КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 178
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 90
А адаш й дори не слушах какво казваше на Каменов,бях заета да следя колко пъти ще употреби "разбираш ли мъ"Simple Smile

Разбиръш ли мъ ве брат, аз таковата, ти си единица, не си елементарен, ама правиш елементарни неща, брат знайш чи тъ уважавам, няма значение че говоря зад гърба ти, че си куха лейка.

Smile

# 91
  • Варна
bggirl22 +1  Peace
Вики, за разлика от другата моделка е толкова земна и сладка, дори когато говори колко голям лъжец е Русев (който наистина е постъпил ужасно с нея и то в продължение на години) в думите й не се усеща никаква злоба (а има основание!), за разлика от Бориса, на която тонът и изказът и изразните средства са пропити със злоба, жлъчност и омраза и то към хора които познава от месец (като Марина и последния разговор с Боби)  #2gunfire

ПС: За Боби само визията не му бях коментирала, ама ме провокира сега да си призная и аз, че го одобрявам не само като единица, а и визуално физически  Mr. Green

# 92
  • Мюнхен
А адаш й дори не слушах какво казваше на Каменов,бях заета да следя колко пъти ще употреби "разбираш ли мъ"Simple Smile

hahaha hahaha hahaha Тя госпожицата с гоУемите топки си отиде, сега си имаме госпожица Хард (г-ца Твърдата) ако мъ разбра

# 93
  • Мюнхен

Разбиръш ли мъ ве брат, аз таковата, ти си единица, не си елементарен, ама правиш елементарни неща, брат знайш чи тъ уважавам, няма значение че говоря зад гърба ти, че си куха лейка.

Smile

rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ще ме уморите.

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 22:48 от bggirl22

# 94
  • Варна
 Joy Joy Joy Joy
еее сега човека си философства и си разяснява мислите и то забавно  Mr. Green
По-ли щеше да е добре да седи като табуретка и да мълчи, кой щеше да ни разсмива тогава  Mr. Green Mr. Green

# 95
  • IT
Ако успея ще спретна едно клипче с неповторимите движения на Каменов, когато е пиян. Как тръгва, ускорява за 1 секунда и е въпрос на късмет къде и дали ще спре.

# 96
  • София

Smile
И в това време,някъде в друго измерение,да го кажем в матрицата Емо Русев изживява катарзис.
Успява да преразгледа отношението си към изолатора и почти да го заобича,Появяват се дори наченки на страх.
Тъмната сянка на разрушителя Каменов кара да бие в друг ритъм сърцето му на добър стопанин.
Не го ли съжалихте поне малко Simple Smile

# 97
Нещо по-съществено от епизода днес?Не можах да го гледам и разчитам на вашето резюме Simple Smile

# 98
little_beauty Всичко ще си кажеш.

Ако е като обобщеното мнение за предполагаемата къртица Русев, ще има да почакаме.  smile3534

Ех, тоя Боби, ехх.

# 99
  • Мюнхен
bggirl22 +1  Peace
Вики, за разлика от другата моделка е толкова земна и сладка, дори когато говори колко голям лъжец е Русев (който наистина е постъпил ужасно с нея и то в продължение на години) в думите й не се усеща никаква злоба (а има основание!), за разлика от Бориса, на която тонът и изказът и изразните средства са пропити със злоба, жлъчност и омраза и то към хора които познава от месец (като Марина и последния разговор с Боби)  #2gunfire

ПС: За Боби само визията не му бях коментирала, ама ме провокира сега да си призная и аз, че го одобрявам не само като единица, а и визуално физически  Mr. Green

За Бориса забрави странният и начин да си криви устните.

# 100
Гледах първите 10 мин. днес и смених канала. Ми тъпо ми е. Искам игри  Sad

# 101
  • София
Записвам се, че изпуснах тази вечер и дейлито, и темата.

# 102
  • Варна
little_beauty Всичко ще си кажеш.

Ако е като обобщеното мнение за предполагаемата къртица Русев, ще има да почакаме.  smile3534

Ех, тоя Боби, ехх.

хахахх Ocaso , подиграваш ми се нещо май  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама аз не се сърдя, признах си чистосърдечно онзи ден, че не мога да остана безпристрастен зрител вече, който се старае единствено и само да търси К  Embarassed.
А и то май никой не ме чака да систематизирам аргументите за Русев  Mr. Green Аз им досадих на всички в цялата трета тема само с пространствени доводи защо е той, даже и таблици спретнах в четвърта  Mr. Green Mr. Green Сега в пета остана само да събера всичко на едно място Wink
(Ама не трябва да ми показват Боби гол да прави палачинки, че не мога да си събера мислите Heart Eyes Joy )

# 103
ше ги гледаш на запис утре - по-интересно е...

# 104
На мен ми се струва,че Христина не ги мисли наистина тези неща,които говори. Просто някак си се чувства длъжна да се защити, себе си и съпруга си,но изглежда смешно. Не знам как и издържат нервите да го оправдава постоянно.

Нито Христина мисли това, което казва, нито той мисли това, което говори за Хриси и за Вики. Те говорят това, което смятат че трябва за да направят добро впечатление. А аз предполагам, че Христина знае, че Емил е къртица и това е една от причините да го подкрепя толкова пламенно и малоумно

Общи условия

Активация на акаунт