КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 706
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 1 155
Това не може ли да се получи от инфраред камерите?

В Къртицата всичко е възможно.  tooth

Виж му тениската, как е осветена отгоре, що? Миии лампата е гориии беее, аууу тия ме разбиха.  hahaha

# 1 156
  • Мюнхен
Аз още чакам да ми се свали днешният епизод. Много странно как Гери не беше в класацията за заподозрени и след като излъчиха видеото, което НИЕ бяхме гледали и изведнъж дръпна така яко? Не мога да им вярвам и това е.

# 1 157
Добре, защо тогава гледаше като гърмян заек  Mr. Green

# 1 158
Писах ти, сваляй, стига спами.  Mr. Green

Тоя Боби голям артист ше излезе, леле мале.  Joy

# 1 159
Писах ти, сваляй, стига спами.  Mr. Green

Тоя Боби голям артист ше излезе, леле мале.  Joy
Тихооо  Mr. Green Питах те. Защо гледаше така като гърмян заек тогава  Mr. Green

# 1 160
А де, що се правеше, че е в ПЪЛЕН МРАК?????  #Crazy #Crazy #Crazy

# 1 161
Хора, сенките са от инфрачервени осветителни тела, които се поставят, за да може да виждаме чрез инфрачервените камери. Боби наистина нищо не вижда.
Това, което Боби най-вероятно държи е светодиода на микрофона.

Последна редакция: нд, 13 апр 2014, 03:20 от Mirela__

# 1 162
Ама то верно има лампа  Shocked
Къде е красавицата да види, че тя много го съжали  Mr. Green
Въпреки всичко е гадно, че той е там с мишките на тъмно,нищо че не е пълен мрак.
Ocaso
Скрит текст:
Тоя епизод е по-голям от сериали по 22 серии, които съм сваляла  Mr. Green

# 1 163

Хора, сенките са от инфрачервени осветителни тела, които се поставят, за да може да виждаме чрез инфрачервените камери. Боби наистина нищо не вижда.

Възможно е да е това. Инфрачервени лампи  Laughing светят за да може инфрачервената камера да може да снима изобщо нещо в ПЪЛНИЯ МРАК. И Боби не вижда, защото "светлината" е извън видимата от човека.  Simple Smile Невидима светлина?  hahaha

Не знам, нещо много се филмирах, с цялото тва театро.  Joy

# 1 164
Боби си свети със светлина от батерията на микрофона. Иначе има лампа, но тя не свети както вие си мислите. Има инфрачервена светлина, която се вижда от камерите. Иначе си е мрак отвсякъде.

# 1 165
Това което Ocaso показа си е чиста лампа каквото и да ми говорите. Супер явно си личи, че СВЕТИ.

# 1 166
Цитат
Това което Ocaso показа си е чиста лампа каквото и да ми говорите. Супер явно си личи, че СВЕТИ.

Ако е успял да включи лампа значи ще види ключа и докато ние пишем може вече да е в базата.

# 1 167
Охх разчетох се в нетя за инфраред камерите и на първо време казват, че улавят ТОПЛИНАТА!

Ейй не ме плъзгайте с инфраред осветителни тела и т.н.  #2gunfire

Тук става дума, че има супер много сенки, гледайте видеото, нещо не е както трябва.  Joy

# 1 168
Виж, дори и да е инфра червена лампа тя отново е с видима за човека светлина

Не е кой знае колко, но може да се ориентираш и да видиш надписа, които сигурно е с поне 50сантиметрови букви  Mr. Green

# 1 169
Може би наистина не свети както ни е си мислим, все пак картината е черно-бяла. Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт