КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 161
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 540
Никой не каза нищо за последният ми гиф.  Mr. Green
Аз още не съм сигурен, коя е булката  Laughing на него, Гери?  newsm78
Чу се за Гери, чу се за Бориса, аз пък залагам, че е на Марина  Laughing

# 541
  • in Wonderland

Цитат
А "супергероите", жените плюс Борку клюкарушката  Mr. Green, доста се стреснаха.  Joy
  smile3532

На мен също ми беше супер смешно това , дето го направи Русев . Да , ако бях аз в леглото , сигурно щеше да ми стане тъпо , ама нали на чужд гръб  и 100 тояги са малко Wink

За 4-тата им задача нямаше да се сетя никога за това раз , два , три ..... Иначе  другите ги бях чувала и преди .

Според мен дупето е на Гери  Laughing

# 542
И като няма нужда от саботаж, как биха хванали къртицата?
Жокерите - тоооолкова са многозначни.
Тестовете - и тези които правиха анализи се отказаха.  Smile

Единствено нещо е притеснението да го напира къртичока, да се издаде с поведение. Как гледа, как отговоря, къде се почесва, каква походка има..  Laughing

Peace
Абсолютно съм съгласна с това Simple Smile
Къртичката само трябва да се представя добре в игрите и нищо повече да не прави, те и без това някои игри са обречени..

За задачката да кажа, че няма нужда да я знаеш, решението е елементарно, и се решава на ум. Там може би под напрежение повечето блокираха. Браво на Георги, че единствен стигна до решението ... И браво на Каменов, че послуша точния човек.
Това раз, два, три ... беше много объркващо... Ако не го знаеш от преди, е трудно да се досетиш толкова бързо..

За гифчето - мисля, че е Гергана. Не ви ли се струва малко унизително, един човек да го свързват само и единствено с една част от тялото му .... То, че е хубаво това дупе е ясно, но сякаш това момиче няма нищо друго върху, което да се акцентира.

Змията, която им хвърли Емил в краката, ги поизплаши, а когато трябваше да я носят с уста, нямаше проблем ...  newsm78 Маринка била страхлива, ами какво прави в такъв вид предаване тогава??  

# 543
  • Габрово
Според мен това със змията си беше много на място.  Laughing Хората се мъчат да спят, а те си направили седянка... На мястото на Георги, който беше до тях, щях да се размрънкам доста по-рано. (Но пък аз съм си крива, ако някой ден участвам в такова предаване, ще съм от първите изгонени, защото сигурно ще се скарам с всички.  Embarassed)

От снощните задачи - това с тухлите и аз го обърках. Задачата с "раз, два, три..." беше малоумна. (Но от Н. Николов какво друго да очакваме... Откак го гледах как пелтечи в някакъв репортаж на "Господари на ефира" ми е много трудно да го взема насериозно.  ooooh!)

# 544
Според мен Емил Р. не знае кой е къртицата.Миналата година и Жени оцеля 3 пъти на тест,но не играеше с къртицата,а Марина май само последния път вече игра с Киро.Това,че оцелява за 3 път не е показателно.
Аз пък преди няколко дни сънувах,че къртицата е Евгени,обаче някой от водещите каза:И къртицата е.. Александър  Rolling Eyes Сега го наблюдавам,обаче снощи ми се строи,че много тънко провали мисията.Уж казаха,че всички знаят,че е червената ,а накрая нея отрязаха  Shocked

# 545
Сега закусват или сега обядват?  newsm78

Почна живото и мааат мекици.  Mr. Green

# 546
  • София
"Човек се учи, докато е прост!"
 newsm20

# 547
 Shocked Бориса как така "позна" колко е часа, вика 12 без 20, абсолютно точно!

Сега става тя иначе, тежко тежко е в тая къща.

# 548
  • София
Никой не каза нищо за последният ми гиф.  Mr. Green
Аз още не съм сигурен, коя е булката  Laughing на него, Гери?  newsm78
Чу се за Гери, чу се за Бориса, аз пък залагам, че е на Марина  Laughing

ДУПЕТО, определено е на Гери , както и гривните на дясната й ръка

И и как  Борислав да не прави после в тоалетните

# 549
Shocked Бориса как така "позна" колко е часа, вика 12 без 20, абсолютно точно!

Сега става тя иначе.

И аз това се очудих,понеже вчера залагаха колко е часът.

Иначе снощи и на мен ми беше забавен епизода.

# 550
Добре Гери е, сега следващ въпрос, кога си е слагала импланти в дъто?  Grinning

# 551
  • София
Добре Гери е, сега следващ въпрос, кога си е слагала импланти в дъто?  Grinning

Това е въпрос с повишена трудност

# 552
  • София
Красотичке , гледаш ли звяра как се пъне и грухти Joy

# 553
  • София
Може да не излиза от фитнес-залата и да прави по сто клека с щанга... Има много момичета, които в залата отделят най-много време точно на Д-то. При Гери резултатът определено е впечатляващ!

Интерсно ми е довечера в каква посока ще тече манипулацията на зрителите...

# 554
  • София
Красотичке , гледаш ли звяра как се пъне и грухти Joy

Не може да ти отговори, ТЯ сега е в несвяст пред ТВ-то

Общи условия

Активация на акаунт