КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 054
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 345
Не успях да гледам днес,пропуснах ли нещо?

Боби е пич,той носи сезон2 на гърба си.На мен винаги ми е бил готин,и като физика и като играч.

Русев е Къртицата,99,9%.Няма иначе как да изкарва тестовете,ТРИ под ред!

ето още един човек, който мисли като мен и little_beautу  Laughing
Нищо интересно в днешния епизод, имаха мисия 6 двойки да си дават по 4 съвета.   Laughing

# 346
Ох, не ме разбра  Mr. Green Не казвам, че му се е искало, пък не се е възползвал и т.н. Питам ТИ дали би се възползвал?

Да видях, какво пишеш. Ти защо смяташ, че той не пожела близост с нея, защото тя беше пияна?

Дали е била пияна това не е никак сигурно обаче.  Rolling Eyes
То че не е сигурно, не е.
Защо не е пожелал близост с нея, не мога да кажа със сигурност. Не мога да съм в главата на никой. Аз себе си не разбирам понякога.  Mr. Green
И последните няколко поста, все ми се струва, че леко се заяждаш с мен  Mr. Green Ама това е отделно.

# 347
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty

Аз между другото веднъж се обърках да направя един единствен коментар във ФБ страницата на Къртицата (а не при вас мили дами) и направо останах изумена там колко негативни са всички хора и как всячески се стараят да кажат на черното бяло и на хубавото лошо, искат само да критикуват и обиждат, а не като нас да се радваме на приятните неща  

За теб, да се радваме на хубавите НЕЩА, означава,  да се радваме само на Боби  

А с критикарките и обидите, нямаш проблем, когато наричаш Емо К. с разни там определения...

И не само него, критикуваш си наволя всички, което е нормално..но защо се възмущаваш от другите хора

# 348
Мари, тъкмо се чудих къде си  Mr. Green

# 349
  • Варна
Скъпа Mari, аз се радвам не само на Боби, радват ме и веселите ти постове свързани с СУПЕРЕМО  smile3534, радвам се и на Жабка и Ocaso на култовите колажи, свързани с всички останали участници  Peace
И моля, моля обиди не съм употребявала или поне не съм съм прекалявала  Mr. Green само веднъж за Бориска не се стърпях, а за бате ти Емчо не го правя с лошо чувство, повярвай ми  Hug

Тук не се възмущавам от нищо, това е най-приятното и развлекателно място и уважавам мненията на всички ви, дори и различни от моето  Peace
Във ФБ обаче ми дойде възмущаващо някакви хейтъри да си пишат едно и също през два поста и то пълно с обиди като "помияр", "селски к..ви" и т.н.  Sick

# 350
  • София
Мари, тъкмо се чудих къде си  Mr. Green

Ами чаках, да се отмереше темата от онзи с тигана и палачинките  

Шегувам се! не ми пречи БОБИ, но ме дразни че е издигнат в КУЛТ
А всички други ...

# 351
 За теб, да се радваме на хубавите НЕЩА, означава,  да се радваме само на Боби  

А с критикарките и обидите, нямаш проблем, когато наричаш Емо К. с разни там определения...

И не само него, критикуваш си наволя всички, което е нормално..но защо се възмущаваш от другите хора

# 352
  • Варна
ЕЕе чак пък в култ  Joy
Аз дори и в най-възхваляващия пост, дълъг колкото половин роман  Mr. Green написах, че ако трябва да му изреждам недостатъците, ще пиша до утре  smile3521 Така, че не го боготворим, но просто му се радваме и му отдаваме заслуженото внимание (на достойнствата и палачинките  Mr. Green Mr. Green)
ПС: пък и той Боби май скоро ще си ходи и тогава спокойно ще отдадем заслуженото и на другите  smile3534

# 353
  • София
Цитат
Публикувана от: little_beauty

Скъпа Mari, аз се радвам не само на Боби, радват ме и веселите ти постове свързани с СУПЕРЕМО  , радвам се и на Жабка и Ocaso на култовите колажи, свързани с всички останали участници  

Това е добре! Но я си припомни ЕмоК...как го наричаш - ПРИМАТ и още подобни.

Дори критикуваш всички(повечето) от Фейсбук - значи ти можеш, но ако те напишат нещо неприятно за теб - под твое мнение, не ти харесва.

МИР  Hug

# 354
  • София
Цитат
ocaso

# 355
Дори критикуваш всички(повечето) от Фейсбук - значи ти можеш, но ако те напишат нещо неприятно за теб - под твое мнение, не ти харесва.

Добре че си ти, че аз нямам топки да й го кажа така директно.  Joy Joy Joy

# 356
Аз пък мисля, че няма да е номиниран Боби в събота, а Костя.
Понаточиха му се някои за следващия път, а тези някои може да бъдат последвани от други.

# 357
  • София

Добре че си ти, че аз нямам топки да й го кажа така директно.  Joy Joy Joy

Ти си мъж...стой настрана. Ние ще се разберем по ЖЕНКИ..чупене на нокти, скубане на коси...ако има и кал..бой в калта

# 358
Днес нищо не съм показвала  Mr. Green Етоо -

Нямам коментар  Mr. Green

Радостта на Ивайла, която преди УЖ не го понасяше.

Мъжки разговор /специално за мен  Mr. Green , Мари и красавицата/  Mr. Green

Погледът,когато Мицич й се обясняваше.

Погледът, когато Жоро каза на Гергана да не пие щом не може  Mr. Green

# 359
  • Варна
Mari, както казах не го правя с лошо чувство Peace Мутант и примат на мен са ми смешни определения, не някакви супер обидни, но ако те дразни ще спра, само мир и разбирателство да има   Hug
Колкото до ФБ, не посмяха много да ми противоречат, защото там се изказах обективно, за разлика от тук където си позволявам да съм субективна и пристрастна и съответно склонна да търпя критики Wink
ПС: днес направо ми отрязахте правомощията с Жабка, на която вече обещах за Жоржо  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт