КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 126
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Ямбол
Задачата беше много проста и Георги ми се издигна в очите, като единствен, който я реши.
Може и той да е Къртицата. Другите са тъпи.
Тази задача я знам от преди 10г., може и Георги да я чувал преди.2003г Стани богат
Може, аз не я знам от преди. Тя се решава елементарно. И дали я знае, не знам, но я обясни точно както трябва.

# 527
подаръче и аз днеска това мисля, дето Русев каза, че като разберем кой е К. ще се праснем по главата.
Аз също съм зодия Лъв и изобщо не ме бива да лъжа. Мразя да дължа пари както ти казваш и се чувствам супер виновна дори за неща, които не би трябвало. Подкрепям че лъвовете са честни.

Като цяло подкрепям всичко, което каза Simple Smile

Grinning
От личен опит мога само да кажа
Не слушай кво ти говори лъв, а го  гледай какво прави (ако наиситна успееш да видиш де)  Wink

# 528
Специално тази задача може и да не се решава с уравнение, частен случай е. Тухла тежи нещо си плюс половин тухла, е цяла тухла тежи половин плюс половин нали? Значи нещото си е половината, в случая 2 кг. или цялата тухла е 4 кг.

# 529
Ocaso, мерси за разяснението - чак сега схванах задачата   bouquet. Честно казано, се имах за долу-горе добре разбираща, но тази задача ме затрудни и мен. Но като гледах как тук на всички им беше ясно, чак не смеех да кажа, че на мен не ми е ясно. И аз смятах, че верния отговор е "3" и доста се опулих, като разбрах, че не е толкова. Така, че браво и на Жоро, че успя да я реши  Simple Smile. Емил Каменов обаче ми беше много смешен, когато си твърдеше, че и той стигнал до този отговор, ама сам не знаеше как  Laughing

Дали пък Жоро не е къртицата Rolling Eyes - доста съмнително се сети толкова бързо за отговор?    Laughing

# 530
  • Ямбол
От тази задача може да набедим и Емо Каменов за къртица, понеже се съгласи с Георги и обяснението му, защо не приема отговора на групата, а на Георги, който единствен го твърдеше, беше плоско. То може да е знаел отговора и затова да е го е приел веднага, за да трупа точки. Така че не съм сигурна, че само върху един може да падне съмнението.
И защо да не му е голям коефициента на Русев?
Кой друг е разпознал къртицата толкова рано или ако пък е той, значи продукцията едва ли би се спряла на някой ниско интелигентен като Борислав например.

# 531
Никой не каза нищо за последният ми гиф.  Mr. Green
Аз още не съм сигурен, коя е булката  Laughing на него, Гери?  newsm78

# 532
  • София

Дали пък Жоро не е къртицата Rolling Eyes - доста съмнително се сети толкова бързо за отговор?    Laughing
Не ми е показателно това.Но Жоро и на мен ми е съмнителен:при церемонията за определяне на Къртицата питаха "Ти ли си къртицата",единствено той отговори местейки погледа си настрани.Може и да е случайност /между другото дори самия той после  изтъкна местенето на погледа като признак на лъжа/.
В самото начало,когато още не си свикнал с ролята си е твърде възможно  да се издадеш по най-елементарния начин. newsm78

# 533
Лиляна, аз мисля, че Русев не е  с толкова голям коефициент. Не казвам, обаче, че е тъп. Просто, за мен, той не е толкова хитър и ако са го избрали за Къртица, то, той изобщо не може да се прикрива. Мое мнение.
Пушката от своя страна, а и Костя, биха били по-добри в тази роля. Може и да е някой от двамата. Знам ли вече.

# 534
Аз се питам защо й е на къртицата да е кой знае колко умен играч.  Thinking Работата на къртичока е да не се издаде и по тоя начин да прибере каквото е в сметката на къртицата. Идеята уж е, той като заинтересован да проваля мисии, но ние виждаме, че няма нужда и без това масово мисиите се провалят от доста хора. Евентуално ако ламти за повече пари, но тогава пък рискува наистина да го уловят.

Като цяло си мисля, че къртицата може три месеца да играе, като най-добрия играч и без това няколко десетки хиляди лева така или иначе ще идат в сметката за него и после под 50% няма да се усъмнят и печели. Нещо сложно?  Shocked

# 535
  • IT
Никой не каза нищо за последният ми гиф.  Mr. Green
Аз още не съм сигурен, коя е булката  Laughing на него, Гери?  newsm78
Май е Гери, тя е с най-голямо дупе от всички присъстващи там жени. Вчера като гледах живото и ми направи впечетление, че те жените си спазват режимите на хранене и ядат почти и само въздух.

# 536
  • София
Залагам,че Д*то е на Бориса! Laughing
А аз ако бях къртицата със сигурност щях да съм най-перфектната в игрите,доколкото мога разбира се.Точно така си е,групата сами си се провалят,няма нужда от саботаж.В тоя ред на мисли,не беше редно в миналата къртица да има оправдания с инжекции и ходения по лекари.Това сваля много нивото на играта.Къртицата трябва да си  е сериозно в играта!

# 537
И като няма нужда от саботаж, как биха хванали къртицата?
Жокерите - тоооолкова са многозначни.
Тестовете - и тези които правиха анализи се отказаха.  Smile

Единствено нещо е притеснението да го напира къртичока, да се издаде с поведение. Как гледа, как отговоря, къде се почесва, каква походка има..  Laughing

# 538
  • София
Ocaso, именно Peace!Аз точно затова все в дребните нещица се заглеждам!А като спомена жокерите,те могат да паснат на абсолютно всеки,като знам след първи сезон какви логики изтъкнаха.Тях изобщо не ги гледам,както говорят всичко,така и нищо не казват.

# 539
Да заглеждане, обаче има едно голямо НО, но ние виждаме САМО ТОВА, което ни пуснат от продукцията. Дейлитата са по 40-45 мин., там има 2-3-4 истории, тежко монтирани. Лайфовете са повечето приказки и пак записи, има и жива игра.

Единствено евентуално при самите номинации, но то там напрежението е голямо за всички, сякаш най-добре може да се види поведение в живото предаване от 11:30 ч. делничните дни.

С други думи, много малко виждаме и повечето е монтирано и сигурно една голяма част от него целенасочено монтирано. Но може би така и трябва, че иначе колко скучно би било ако знаем още от самото начало кой е къртицата.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт