КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 179
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 225
Оххх цял час до къртицата, живот ли е това!  smile3514

ПС: Ама моля ви се не отричайте и си признайте и вие, че е много сладко мъж да прави палачинки  smile3534

Така е, ама няма значение, мъж, жена, извънземно, то само да ги прави палачинките. Пък ако са много ще им намерим и друго предназначение:

# 226
  • Варна
Здравейте момичета. Чета ви редовно и темата е наистина много приятна. Моите подозрения са за Русев . Направи ми голямо впечатление е, че с жена му  не се почудиха кой остава и кой си трыгва. Сякаш от само себе си оставаше Русев, което ми се видя странно, предивид, че Христина е много амбициозна.
Здравей  quinousmene  Hug И на мен много силно впечатление ми направи този разговор. Бях писала даже, че тя може би тогава осъзна, че е той К и затова се разплака и каза "Не искам да съм жертвено агне" Wink Има и още много съмнителни моменти в поведението им. Изслушай на Ани Владимирова психопрофилите там тя казва, че той е много мотивиран, дори повече от жена си. Може това да ги е убедило да му възложат ролята Wink
ПС: Ocaso , ще взема да ти се нацупя вече  smile3534

# 227
Здравей  quinousmene  Hug И на мен много силно впечатление ми направи този разговор. Бях писала даже, че тя може би тогава осъзна, че е той К и затова се разплака и каза "Не искам да съм жертвено агне" Wink Има и още много съмнителни моменти в поведението им. Изслушай на Ани Владимирова психопрофилите там тя казва, че той е много мотивиран, дори повече от жена си. Може това да ги е убедило да му възложат ролята Wink
ПС: Ocaso , ще взема да ти се нацупя вече smile3534

Същата Ани, която каза, че Сано не бил склонен да си изказва гръмко мнението ли кво беше?  Laughing

Щом си решила с непосилни задачи да се захващаш.. би май гест   Mr. Green

# 228
Здравейте на всички!  Simple Smile
Това предаване ме заинтригува още с първия сезон и най-накрая открих цивилизовано място,където свободно можеш да изразиш мнението си без да бъдеш нагрубен или напсуван.Анализите ви са наистина задълбочени и подробни и доста от тях се припокриват с моето мнение.
И сега да преминем към важния въпрос : Кой е Къртицата?
Сериозно се двоумя между двама души - Емил Русев и Евгени Иванов.Към Пушката изпитвам единствено уважение,въпреки странното му и недотам последователо поведение в базата.Уж се пише неутрален и твърди,че ще номинира на базата на показаното в мисиите,а в същото време си забива копието пред най-силно представилия се - Борислав,който прояви изключителна издържливост в играта. В този ред на мисли и предвид  укорителните им изблици със Сано,бих определила Евгени като доста противоречив играч,чиито думи не отговарят на действията.
 А за Русев,нищо лично нямам към него,но ми е изключително антипатичен. Ехидната му усмивка и лицемерните му прояви ме влудяват.Този цирк на теста с Илиян Киряков беше повече от комичен.На последната игра целият отбор се опитва да го измъкне от калта,но уви без резултат.Освен това в изолатора се държи доста налудничаво,а от зловещия му смях ме побиват тръпки.
Като говорим за неприятните участници в базата,няма как да не спомена и Бориса.Като я видя,на ум ми идва една единствена дума - НАГЛОСТ и смятам да спра дотук,за да не изпадам в крайности.
Нетърпелива съм да видя коментарите ви след дейлито.Надявам се чакането до 21:15 да оправдае очакванията ми и епизодът да бъде интригуващ. Peace

# 229
  • Варна
Ей Ocaso , това за Косъмчето аз го бях споменала  Mr. Green А иначе Ани В. каза, че с VIP-овете не е говорила кой знае колко и й е простено Wink Русев си мисля, че го е проучила детайлно Wink
ПС: Не мога да ти се сърдя, аз сама съм си виновна с моите романи, които пиша с лека хипербола Wink..всичко от израза "влюбени като ученички" тръгна   Mr. Green Mr. Green

Здравей Zlati  Hug Много логични разсъждения, припокриват се с моите  bouquet
Ще се радвам да си коментираме заедно Simple Smile

# 230
  • Мюнхен
Оххх цял час до къртицата, живот ли е това!  smile3514

hahaha hahaha hahaha

Dee_Dee   bouquet за анкетката. Гласувах за моята си К-Русев  Twisted Evil
ронката , съгласна съм с теб Wink

ПС: и нещичко специално за my friend bggirl22, която обича палачинки  smile3534
http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%9D%D0%B0-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%91%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%9A%D0%AA%D0%A0%D0%A2%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90-%D0%BD%D0%B0-8-%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BB_l.384_i.10122559.html#.U0VajPnV-oo[/video]

(най-добър изглед на палачинките след 36тата минутка, на фона на култово нагъване на промишлени количества спагети от Каменов  hahaha и Сано, който също е в голяма борба със спагетите Mr. Green )

Спешъл фор ми Blush Тенк ю, тенк ю  Hug Hug Hug

Хубаво е момчето, не мога да отрека. Не е нужно да се хареса на всеки, важното е нас да ни кефи нали? По-малко конкуренция  hahaha hahaha hahaha hahaha Далеч съм да го смятам за идеал за мъж. За мен това е Габриел Гарко.  newsm03  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart Two Hearts Няма такъв мъж! Но това не пречи да ми харесва и Боби, който определено има много минуси.
Ocaso малко ми равали кефа като спомена късите му крака. Сега само там гледам, иначе пъпките бях забелязала. Въпреки всичко смятам, че силата на Боби не е от химия, тя надува, но не помага да станеш по-як. В мисията с камъните видяхме разликата при Емил К. За Боби 10кг бяха нищо. Той извлече всички от калта и по мостчетата. все едно имаше 2кг в коша.

# 231
Здравейте на всички!  Simple Smile
Това предаване ме заинтригува още с първия сезон и най-накрая открих цивилизовано място,където свободно можеш да изразиш мнението си без да бъдеш нагрубен или напсуван.

Здрасти, значи съм уцелил точното място,
аз другаде не съм и посмял да погледна, камо ли да пиша.  Mr. Green

Какво мислиш за Ивайла за къртица?
Днес в живото от 11:30, доооооста време си слуша съсредоточено айпода тя.  newsm78

# 232
  • Sofia, Младост 3
И аз вече си гласувам за Русев в анкетата, засега не мога да видя в друг къртица ... От толкова мисли по миналия сезон и разочарованието накрая , сега май ще се хвана за очевидния избор  Grinning

# 233
  • Варна
bggirl22 , добре че се появи най-накрая Hug Hug Чувствах се неудобно до преди малко сама  Embarassed

Още малко остана да видим какви подвизи ще сътворят днес нашите герои и антигерои  newsm68

# 234
a

Здрасти, значи съм уцелил точното място,
аз другаде не съм и посмял да погледна, камо ли да пиша.  Mr. Green

Какво мислиш за Ивайла за къртица?
Днес в живото от 11:30, доооооста време си слуша съсредоточено айпода тя.  newsm78
Аз гласувах за нея за къртица.. прекалено много я защитава продукцията, а се изостря фокуса към мъжете...

# 235
Ако някой се чуди защо споменавам айпода, значи преди няколко дни ми дойде тая идея, че може по тоя айпод, който постоянно и го дават и вземат, да й носят информация и тя така уж музика си слуша, пък то .. къртичи новиниии!  Wink

Ocaso малко ми равали кефа като спомена късите му крака.

Вече и думи ми се приписват  Mr. Green, ше зема да се нацупа и аз!  smile3534

# 236
  • IT
Оф да ви призная Каменов както ми простее, така ме и разрева с историята за дядо си.

# 237
  • Мюнхен
Не знаех, че е разрешено да имат айпод  newsm78 newsm78 newsm78 Еми ако някой и го поиска? Не е ли рисковано?

Аз за къртица още нямам определен заподозрян. Мисля че Костя би се справил добре с това. Много интелигентно и добро момче. Говори перфектно английски, немски, предполагам и руски   Heart Eyes Рисува, свири на пияно и т.н. Евгени също би бил добър избор. Харесва се на всички и никой не го номинира. Докато Русев пък дъни все мисии, които биха били евентуално спечелени без негова намеса, а се справя в обречените. Аз предверията не ги броя, по-важни са битките. Боби се издъни с тестисите, но изнесе играта на раменете си, като помогна на всички, върна се втори път и то за по-малко от 2 минути и му останаха още 2. Когато не се справи с предверието доста го плюха, но той спази обещанието си и се реваншира. Напълно го изключвам за Къртица.

# 238
Въведох в анкетата своя глас -Георги Simple Smile
Няма да е той де,Евгени ще да е.От вчера ми се стовари една мисъл,че е Бориса и не мога да я разкарам направо.
Добре,че са извадили Емко от изолаторчето,че да я хване тази Къртица.Другите са заети с какво ли не,само той души и мисли по темата. Simple Smile

Joy
Ти пък къде видя, че търси къртицата. Монолозите му са на всякаква тематика, ама разъждения на тема къртица до сега не съм чула. Предполагам защото не се е и налага, понеже той е къртът

# 239
  • Мюнхен
little_beauty найс то мит ю  Joy Joy Joy Joy

Ocaso малко ми развали кефа като спомена късите му крака.

Вече и думи ми се приписват  Mr. Green, ше зема да се нацупа и аз!  smile3534

Опс не го ли каза ти???

Общи условия

Активация на акаунт