КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 188
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 180
Борко го спася единствено това че е погълнал две аптеки химии и е пораснал малко повече.

Не съм убедена в това. Може и да взема/е вземал някакви добавки, но си има действителна маса, която отговаря реално на възможностите, които показва. Peace

Този с аптеките е Каменов, точно анаболните мускули, като неговите, са въздух под налягане. Wink

# 181
Докато се усетя, че има нова тема, вие ще я изпишете.  Hug

# 182
и с една такава физиономия, като на изоставено коте

Употребено и използвано.  smile3518

# 183
  • Варна
Жабке, Ocaso, Mary_Mar, голяма веселба е била снощи в темичката  Peace жалко че отидох да сънувам рано-рано  Mr. Green
Бориса-пепелянката ме разби  Joy Joy
И за Боби да си кажа: погледа му е изключително проницателен, мен това ми харесва главно във визията му  Crazy
Колкото до физиката на двамата съм съгласна с H0uSse_Baby , Боби е атлетичен, докато Каменов е с по-голяма маса, но мускулите му са си плод на химия (от която тежко е пострадала и мисловната му дейност  Mr. Green)

# 184
Каменов даже има шкембе, което ми стои много грозно на напомпаните му мускули. Mr. Green

# 185
Пък Борку целия му гръб е в пъпки от химията, която гълта.
Добре че се е научил да се гримира за други местенца.  Mr. Green

Едно поздравче, тая песен ме разбива последно.  newsm68
https://www.youtube.com/watch?v=d5mLi-D3aGs

# 186
Явно слънцето навън е много-силно вече..Гледам живото -всички са хванали тен.. Sunglasses

Там е затворено пространство, без покрив само и не достига вятър до тях. Като пече слънцето става доста горещо.
Аз се чудих в Биг Брадър преди как може да са по бански ноември месец, пък то като пекне малко слънце и става жега.

# 187
# 188
  • Хасково
Да се включа и аз  Grinning
Направо нямам думи за Герито  Shocked никога не съм го очаквала от нея ... Сега още повече се замислям дали не е къртицата  newsm78
Не знам защо толкова лесно всички се изманипулирахте и Боби ви стана любим  Sick Въпреки че много често си сменям мнението, специално за този човек не мога да си го сменя не ми е приятен, но не ми е и потресен Simple Smile
А Виктория откакто влезна ми е адски противна, сигурно от цялата къща ми е най-антипатична. Не с действията си, а просто вътрешно чувство че е гаден човек.
Бориса ме кефеше, но прекали с всичко. И това просташко говорене от жена... не го приемам.
Марина е доста плиткоумна и дразнеща само с говор, но поне е добра.
За К. подозирам още Костя и по-малко Евгени и Ивайла. Другите няма да ги обсъждам.

# 189
Снощи ми беше много безинтересен епизода, много повторения, много нещо... Цяла седмица ще повтарят рожденния ден. Най свеж ми беше края - монолога на Емил Русев Simple Smile
Бориса доста преигра, незнам защото беше пияна или ... Борислав ми е антипатичен като цяло, но какъвто и да е, не заслужаваше такова отношение..
Вече два пъти питах за анкета, ще се потретя.. Може ли анкета с главния въпрос? Много ми е интересно как ще се разпределят процентите.

# 190
  • Хасково
И аз още в миналата тема помолих за анкета с най-важния въпрос, Кой е К. Simple SmileSimple SmileSimple Smile в очакване смеее

# 191
  • Варна
cmexypah4e , въпроса кой е изманипулиран е доста спорен. Разисквала съм го вече на дълго и широко, но ще кажа само, че кадрите от преки включвания и лайфове са много по-показателни за реалните качества на участниците от монтираните дейлита с дикторски глас зад кадър Wink
Всеки си има право на мнение и гледна точка за нещата  Peace

Анкетка ни е обещала Диди и ще е интересно да видим какви са нагласите ни, а и ще освежим темата, че с тези дейлита нямаме много достоверна база за обсъждане и се отдадохме само на смЕх  Mr. Green

ПС:  Ocaso , доста добър подбор  Mr. Green ето защо ми е толкова смехотворен този примат, и на този фон ми липсва ми само как се преби по моста с 60те килца на гръб "мноУ" силния мъжага Joy

# 192
# 193
# 194
Дано довечера да има нещо по-свежо, направо на въже ни държат нас фиенуете.

Oх чак сега разбрах, че това значи запис за темата, викам си тия хора искат запис от предаването.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт