КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 679
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 45
Шоуто продължаваааа

# 46
  • Варна
Диди понеже питаше за анкета, моля те пусни за най-АНТИпатичен участник. (вече имам едноличен категоричен избор  Mr. Green )

# 47
Диди понеже питаше за анкета, моля те пусни за най-АНТИпатичен участник. (вече имам едноличен категоричен избор  Mr. Green )

Имаше такава, както и за най-симпатичен. Peace

# 48
УжасТна е тази Бориса! Sick

# 49
  • Бургас

и аз имам #Cussing out

# 50
Благодаря за темата! По-късно ще гледам днешният епизод...Връщам се да Ви чета!

# 51
Бориса как скочи на Боби...

# 52
Бориса как скочи на Боби...

И той усмихнат до ушите.

# 53
Не понасях Борислав и Виктория , сега са ми фаворити .

# 54
  • in Wonderland
elegance88 Добре дошла ! Много добри , сбити и точни характеристики си направила на играчите , почти изцяло ни се припокриват мненията за тях . Ще се радвам да коментираме за напред развитието им .  Wink
А за Любчо , както и little beauty знае , и аз мн го харесвам   Heart Eyes

Ще пусна отново за най- анти герой . И ще направим сравнение с анкетата от миналата седмица ,как и дали са се променили настроенията сред нас .

# 55
  • IT
Аз не мога да разбера щом Каменния човек е видял, че Гергана се дърпа от него какво търси повече.
Този човек е с много комплекси. Какви бяха тези сравнения -"рязан турчин ли съм, циганин ли съм..."???

# 56
Единствено не съм съгласен с елеганс за това, че Гергана става за къртица за сметка на Ивайла например. Според мен точно Ивайла може да играе сив кардинал и да си плете мрежи без да я подозират за къртица като може да скрие саботажите си зад принципи, капризи и разбирания, а Гергана няма този капацитет. Гергана изобщо не става за къртица. Това, че почти не говори не и помага особено. За мен тя е някакъв еквивалент на Марина от миналия сезон. Младо момиче вълнува се от нощен живот, забавления, хубав живот и са я сложили за пълнеж в шоуто и да запленят някой от мъжкарите. Не вярвам, че тя или Мицич могат да бъдат избрани за къртица по какъвто и да е начин.

# 57
  • София
Какви бяха тези сравнения -"рязан турчин ли съм, циганин ли съм..."???

Не така- "НАрязан турчин ли съм"  Joy Joy Joy.

# 58
  • някъде там
Обаче се посмях от сърце тази вечер. Забавни бяха много hahaha

# 59
Втора вечер за отношенията между Гергана и Каменов.

Големи драми, голямо чудо.  smile3507
Каменов, като говори и чувствам, че затъпявам.  newsm09

Бориса нещо много се намеси, втора Ивайла.

Общи условия

Активация на акаунт