КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 119
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 510
# 511
Това за Божидара е факт. Която е гледал във ВИП Брадър може да го потвърди. Тя получава някакви сигнали от космоса, също като извънземното на Теодора Стефанова.

# 512
  • IT
На мен ми беше интересно да го изгледам епизода от сайта, че се разтърсих с филма "Ной" на 4DX.
Божидара е мн добра душа.

# 513
  • София
х = 2 +х/2
2х = 4 + х
2х - х = 4
х = 4

Smile
smile3501
Играта беше много интересна!  Grinning

# 514
  • Ямбол
Задачата беше много проста и Георги ми се издигна в очите, като единствен, който я реши.
Може и той да е Къртицата. Другите са тъпи.

# 515
От снощната серия съм сигурна, че Русев е Къртицата. От къде му дойде това "О". Всички казваха различни букви, той "О" та "О". Освен това проваля мисиите, почти всички. Ако той е Къртицата, изобщо не се справя с ролята. Имал IQ 136, ама друг път.

# 516
От снощната серия съм сигурна, че Русев е Къртицата. От къде му дойде това "О". Всички казваха различни букви, той "О" та "О". Освен това проваля мисиите, почти всички. Ако той е Къртицата, изобщо не се справя с ролята. Имал IQ 136, ама друг път.
Е защо пък от това да е сигурно, че е Къртица? Мен по-би ме усъмнил, ако наистина се беше оказало, че е "О" - ей така от нищото да го беше познал.

# 517
Доколкото чух, никой не се обоснова защо предлага дадена буква и никой не настояваше че е супер сигурен и аз не мисля, че точно от тази мисия може да се правят изводи кой е къртицата.

# 518
Писах, че от снощната мисия съм сигурна - значи съм имала съмнения преди това.

# 519
Задачата беше много проста и Георги ми се издигна в очите, като единствен, който я реши.
Може и той да е Къртицата. Другите са тъпи.
Тази задача я знам от преди 10г., може и Георги да я чувал преди.2003г Стани богат

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 09:38 от amanadali

# 520
  • Варна
А на мен ми направи впечатление егоцентризма на Русев за поред път  Close  Какво му пречеха 3те мацки в леглото на Боби, че да хвърля змия върху тях  ooooh! Явно фън шуя в изолатора му е подействал не дотам добре на психиката  #Crazy Или просто не може да преживее, че не е център на внимание  Naughty И в двата случая - глупава и незряла постъпка според мен  Thinking

ПС: и още нещо, за подозиращите Евгени  Rolling Eyes Снощи за пръв път чух името на съпругата му - Маруся и лесно може да се направи асоциация с русата перука  Wink

# 521
На мен пък ми направи впечатление чувството му за хумор на Русев.  smile3534

А "супергероите", жените плюс Борку клюкарушката  Mr. Green, доста се стреснаха.  Joy

# 522
  • Варна
Борислав едва ли се е стреснал..дори май се позасмя  Crazy Но за жените беше стресиращо и аз ако бях на тяхно място щях първо да пищя като Марина, а после много, много да го налагам с възглавницата като Вики  #2gunfire На годините не му отива най-малкото да си прави такива тъпи шеги  Naughty
Бориса пък "много щяла да се смее", ами да й метне една и на нея следващия път, точно ще си правят компания и ще съскат злобно в унисон  Close

# 523
  • София
Ееее, змия като змия, няма да ги изяде, я  Mr. Green Забавно беше. Епизодът като цяло, обаче....  Whistling

# 524

Това не е вярно. NaughtyЖивея с лъв откакто съм се родила.Майка ми е лъв,мъжът ми е лъв,работила съм за лъв.По честни хора от лъвовете не познавам.ОСОБЕНО по отношение на парите!5 лв да дължат не могат да спят,докато не ги върнат.
Това със зодиите не знам защо го нищим.Не мисля,че може да опознаем хората за един месец дори цял ден да изкарвахме с тях,та камо ли от екрана.Там,където продукцията ни показва това,което "трябва"да видим.

Сега сигурно ще ви се стри сранно,но аз пък не мисля,че Русев е чак такъв лъжец какъвто го изкарват някои от вас.Та на него тооолкова му личи като лъже ooooh!. Ушите ми ще пламнат. Но е хитър.Явно е,че е набарал кой е Къртицата и си трайка.Склонна съм да вярвам на думите му,че като разберем на края кой е К. всички ще направим това движение doh

Хубаво, но моят опит с лъвове е друг и то точно какъвто го описах. Това не е хороскоп на Лъв а лично изградено мнение за тях през годините, защото и аз познавам доста. И не съм казала, че умишлено искат да те отвлекат с пари. Просто все така им се случва, защото задоволяването на моментният им кеф е по важно отколкото да се издължат. Те са на принципа - имал дал. Да се оправя от тук натам. Така мъжът ми даде на заем милион на "приятел" лъв уж оня да прави бизнес. Но вместо бизнес пичът си купи мерцедес да си вози курвите, катастрофира с него и айде - ни  мерцедес ни пари. Добре че една от курвите му го издаде случайно, иначе той пазеше в тайна и мерцедеса, и катастрофата, и че е лежал 3 дена в кома след нея. Никога няма да ги върне, не се и опитва. И приятелка лъв имах дето само се чудеше какъв бизнес да почне с намерение аз да я спонсорирам. Ама не съм толкова глупава и не мина номера. Отделно познавам същия типаж лъв като Емо Русевия - заминава на майната си уж да работи и там покрай работата обръща и мадамите. Ама така го прави, че жена му изобщо и не подозира. Не че на мен ми го е казал директно, но аз го виждам какъв е - готов е да си легне с всяка. Просто го прави толкова изкусно и потайно, че наистина няма как да го хванеш Ама аз си го познавам  и си му знам номерата. Много още мога да говоря за лъвове ама няма смисъл. Мили и  симпатични, но просто едно ОГРОМНО разочарование. Боби е много проницателен и веднага го усети. Ама Бориска милата се оставя да я врътка. Груба грешка правят всички, които не вярват на Вики, а се подвеждат по лъжите му, само защото нямали доказателство за противното. Няма и да имат, защото лъвовете са достатъчно хитри за да се прикриват.
Само в Къртицата малко се изложи - тази му убеденост, че знае кой е къртицата и ще че къса билетчета го издава, че самият той е къртица. Самият факт че излъга че гласувал за Киряка и така накара простите българи да го изгонят показва, че лъжец. Ама нас българите не знам с колко лъжи някой трябва да ни тресне за да осъзнаем че е лъжец.

Общи условия

Активация на акаунт