Надявам се, че никой не ме разбира погрешно, подготвена съм психически за парите, които ще похарчим, но поетапно е по-безболезнено!
Имаме приятели, които ползваха Cam, и са изключително доволни. Аз обаче искам да видя повече модели на Jane, Chicco, каквито в магазините не видях. А как да ги преценя по описание в интернет и снимки? Единствената Jane, която имаше във "Вис Виталис", беше тази - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 925d9e4b9e251f3bd . Е, да, ама момичетата, които пишат в темата за количките, се оказаха прави - много тежък зимен кош. А аз не съм Херкулес, все пак!
Аз в отчетната тема писах, но да кажа и тук, може някой да иска да се възползва - в Уайкики имаше страхотни бебешки бодита на цени от 5 до 12 лева за 2 броя, в зависимост от размера и дали са с дълъг, или с къс ръкав.

Цял роман написах!
На който не му се чете, ще ме извини!
Всички деца заслужават най-доброто като отношение, грижи и удобства. Аз и моето семейство сме помагали няколко пъти на хора в нужда, но е невъзможно на всички...
Аз мисля да намина след време.
Аз си намерих един сайт за дрешки и ви го пускам да разгледате, може да ви е полезен. Аз вчера си порачах няколко гащеризончета (не смея повече) и днес сутирнта пристигнаха.