия и видях, че имат голям магазин за бебешки неща. Всичко имаше колички, кошари, дрехи, помпи....абе всичко. На мен тогава ми беше малко рано да разглеждам и да не предизвиквам съдбата даже не влязох, но видях че имаше много колички. За мен наистина е още много рано и още не съм се насочила към нищо, пък и ще чакам да се върне ММ и с него.

# 126
Здравейте,
понеже коментирате темата с количките ние на 1 юни ходихме до Макстил на Голямо Конарско шосе да купим колело на малкия и видях, че имат голям магазин за бебешки неща. Всичко имаше колички, кошари, дрехи, помпи....абе всичко. На мен тогава ми беше малко рано да разглеждам и да не предизвиквам съдбата даже не влязох, но видях че имаше много колички. За мен наистина е още много рано и още не съм се насочила към нищо, пък и ще чакам да се върне ММ и с него.

В коя посока е това шосе, че изобщо не съм наясно  Embarassed в посока Асеновград или в посока Пазарджик?  newsm78

# 127
  • пловдив
Здравейте,

В коя посока е това шосе, че изобщо не съм наясно  Embarassed в посока Асеновград или в посока Пазарджик?  newsm78

В посока Пазарджик, като им напишеш името в нета ти излиза сайта, там може да видиш и на картата къде точно се намира. Те по принцип се занимават основно с продажба на колела. Останах наистина изненадана, когато видях детските стоки. Пак казвам не съм разглеждала вътре какво има, само видях, че имат много колички и имаше доста бременни жени.

# 128
 Благодаря  Hug Аз си намерих един сайт за дрешки и ви го пускам да разгледате, може да ви е полезен. Аз вчера си порачах няколко гащеризончета (не смея повече) и днес сутирнта пристигнаха.

http://funkykids-bg.com

# 129
  • Пловдив
Мисля, че там трябва да има фирмен магазин на "Чиполино". Доколкото знам "Спринт" и "Чиполино" са марки на "Макском". Може и да греша, но май в Тракия преди имаше магазин, в който продаваха и двете - и колела, и бебешки стоки.

# 130
Скрит текст:

Това са част от покупките ми, като само това бяло гащеризонче го взех за новородено, останалите са за 6-9м, а рокличката е за племенничката ми

# 131
Здравейте! Simple Smile

Присъединявам се към темата. Аз съм на 32 г., първа бременност, 27 г.с. След няколко дни влизам в 7-мия месец.

Бременността ми следи д-р Добринка Петрова - много съм доволна от нея! На ФМ ходих два пъти до сега при д-р Троянчев, а ранен БХС правих във ВМИ-то. Решила съм да раждам в Хирургиите.

Преди месец имах контракции и лежах в болница няколко дни. Оказа се, че имам скъсена маточна шийка. От тогава не ходя на работа, пия Магнерот и си почивам активно.

По темата за количките. Да, трудно е да избереш количка, защото има много марки. И аз доста четох докато се ориентирам какво да гледам. Избрали сме Hauck Malibu Doodle Brown. Покупки не сме правили. По принцип не съм суеверна, но... за това съм. Иначе прекарвам доста време "ограмотявайки се" за бременност, раждане, кърмене и покупки за бебето.

Ние ще имаме момиченце. Другият понеделник сме на преглед и нямам търпение да видя колко е наддала. Simple Smile

Пожелавам на всички бъдещи мами лека бременност и раждане. И нека всяка споделя през какво минава. Всяка бременност е различна.

Поздрави! Simple Smile

# 132
  • пловдив
Добре дошла, пожелавам ти лека бременност и успешен край да си гушнеш една хубаво и здраво бебе.
Понеже писа, че си правила всички ФМ и БХС, на мен предстои в четвъртък ранния БХС и ме интересува дали трябва на гладно да се даде кръвта.

# 133
Crave, би ли ми дала малко инфо относно раждането в Хирургиите. В смисъл - плаща ли се, колко, за нормално раждане и за секцио? Аз все още съм в размисъл, ако имам "свободни" пари мисля да отида в Торакс. Иначе моята АГ Елена Леви работи и на двете места. На 09.07 съм на ЖК и ще я питам, но ако ти знаеш нещо ще съм ти благодарна.

# 134

Понеже писа, че си правила всички ФМ и БХС, на мен предстои в четвъртък ранния БХС и ме интересува дали трябва на гладно да се даде кръвта.
Не, не е нужно да дадеш кръв на гладно Peace

Общи условия

Активация на акаунт