Бременни мами 2014 от Пловдив има ли?

• 44 719
  • 475
  •   1
Отговори
# 360

Танче честито !!!   bigdance2 newsm51   Да сте живи и здрави , много да ви радва бебчо . И бързо възстановяване !!! baloni

# 361
Честито и от мен! Да знаете купих страхотни ританки от магазина на Чиполино на Брезовска.  Peace

# 362
  • Пловдив
Честито и от мен! Да знаете купих страхотни ританки от магазина на Чиполино на Брезовска.  Peace

Сподели повече - само това ли взе, какви цени са, къде се намира магазина?

# 363

Сподели повече - само това ли взе, какви цени са, къде се намира магазина?

В магазините на Чиполино има много хубави работи  Flutter , на мен лично някой ми се струват скъпи , но пък има страхотни намаления ...
   Ето линк с адресите : http://chipolino.com/bg/shops

# 364
Магазинът е на Брезовско шосе,след Кауфланд,посока Търговиите се пада отлаво. Купих бодита и ринанки,има много видове и цени. Аз лично взех на Амес,защото съм много доволна от тях и имат един модел ританки с дебел колан вместо ластикэи са много удобни. На тази марка и на Кимекс от бодитата и ританките съм най-доволна. Имат и много други неща и скъпи и евтиви,който каквото може да си позволи. Затова ми харесва. Имат магазин и на изхода за София след КАТ,където е Max Com.

# 365
Къде ходите на ЖК по ЗК, доволни ли сте, спазват ли се часовете?

# 366
  • Пловдив
BoDill и bubamara9, благодаря за инфото.
Докато разгледам сайта свят ми се зави, всичко има   hahaha  #Crazy

# 367
  • Пловдив
Честито, Танче   bouquet Да сте живи и здрави! Бързо възстановяване  Simple Smile

# 368
[/q     

Шушулче, аз ходя при др. Х. Кунчев , изключително доволна съм работи в клиника Торакс на четвъртък пазара с здравна каса консултацийте с направление са напълно безплатни , мисля даже да раждам при него живот и здраве януари месец . Всеки път като ходя при него ме гледа на видеозон без да плащам , много мил и внимателен отделя винаги много време и обяснява всичко което те интересува . Препоръчвам ти го с две ръце Simple Smile  newsm10 smile3521

# 369
Аз при д-р Светлана Петрова в Селена и съм мнооого доволна.

# 370

Аз ходя в 5 ДКЦ  Тракия при др. Росица Кеременлийска - не ти я препоръчвам  Rolling Eyes Mr. Green

# 371
Тая ,Росица Кеременлийска даже мисля че трябва да и забранят да практикува ... патила съм си от нея  #2gunfire  newsm11

# 372
Тая ,Росица Кеременлийска даже мисля че трябва да и забранят да практикува ... патила съм си от нея  #2gunfire  newsm11

Трябваха ми болнични спешно и тя ми даде , за това ок ... Колко глупости ми изговори , добре  че ходя на още двама доктори освен при нея  ooooh! Whistling Tired . После спрях да и обръщам внимание ...  Crazy Laughing

# 373
Аз при д-р Светлана Петрова в Селена и съм мнооого доволна.
Една мама започна да си изпразва джоба, заради недомлъвки на въпросната, та, тя категорично отпада като вариант.
Daniviv, искаш да кажеш, че при него си на ЖК по здравна каса ли, че не можех да те разбера. Ами, ако ми се налага да ползвам болничен? Той може ли да издаде, след като е в частна клиника?
Някой при Учикова?

# 374

Шушулче , да той работи със здравна каса и болничните ми ги взимам от Торакс но плащам 30 лв , всичко останало като изследвания които правят измеврванията и т.н. е безплатно вече ме вика на всеки 2 седмици при него задължително видеозон и е безплатно дава направления за цитонамаска и секрет абе изоб6то не давам пари за нищо освен за болничния който вземам от там

Общи условия

Активация на акаунт