КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 017
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 1 035
Ако го пращат всяка седмица на теста, както някой каза по-горе, та тогава той ще стане по силен от Русев  Twisted Evil

Да и накрая ТИТАНичен сблъсък межу двамата.  Party

Но сякаш ще отпадне, тая интрига с него надали до края ще има хляб в нея.  Crossing Arms

# 1 036
Е това е ужасно!Аз имам фобия от мишки и бих откачила тотално!Интересно ми е защо не направиха това на Бориса или Емил Р.
Ужасно е!

# 1 037
Уауу Гергана ако беше влязла там не ми се мисли, добре че отпадна.  Mr. Green ... жива.

# 1 038
Да, Емил 3 седмици лежа и спа по цял ден, а за Боби... Crossing Arms

# 1 039
Мишките са гадни за жените. Кофтито е тъмнината. Боби ще опипа нещата и ще се ориентира. Ако намери начин да си освети надписа ще вземе ключа. Не вярвам да се откаже.  С напредването на играта е редно и изпитанията да стават по-гадни, включая и изолатора. Това изпитание е за издържливи хора, ако Боби се има за такъв ще се справи. Ако надвие и това изпитание на продукцията Боби ще сам ще се коронася за любимец на зрителите и претендент номер 1 за победата в играта.

# 1 040
Борислав не ми е от любимите играчи,но с тоя изолатор прекалиха вече  Naughty

# 1 041
Как си говори сам  Mr. Green "Недей да се страхуваш"
Красавицее, как си мила?

# 1 042
Тая игра започна да ми изкарва чувствата от времето на последния Вип Брадър.

# 1 043
Какъв сюжет дами и господа, царя на мишките ще се върне на бял кон в базата и ще навре сребърните лъжички на звездите на едни места които не се огряват от Слънцето.

smile3501

Закваската ще вкисне по казанлъшки.  Joy

# 1 044

Той на плъхчето говореше. Laughing

# 1 045
На финала ми се стори,че извади батерията на микрофона и с нея си светеше....може да има някаква светлинна индикация този микрофон?

# 1 046
Да, Емил 3 седмици лежа и спа по цял ден, а за Боби... Crossing Arms

Да, а пък на Борисчето мисията за спасение от изолатора беше елементарна.

# 1 047
  • in Wonderland
Цитат
Съгласен съм. Продукцията цели рейтинг и всеки скандал им го носи. Ако някой друг така се дъни с приказки като Бобчо веднага ще бъде изтипосан. Това за двойният стандарт са бабини деветини.
Напълно те подкрепям . На тях им трябва сеир, скандали да стават , без значение кой ще им ги възпроизведе . Гледат всячески да ги насторят един с/у друг , така ,че не мисля ,че ни спестяват кадри . И вие ( както и аз ) не можете да сте на 100 % сигурни ,че го правят , по простата причина ,че не сте ( или били ) вътре .  Wink

Малеее , аз сигурно не бих стояла и час в изолатора в сегашното положение - на тъмно и със 150 плъха ( без да зная всъщност какво щъка около мен )  Sick Sick Sick

Аз не чух какво си казаха Гери и Боби , ще видим кой с кого е играл утре . Пък до тогава чакам разбор на теста от Красавицата  Heart Eyes

# 1 048
  • Варна
Красавицее, как си мила?

Не мога да си сдържа емоциите, до преди малко плаках, после пак плаках и сега вече пак ми е до плач от радост че остана и от ужас какво отвратително тенденциозно отношение проявиха за пореден път от продукцията с този гнусен изолатор ...

# 1 049
  • София
Красавице,само за теб мислех-честито! Simple Smile
Плъхчетата как се изплашиха от Боби Simple Smile
А  той с какво си светеше накрая ?

Общи условия

Активация на акаунт