КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 165
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 165
Жабке,

каза Емо че се отказва от Гери, но знаем, че колкото и пъти човек да си повтори това, когато някой му е влязъл в ума и сърцето, на думи можеш, но реално - НЕ! да го изхвърлиш от там. Не мога да съм сигурна как ще реагира той или Ивайла(за Георги) но нещата със сигурност, няма да останат същите, като са били до сега.

Бат ти жабу е тука.  Joy

Може по принцип, но реално при тях ако е такава ситуацията няма да стане поради факта, че нито време имат, нито обстоятелствата са в тяхна полза.

Кой крив, кой прав, накрая няма значение, все тая. Важното е да се излезе от ситуацията.

Всъщност по всяко време може да си тръгне участник, уж се беше засилил Каменов, ама с нещо го убедиха да остане. Значи той хем иска да вземе парите, хем да не страда и сега остава да циврим и да търсим виновни.  Crossing Arms
Е, ама беше много тъжно накрая като се обясняваше на Бочко и с една такава физиономия, като на изоставено коте.

# 166
  • София
Много сте прави и двамата ... Ама мисля, че Мари беше споменала, че вероятно той не е такъв какъвто се представя иначе досега да е в затвора. Трудно е наистина да изкараш някой от ума и сърцето си. Ама днес на една от новините в сайта четох гледах, че тя малко му се дърпаше на Жоро сякаш не помнеше... Дали наистина не помни или така й е удобно?

Дали не помни ТЯ или се прави, няма да има значение за Емо и реакциите му.

Тя не изглеждаше толкова пияна, много добре се движеше-ходеше.

За СПОМЕНИТЕ й,  знам ли, аз не пия и малко ми е трудно да гадая кои спомени остават, кои се заличават в такова състояние. Но съм виждала пияни хора, които не могат да ходят, да не говорим че при това рязко скачане от кревата когато Сано повърна, и без да си пил можеш да залитнеш или паднеш - а тя стабилна и непоклатима беше.

Цитат
Публикувана от: Мама Жаба

Е, ама беше много тъжно накрая като се обясняваше на Бочко и с една такава физиономия, като на изоставено коте.

Няма да разчувствуваш ocaso с тези снимки на Емо!  smile3503

Но ние с теб, ще си го жалим...ЗВЯРА - който, всъщност е толкова безобиден и безпомощен пред чувствата си и цялата каша, в която се забърка САМ!

Ох..трудно мисля вече, защо заспивам

ЛЕКА  нощ, беше ми приятно с вас - УТРЕ ПАК сме тук Hug

# 167
Знам че няма да успея да го разчувствам  Mr. Green
Поне се опитвам.
Лека и на теб   bouquet

# 168
  • in Wonderland
Ocaso  , Mary_Mar и Мама Жаба - сън не спите да я намерите таз къртица бе !  tooth tooth

# 169
  • София
Бориска ми е много смешна. Толкова си е повярвало това момиче, много се излага Tired Маниерничене, гримаси, стойки  и чупки. Да не вземе да се сецне до края на предаването.

# 170
Ocaso  , Mary_Mar, Мама Жаба,много се смях с вас.
Вчера живото не го гледах цялото,защото приготвях на малката обяда и не съм видяла палачинките,но това,което ни пуснаха не беше от вчера,а от оня ден.Вчера по обяд,когато се излъчваше живото,участниците бяха на лов и за това ни пуснаха избрани кадри от предния ден.

Сигурна съм,че Гери беше пияна и това не беше никаква стратегия.

# 171
bggirl22 +1  Peace
Вики, за разлика от другата моделка е толкова земна и сладка, дори когато говори колко голям лъжец е Русев (който наистина е постъпил ужасно с нея и то в продължение на години) в думите й не се усеща никаква злоба (а има основание!), за разлика от Бориса, на която тонът и изказът и изразните средства са пропити със злоба, жлъчност и омраза и то към хора които познава от месец (като Марина и последния разговор с Боби)  #2gunfire

ПС: За Боби само визията не му бях коментирала, ама ме провокира сега да си призная и аз, че го одобрявам не само като единица, а и визуално физически  Mr. Green

+1
И аз все повече започвам да харесвам Вики.И Мицич харесвам също, може да Ви е странно, но е факт.Като, че ли само те двете досега не се забъркаха в някой грандиозен скандал и се държат достайно.
А за Бориса каквото и да кажа, ще е малко.Вече органически не я понасям.В последните дни  прозирам опит от нейна страна да се приобщи към другия лагер или поне да си спечели симпатиите на част от останалите играчи.Усети се, че може и да е останала само тя от тяхната групичка и няма шансове да върви напред без съмишленици.

# 172
Гледам сте писали, че Сано е Телец. Почти 100% сигурна, че наскоро гледах съвсем друга негова рождена дата някъде, може и уики да е било и според нея беше зодия Близнаци. И така като го гледам с това плямпане повече на Близнак ми прилича отколкото на Телец.

А Боби единствено има хубави очи, мъжки характер и тренирани мускули. Нито чертите на физиономията му са хубави, нито пропорциите на тялото. Има къси крака и голям задник примерно

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 10:24 от Skrekkelig

# 173
Русев се е завърнал в базата. Не му ли е тъжно сега за дизайнерската килия.
Много се смях това снощи  Joy

# 174
Двамата туземци не признавали хомосексуалистите, някой да се учудва.
И за какво бяха тия глупости вчера на дейлито, като сега Каменов ходи и пак налита на Герито.

А Боби единствено има хубави очи, мъжки характер и тренирани мускули. Нито чертите на физиономията му са хубави, нито пропорциите на тялото. Има къси крака и голям задник примерно

Нека не прекаляваме.  Laughing
Борко го спася единствено това че е погълнал две аптеки химии и е пораснал малко повече.

# 175
  • София
Явно слънцето навън е много-силно вече..Гледам живото -всички са хванали тен.. Sunglasses

# 176
Е те по цял ден се пекат и лежат, тежко тежко е в тая къща, само супергерои могат да оцелеят.

# 177
А защо Е. Русев е в къщата?

# 178
  • София
А защо Е. Русев е в къщата?

И аз това исках да попитам..

Имаме новина Е.Русев е бил сензацията на училището.. Wink

# 179
Дали са му някакво "предизвикателство", спечелил е и се е върнал от "изолатора".

Говорят сега за татуировки.

Общи условия

Активация на акаунт