КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 365
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Сега ще изгледам епизода и ще се включа в коментирането, че се чувствам изолирана  Mr. Green

# 107
  • Варна
Ocaso, с такива откъси не ме чакай да мисля защо Русев е К  Mr. Green Mr. Green
Но на мен най ми хареса момента, в който й каза "не, за теб не съм интересен и знаеш ли защо?!"
и начинът, по който се засмя когато тя се махна (някак леко самодоволно).
И мисля, че се досещам какво искаше да й каже  Mr. Green Mr. Green

ПС: Хайде, Жабке, чакаме и твоята интерпретация на епизода  Hug

# 108
  • IT
Като герои на турски сериал са.

# 109
Записвам се, че изпуснах тази вечер и дейлито, и темата.
И аз така,утре ще гледам записа  Simple Smile

# 110
  • Мюнхен
И аз сега свалям днешният епизод. После ще коментирам. Гледах само "разговора" между Боби и Бориса. Монолога и по-точно.

Заради little_beauty не мога да чакам до утре. Искам да видя правенето на палачинки.  hahaha hahaha

# 111
  • Варна
 Joy bggirl22 , определено си заслужава гледането на направата на палачинките smile3534  
и не искам да те разочаровам, но то не беше в тазвечершното дейли, а в живото включване от 11.30 Wink  Mr. Green

# 112
начинът, по който се засмя когато тя се махна (някак леко самодоволно)

Кой е мъжъ а, а?  Mr. Green АЛФААА!  smile3514

# 113

hahaha hahaha hahaha hahaha Ми тя милата се чувства пренебрегната. Уж най-красивата там, а не е най-търсена. Гери с трима около себе си. Ивайла с един влюбен, Вики с бивш и може би настоящ, а на нея се лепна "пчеличката" и то на втори поглед  hahaha hahaha

Joy

Много дразни тази Бориса. Наистина я е яд, че не е център на внимание тя. МНоУ е простЪ.

Някой по - рано беше писал, че Сано нарочно бил повърнал, че да спре свалката между Гери и Жоро. Не съм съгласна. Просто всички се напиха като прасета. Не ги опреквам много, защото ми е ясно, че вече много време са откъснати от близките си и живота си и им е тежко. Всеки се е напивал някога, но все пак пред цяла България, можеше малко да се сдържат всичките. Въпреки, че Сано ми е любимец, че гласувах за него за положителен герой, че беше много смешно, аз не одобрявам поведението му в случая (а именно  Sick).

Герито също беше пияна и съм съгласна с поста, че просто няма кой друг. Те или женени, или заети. Емилчо К. пък не и е интересен, защото и се вре. Иначе можеше и на него, да налитне. Тя си е просто кифлата от дискотеките, както и Бориса. Но Бориса има по - голямо самочувствие от нея и си пада сигурно по по - богати мъже.
Не мисля, че Герито умишлено е налазила Жоро, а просто и се искаше нещичко. Човещинка.  Rolling Eyes

Виктория е красива, но на мен не ми е любимка. Самите драми покрай Русев ми създадоха впечатление за нея, като за любовницата. Не ми хареса и как си кълчеше дупетУ, с извадени прашки до ушите.

Борислав също хич не ме кефи. Не виждам, как ви харесва визуално. НО явно е въпрос на вкус. Особено косицата му ми е супер анти.
Русев повече ми харесва, нищо че ми е неприятен. Има просто повече излъчване.

Христина не ми харесва. От жените Вики и Бориса, като Бориса повече, но само визуално. Иначе не се търпи.

За Костя не мисля, че е гей, както някой от вас. Нормално си е момчето, просто е по - скромно и добро. По - добре ли е, да е някав мутант, джудже - ММА и прочие мазни косици.  Mr. Green
Ох, извинявам се, че пиша така, но е в кръга на шегата.  Wink

Епизода днес не ми беше особено интересен.

# 114
  • Варна
Ocaso , тотално ще ме довършиш тази вечер Joy (ако беше маалко по-дълго откъсчето само-> CrazyMr. Green)

Като му каза, че е интересен човек, според мен на него му мина през главата : "Интересен съм и го знам, но не и за такива меркантилни жени като теб"  и точно това означаваше тази усмивчица накрая  newsm48

Последна редакция: ср, 09 апр 2014, 00:01 от little_beauty

# 115
Гледала съм само 10мин. то повечето са стари кадри ...  newsm78
Пък Бориса колко е пияна  Mr. Green Shocked

# 116
Гледала съм само 10мин. то повечето са стари кадри ...  newsm78

Добре дошла в дейли епизодите на Къртицата.  Laughing

ако беше мааалко по-дълго

Ако беше, но не е, има палачинки обаче.  Joy

# 117
Приемате ли и нови попълнения към феновете на шоуто?  Peace

Гледах първия сезон миналата година с голям интерес и до последно не знаех кой е къртицата... двоумях се до последно. Сега се надявах, че ще е поне толкова интересно и действително съм доста доволна. Нека се включа и аз за последния епизод, все пак... Бяха събрали накуп отново пиянските изпълнения. И диалозите между Бориса и Боби също бяха част от цялото това шоу - аз не бих се впечатлявала особено. Честно казано, бях убедена, че Илиян е къртицата, но след като излезе и отрече бях ей така...  Shocked Изненадах се приятно, че днес все пак успяха да си отсрелят някаква храна за идната седмица. Иначе да - Марина ми е най-дразнещото същество от цялото предаване.  hahaha

# 118
  • Варна
То добре, че не беше  Mr. Green Сън нямаше да спя  Joy Joy Joy

# 119

`Щото съм пич!  Mr. Green Не можех да не покажа този поглед тип пепелянка.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт