КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 066
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 330
Истината е, че толкова агресивен аз в реалния живот не съм го виждала. Принципно е много добро момче, много забавен. Отдавам го на изолацията, липсата на секс ( Mr. Green) ии така. Всичко това променя малко или много хората.

ГеритУ на крака му отиде, масажира го, а той кво?
Явно няма липси.  Mr. Green

# 331
Все се старят хората да му търсят недостатъците, а не да му оценят достойнствата  ooooh!

Кои са достойнствата на Русев?  Laughing

# 332
  • IT
Towa ne е за Русев, а за Бобката(не му казвам Попай вече, че да не чупя хатъра на красавичката:))

# 333
  • Варна
Все се старят хората да му търсят недостатъците, а не да му оценят достойнствата  ooooh!

Кои са достойнствата на Русев?  Laughing

Ocasо ти пък как можа да си помислиш, че бих могла точно аз да говоря за достойнства на Русев  Shocked
Визирах Боби  Wink Ако не си забелязал напоследък само той ме вълнува  smile3534

allexa.7 thanks  Hug

# 334
Аз много добре знам кого визира  Mr. Green, просто те питам, ако така може да споделиш, някое друго достойнство на Русев? Пък ако няма, няма сега, кво да се прави.  Smile

# 335
Ocaso

Ти би ли се възползвал от пияна жена Grinning

# 336
неЖност, здравей  Hug Интересни оценки - кратки, точни и ясни (мен хич не ме бива в сбитите разсъждения  Mr. Green) Съвпадат с моите особено за първите 4ма  Peace и за Марина, Вики и Боби - за пръв път да чуя някой открито да му каже "евала"   bouquet  Все се старят хората да му търсят недостатъците, а не да му оценят достойнствата  ooooh!

Здравей, little_beautу   Hug  
Аз на черното бяло не казвам  Peace  Laughing

# 337
  • IT
Достойнство на Русев-умело си върти очите срещу камерата.

# 338
  • Варна
Аз много добре знам кого визира  Mr. Green, просто те питам, ако така може да споделиш, някое друго достойнство на Русев? Пък ако няма, няма сега, кво да се прави.  Smile

Аха..разбрах те сега, искаш от мен да намеря поне едно достойнство на Русев, защото не ми харесва, че на Бобсъна му търсят само недостатъците и според теб и аз правя същото с Русев  Rolling Eyes (русичка съм не загрявам най-моментално Mr. Green Mr. Green )
Русев, ако ми отстрани Бобито нито една хубава дума няма да кажа за него  #2gunfire, не че и сега ми се намират много  Rolling Eyes.
Но след сериозен размисъл мога да кажа следното: зодия Лъв е (най-хубавата (като мен)  Twisted Evil)),има нестандартно чувство за хумор ииии толкова. Повече не мога да си изкривя душата и да си изсмукам от пръстите  Mr. Green Mr. Green

# 339
Ocaso

Тоест му се е искало, но той не би се възползвал от пияна жена, аха, и казваш че си му лична позната.

Няма как да не се съглася.  tooth

# 340
  • Варна
неЖност, здравей  Hug Интересни оценки - кратки, точни и ясни (мен хич не ме бива в сбитите разсъждения  Mr. Green) Съвпадат с моите особено за първите 4ма  Peace и за Марина, Вики и Боби - за пръв път да чуя някой открито да му каже "евала"   bouquet  Все се старят хората да му търсят недостатъците, а не да му оценяват достойнствата  ooooh!

Здравей, little_beautу   Hug  
Аз на черното бяло не казвам  Peace  Laughing

Евала и на теб тогава  Hug

Аз между другото веднъж се обърках да направя един единствен коментар във ФБ страницата на Къртицата (а не при вас мили дами) и направо останах изумена там колко негативни са всички хора и как всячески се стараят да кажат на черното бяло и на хубавото лошо, искат само да критикуват и обиждат, а не като нас да се радваме на приятните неща   bouquet

# 341
Ocaso

Тоест му се е искало, но той не би се възползвал от пияна жена, аха, и казваш че си му лична позната.

Няма как да не се съглася.  tooth
Ох, не ме разбра  Mr. Green Не казвам, че му се е искало, пък не се е възползвал и т.н. Питам ТИ дали би се възползвал?

# 342
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не успях да гледам днес,пропуснах ли нещо?

Боби е пич,той носи сезон2 на гърба си.На мен винаги ми е бил готин,и като физика и като играч.

Русев е Къртицата,99,9%.Няма иначе как да изкарва тестовете,ТРИ под ред!

# 343
  • Варна
Не успях да гледам днес,пропуснах ли нещо?

Боби е пич,той носи сезон2 на гърба си.На мен винаги ми е бил готин,и като физика и като играч.

Русев е Къртицата,99,9%.Няма иначе как да изкарва тестовете,ТРИ под ред!

Beautyholicа , значи сме на едно мнение и за двамата и ще плачем заедно в събота, защото сигурно Русев ще бъде заподозрян от публиката, а Боби -номиниран от манипулираните от Русев  #2gunfire И нашето момче ще си отпадне безславно  cry

# 344
Ох, не ме разбра  Mr. Green Не казвам, че му се е искало, пък не се е възползвал и т.н. Питам ТИ дали би се възползвал?

Да видях, какво пишеш. Ти защо смяташ, че той не пожела близост с нея, защото тя беше пияна?

Дали е била пияна това не е никак сигурно обаче.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт