КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 675
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 30
На мен ми е интересно дали ще покажат на Емил К. изпълненията на неговата възлюбена!? Алкохола на никой не прощава!

# 31
Здравейте почитатели на най - мащабното реалити правено някога у нас.

Като истински фен, следил първи и втори сезон с интерес, искам да споделя моите виждания за участниците, изпитанията и подозренията ми за това кой е Къртицата. Включвам се малко късно, но досега не съм си споделяла мненията във форуми и все пак реших, вместо да ви следя скришом (както правих досега от началото на предаването), да се покажа и аз на дневна светлина   grinning039.

Много ме радват вашите разсъждения и имам един личен въпрос към малката красавица в края на поста ми.

За да изясня по-лесно моята позиция, първо ще направя кратък анализ на всеки един от участниците, така както ги виждам през моята призма.

Александър Сано - Косъма(ът) - Като поведение в базата го намирам за трудно манипулируем, с лек характер и умеещ да погледне цялата картина. Твърде моралистичните му изказвания ми дойдоха леко в повече, но той се поправи и като цяло го намирам за приятен герой. Представянето му в мисии бих определила като средно (има по-добре и по-зле представили се участници от него), затова на първо време, ако съм в шоуто и не съм къртицата, не бих го номинирала в сегашния момент. Не го смятам за къртица.
Следващите трима участници ги свързва едно и също качество - противоречие между думи и действия:
Бориса Тютюнджиева - Изключително красива, интелигентна и успешна за крехката си възраст. В базата се представя по-скоро противоречиво, а в игрите успешно засега. Противоречието при нея забелязах в двойния стандарт, налаган от нея и от продукцията, който показва много ясно следното "аз мога, ти не". За да подкрепя думите си, посочвам някои примери, а именно: готова е да съди Каменов за клюки по неин адрес / пуска самата тя клюки за Виктория и приятеля й (не знам къде е и с ударение на клавиатурата ми  Sad ); напада Борислав за изказаното му мнение относно живота на Ивайла, защото е на лична основа / сама напада Марина на изключително лична тема и то за втори път; съгласява се със семейството да изкажат мнението си / не дава същото право на третият намесен главен участник във великото трио. Предполагам, че просто е още твърде млада и импулсивна. Ако бях в шоуто не бих я номинирала за момента, поради доброто ий цялостно представяне на мисиите (все пак момичето мина по гредата). Не я смятам за къртица.
Емил Каменов - забавен, простоват и изключително подвластен на емоции, а следователно и лесно манипулируем. Смятам го за по-скоро сив играч в базата (такъв, на когото лично аз не бих обърнала внимание там) и твърде избухлив, което лично на мен може би не би ми пречило, но и защо да го толерирам??? За мен той е най-слабо представящият се участник в мисиите и бих го номинирала на сегашния етап (все пак ако участвам и не съм къртицата, бих искала аз да взема накрая дадената спечелена сума, но бих искала и да има сума, която да спечеля. В този ред на мисли Каменов не би ми бил полезен вътре). Неговото противоречие се изразява в следното: самият той се извинява и иска прошка за тежкото си обвинение спрямо Бориса / не приема извинението на Борислав към него за много по-леките му думи. Бих го изключила веднага за къртица, ако не беше подозрението на Любо от миналия сезон, чието мнение уважавам. Все пак не е главният ми заподозрян.
Евгени Иванов - Пушката - сериозен участник, с чувство за благоприличие, добро самообладание и все пак не чак толкова труден за манипулации. Като участник в базата бих го определила като интересен (би ми било приятно да си пия кафето с него и Сано сутрин и да им слушам историите), но в битките за мен се справя най-слабо след Каменов и Киряков (след излизането на Киряков е на предпоследно място). Противоречия: не иска да взема страни / взема страни; проявява устно желание да номинира само най-слабо представилия се участник / номинира по морални устои (които са спорни). Бих го номинирала на този етап на играта поради слабо представяне. Подозирам го за къртица.
Борислав - силен, не толкова умен, честен и отборен играч. Донякъде ме дразни постоянното му разясняване на всяко негово мнение (добре де човек, разбрахме ти идеята). Не бих го нарекла интелигентен, но пък не е и глупав. Представянето му в игрите намирам за изключително силно (за момента с Георги си оспорват предимство в списъка ми за най-добър играч в битките). В никакъв случай не бих го номинирала до края на играта. Не го смятам за къртица.
Георги - силен, бърз, ловък и отново твърде емоционален. Не мога да приема, както и при Каменов такова агресивно поведение, но пък ако съм в базата, не бих го номинирала заради силното му представяне в игрите. Лесно манипулируем ми се вижда и все пак забавен. Не го смятам за къртица.
Гергана - намирам я за красива, умна и загадъчна (поне до снощи). В битките е една от най-силно представилите се почти винаги, затова и нея не бих я номинирала. Държанието й в базата не ме дразни, нито ми е интересно. Подозирам я за къртица.
Ивайла Бакалова - за мен е изключително скучен персонаж. Представянето й в игрите е средно, интригите, които върти намирам за очевидни....като цяло не бих я номинирал в момента, защото има по-слаби участници от нея (визирам Емил Каменов и Евгени). Не я смятам за къртица.
Емил Русев - за мен това е най-противоречащият си герой в предаването. За съжаление, само към него не мога да остана обективна и ще изкажа мнението си, което е - този пич не ми допада. Никак. Нула. Изобщо. Мога да разясня защо, какво и как, ако някой има интерес. Все пак не бих го номинирала по същата причина като Ивайла, а и той наистина не се представя зле като цяло в мисиите. Подозирам го за къртица.
Константин (Костя) - За него нямам големи наблюдения. Като цяло ми е приятен като участник, малко се подхлъзва от време на време като се сгуши да си говори с някого, но не фатално. Представянето му намирам също за средно. Имам лееееки подозрения за къртица спрямо него.
Виктория - и тя ми е приятна засега. Като изключим когато започне да се обяснява както правят Борислав (все пак го намирам за симпатичен герой) и Ивайла (тези хора там явно живеят в постоянен страх, че може да останат криворазбрани). Не бих я номинирала - добре се справя момичето. Не я смятам за къртица.
Марина - твърде лесно манипулируема, твърде емоционална и все пак добър играч в мисиите. Когато й чуя гласа наистина ми идва да сменя канала (леко глуповата е и като тръгне и тя да се обяснява и да говори безсмислици....), но не се представя зле в игрите и като цяло не ми пречи. Не бих я номинирала на този етап. Не я смятам за къртица.

Ох, извинявам се за дългия пост  Sad Надявам се все пак поне някой да го прочете и от сега нататък ще се включвам по-често и с по-къси текстове в темата.

Little beauty , тъй като имаме всеобщ любимец (наш Любчо) би ли ми казала в кой негов профил във фейсбук си му писала  Embarassed ? Ако събера смелост, може и аз да му кажа идеята си.

До скоро!

# 32
Аз пък се сетих сега, че из миналите теми имаше хора които познават Русев и семейството му лично бяха споменали, че има само средно образование...и ми е интерсно, ако четат това, може ли да ни просветлят по въпроса с образованието му и дали нещата, които е посочил във ФБ са истина или не Thinking

Според мен не са истина. Щеше да е потретил вероятно стократно, че е завършил Принтстън. И най-малкото щеше да говори свободно с Вини Джоунс. Просто е написал някакви глупости и тези от сайта са ги приели за верни.

# 33
  • Ямбол
На мен ми е интересно дали ще покажат на Емил К. изпълненията на неговата възлюбена!? Алкохола на никой не прощава!
Дали ще се скрие зад извинението с алкохола?

# 34
  • Варна
Здравей elegance88  Hug
Много интересни и логични разсъждения, повечето от които съвпадат и с моите лични  Peace
По въпроса с нашия любимец Любчо, давам профила с удоволствие и гаранция, че е реален:
https://www.facebook.com/lyubomir.zhechev?fref=ts Wink

# 35
  bouquet за темата. Ще е интересно дейлито тази вечер,

# 36
До сега не видях нищо интересно.

# 37
  • София
Много ми е антипатично и неприятно, особено за слушане, това девойче Бориса!!!

# 38
Тая Бориса пък голям пич се изкарва,който обаче може да ги съсипе всичките  Joy
Разговорът отзад ми се струва интересен  Mr. Green

# 39
  • Варна
Ще повърна (като Сано) от пияната Бориса Тютюнджиева и начина й на изказ  Sick Sick Sick
"МноУ е хард"  Sick Sick

# 40
  • IT
И на мен ми е интересно за какво боботи кроманьонеца отзад и кой така грачеше.
Бориса нещо ми заваляше докато говореше.

# 41
Толкова си може момичето,кво да прайм  Whistling

# 42
  • IT
Значи не само на мен ми се е сторило, че е зацапала свещите.

# 43
  • Бургас
ох тази бориса ще слезе ли от облаците.много насериозно се е взела.а пък как се превзема като говори направо спирам звука  smile3511

# 44
До сега не видях нищо интересно.

Едно и също дъвчем.  smile3507

Единственото, което ми направи впечатление е казаното от Борислав:
"забих ти копието, защото мислех че си къртицата, не се повлиях от други".

Общи условия

Активация на акаунт