КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 51 688
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 60
Не понасях Борислав и Виктория , сега са ми фаворити .
И аз така.

# 61
  • IT
Какви бяха тези сравнения -"рязан турчин ли съм, циганин ли съм..."???

Не така- "НАрязан турчин ли съм"  Joy Joy Joy.
прощавайте  Laughing

# 62
Да не ви изпусна

# 63
  • Русе/София
Не понасях Борислав и Виктория , сега са ми фаворити .
И аз така.
За Виктория-добре,ама Борката.......

# 64
  • IT
Видяхте ли това   Joy

# 65
За Виктория-добре,ама Борката.......

Борку плямпало и голямо философстване му удря.
Първо прави глупости, после се обяснява 100 часа.

Има късмета, че в предаването успява да изпъкне на фона на най-силния кастинг.  Smile

# 66
  • Варна
Моля, моля ..за Боби да не чувам лоша дума повече, че от живото предаване от днес след като го видях гол до кръста да прави палачинки съм съвсем...очарована от този мъж (досущ като "влюбена ученичка" newsm18 )  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А след днешния епизод мисля, че и Бориса ("мноУ" моралната), въпреки че жестоко отрича, не е безразлична към него и то не защото му се хвърли на...врата, а защото начинът, по който го гледаше пийнала беше ужасно показателен (повече от всички думи и действия Wink )

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 00:04 от little_beauty

# 67

newsm62

Герито стриктно изпълнява мисията, зариби го първо, сега е недостъпна.

За него - но комент.

# 68
  • in Wonderland
Герито ще го играе : " Бях много пияна и нищо не помня ! "  Tired

# 69
  • IT
Пак изслушах/изгледах  разговорът между Бориса и Борислав, че не успях като го даваха по телевизията и се смях. Почти в началото във фон Каменов попретича в полукръг, пооплете краката и приседна. Бориса каза на Боби да изчистят призмата- newsm78-ако някой знае какво е това моля да обясни. В това време пак във фон Косъмчето и Каменов се обесняват нещо клатушкайки се.

# 70
  • Мюнхен

Каменов, като говори и чувствам, че затъпявам.  newsm09

newsm62 newsm62

А това видяхте ли?

http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.U0RIAFcxcqM

Аз вече писах, че мисля, че следващата двойка може да са тези двамата. Много ще е гот ако Бориса почне да гони Боби сега, а той Вики. Не че го вярвам, ама знае ли човек  Thinking Thinking Thinking

П.С. Това Вики все по-хубаво става. Без грим е много хубава! (за кой ли път го пиша, ще ме вземат за обратна)

# 71
  • Варна
allexa.7, тя сигурно и самата Бориса не знае какво е имала предвид  Joy

Но ако пробваме като сестрата на Бакалова да ги гледаме без да ги слушаме - на някакъв музикален фон напр., съм сигурна, че и на вас ще ви направи впечатление как дълбоко и предизвикателно го гледаше право в очите  Crazy
Безинтересен и безразличен мъж аз не бих гледала по този начин Rolling Eyes

bggirl22 дано, дано !!! Много ще е яко така да стане  newsm44

# 72
Но ако пробваме като сестрата на Бакалова да ги гледаме без да ги слушаме - на някакъв музикален фон напр., съм сигурна, че и на вас ще ви направи впечатление как дълбоко и предизвикателно го гледаше право в очите  Crazy

Тя е известна, те са по-различни, не са като нас простолюдието.  smile3503

# 73
Тези ако останат 5-10 години в тази база всеки с всеки ще се ожени и ще има деца. Joy

# 74
  • Варна
Но ако пробваме като сестрата на Бакалова да ги гледаме без да ги слушаме - на някакъв музикален фон напр., съм сигурна, че и на вас ще ви направи впечатление как дълбоко и предизвикателно го гледаше право в очите  Crazy

Тя е известна, те са по-различни, не са като нас простолюдието.  smile3503

Да, да , прав си , тя Бориска дори и да я влече към него, никога не би се издала, все пак човека не е от "Непобедимите" и не продуцира холивудски хорър-пародии  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт