КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 067
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 495
Не знаех, че Русев е Лъв, явно за това съм от малкото, които го харесват. Аз също съм лъв и наистина не умея да лъжа, то просто си ми личи от километри, ако се опитам! За Къртица се чудя между него и Евгени.

# 496
  • Варна
Не знаех, че Русев е Лъв, явно за това съм от малкото, които го харесват.
rossti, то и аз съм Лъв, но тотално не го одобрявам Русев Mr. Green Явно си е до разбиранията, не до зодията Wink На мен майка ми също е Лъв и потвърждавам, че сме си много честни и точни жените Лъв  Peace

ПС: гледахте ли промото, май няма да е много интересно днес - някаква мисия с бомба и "мъжки разговори"  Rolling Eyes
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D … html#.U0bUQPl_slg

# 497
  • Мюнхен
Здравейте!!

Аз съм рибка и ние уж сме добрички, но не мога да не си призная, че един тест Бориса срещу Емил би ми харесал най-много.  Twisted Evil Twisted Evil
Някой тук беше писал, че не му е харесала реакцията на Вики на думите на Марина. Понякога човек не може да се владее и избухва. Когато четох това се сетих за едно клипче, което ми е много любимо и винаги се смея със сълзи когато го гледам. Тук модератора въпреки, че знае, че ще ги изхвърлят от работа след тази случка, не може да спре да се смее. Госта му е с несполучлива операция на гласните струни. Но моля обърнете внимание към края и включването на човек от публиката! Извинявам се за спама, може би някои от вас са го гледали, но ми е любимо.

https://www.youtube.com/watch?v=1qfAa6c7mlM

Също беше споменато тук, че за разлика от Жоро, който не се отказва от Ивайла, то Боби веднага го направи, когато видя, че Бориса няма интерес. Разликата е огромна. Ивайла никога не се е подигравала на Георги или да му е викала к....р.

# 498

21:30 ч. мина

# 499
Пфуу, първата им изненадваща мисия тип Нощ на къртицата, само че е ден  Mr. Green

# 500
х = 2 +х/2
2х = 4 + х
2х - х = 4
х = 4

Smile

# 501
Бая си гръмна тази бомбичка  Mr. Green

# 502
Няма скандали, няма коментари.

Но и като цяло епизода не беше кой знае какво.  smile3507

# 503
С изключение на бомбата,всичко друго беше скука. Само ми стана тъпо как Ивайла говори за сестра си.

# 504
  • Sofia
да не вземат да я вкарат вътре Naughty

# 505
  • София
С изключение на бомбата,всичко друго беше скука. Само ми стана тъпо как Ивайла говори за сестра си.
Какво е казала?

# 506
  • out of space
Бях на РД и изпуснах. Кога по принцип качват сериите в сайта?

# 507
  • Sofia
каза,че двете са много различни,Божидара била много доверчива,наивна,жалостива,как се раздавала на всеки,лъжели я...

# 508
  • София

Е, защо тъпо? Беше забавно, явно сестра й е добряк и малко отвеяна. Не мисля, че я представи в негативна светлина.

Романтичната история на Евгени също беше хубава.

Това с бомбата ми беше малко тъпичко, честно казано, както и мъжките приказки.

Чакам лайфа утре, дано е интересен. И дано не почне чак в 21.30 ч.

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 23:31 от catty m

# 509
Интересен ще е в събота

Общи условия

Активация на акаунт