КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 045
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Кой щял да ходи ПАК на зъболекар?Явно честичко му се случва...
Костя. Наистина е често. Вече 3-4 пъти в живото чувам като коментира, че отива за зъболекар.
Отива да му дадат наставления  Rage

# 436
А какъв е собственият бизнес на Бориса, не знаех, че и тя е бизнес дама  newsm78
Продава някви китайски боклуци като ги представя за собствена марка и дизайн
За справка:
http://chikozia.com/index.php?route=product/product&path=71_ … amp;product_id=70
http://www.aliexpress.com/item/Free-Ship-Women-Pumps-Red-Bottom- … s/1753029385.html
Че и каква разлика в цените ...  newsm78
Някой връзва ли и се, т.е. купува ли?

Някой от типа на Е.Костадинов, който я мисли за голямата работа  като нищо ще и се върже. Като чух снощи как я превъзнасяше...........от друга закваска била  Mr. Green

# 437
  • IT
little_beauty и аз сега го гледам.
Боби помага човека -показа на Емил К. как се гладят панталони, а на Ивайла и направи масаж.
Нооооо Бориса има отвратителен начин на изказване-"Хайде да сготвим някаква гавра. Да го готвим час и половина."
И един лаф от Емил К-"като на петел долната джука".

# 438
Отива да му дадат наставления  Rage
И аз си го помислих това.

# 439
  • Хасково
Не мисля, че Емо Р. има някакви чувства и желания към Виктория. По-скоро се държи приятелски с нея и толкова, в най лошия случай има някви въгленчета там дето са незначими. Докато тя не спира да говори за него и да се жалва, докато той каза нещо в началото и това беше. Може сега да се е отпуснал малко, но да си признаем всеки женен мъж в тази ситуация ще се спече супер много, даже въпросната да е супер бивша, най-малкото защото няма да иска да нарани жена си или да й дава поводи да си мисли глупости, да не говорим че цялото му семейство гледа.

# 440
  • Хасково
Ако трябва да следим кой излиза най-често това са Ивайла на фризьор и Костя на зъболекар, обаче може да пропускаме нещо, а може и да пропускат да ни показват за другите участници.

# 441
  • Варна
little_beauty и аз сега го гледам.
Боби помага човека -показа на Емил К. как се гладят панталони, а на Ивайла и направи масаж.
Нооооо Бориса има отвратителен начин на изказване-"Хайде да сготвим някаква гавра. Да го готвим час и половина."
И един лаф от Емил К-"като на петел долната джука".
Да, сега им изми и тигана и нищо чудно да им врътне пак едни палачинки да не стоят гладни Mr. Green
За Бориса си много права, дори когато не иска да засегне никого с думите си, употребява ужасни изрази...явно си е такава. По-странното ми е, че има претенции до небето и не осъзнава, че поведението й никак не съвпада с грандоманството й. Пълен контраст на така мразената от нея Марина, която за мен се държи точно като дама  Peace Малко на моменти говори смехории, но поне винаги е с някакъв мил изказ  Peace
А Каменов само лафове ръси  Joy

ПС: Костя определено има талант, много ме радват творенията му  Peace

Ikia , снощи силно се бях афектирала от злорадството на Русев, не ми обръщайте внимание  Mr. Green Сега като ги гледам без монтажи не ми се струва толкова вероятно да се случи това, което толкова ме стресира вчера  Mr. Green Но и за Гери не ми се вярва  Rolling Eyes Много ще е интересно какво ще стане и кого ще си нарочат Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 12:12 от little_beauty

# 442
  • София
Офффффтопик
Умирам от глад, а не се спряха да плюскотят в тая база  Crossing Arms

# 443
  • IT
Да, Костя много добър.
Емо К. гледал "Дискавъри".
Сано на кой ли каза Гаргамел???-На Гери ли?

# 444
Ако трябва да следим кой излиза най-често това са Ивайла на фризьор и Костя на зъболекар, обаче може да пропускаме нещо, а може и да пропускат да ни показват за другите участници.

Точно това се чудих, как Костя получава информация, ако е къртица. Писала съм го много пъти - за мен той е къртицата  - на 99% съм сигурна. Но това със зъболекаря не го бях чула. Така ми се нарежда още една част от пъзела...
Някой каза, че даже го е сънувал. / че Костя е къртика../  Grinning

# 445

Точно това се чудих, как Костя получава информация, ако е къртица. Писала съм го много пъти - за мен той е къртицата  - на 99% съм сигурна. Но това със зъболекаря не го бях чула. Така ми се нарежда още една част от пъзела...
Костя и зъболекар е същата работа като инжекциите, които миналата година слагаха на Ефремов, а всъщност му даваха инфо.

# 446
  • Хасково

Мен също Костя ми е фаворит за К. даже за него гласувах на анкетата. Достатъчно умен, съобразителен и лукав е, а в същото време един такъв мъничък и миловиден   Joy Joy

# 447
  • София

А точно заради тези моментни проблясъци на Емил Каменов,аз си мисля че той е къртицата-сякаш има маска.

Почваш да търсиш под вола теле

Или Къртица в базата  Wink!И друг път съм казвала,че според мен Емо К. е с маска.За пръв път ми хрумна,когато го чух да сменя диалекта с правилен говор.Но няма да се повтарям.

# 448
  • София
Коцев се развихри  newsm18

# 449
Почваш да търсиш под вола теле

Или Къртица в базата  Wink!И друг път съм казвала,че според мен Емо К. е с маска.За пръв път ми хрумна,когато го чух да сменя диалекта с правилен говор.Но няма да се повтарям.

Това нищо не означава. А също говоря перфектен диалект като реша да се лигавя. Но и книжовен език знам и обикновено него си го ползвам

Общи условия

Активация на акаунт