КЪРТИЦАТА 2 : РАЗТЪРСВАНЕ

• 52 311
  • 1 190
  •   1
Отговори
# 810
  • Варна
Иля, според мен всичко зависи от решението на Русев и лагера му за нарочен от тях Wink Ако се насочат към Боби не мисля че Каменов и Косъмчето биха ги подкрепили Wink В този случай биха имали 4 сигурни гласа с/у него - Русев, Бориса, Ивайла и Жоро (за Евгени все още се надявам да прояви мъжество и да не се поддава на женски манипулации, а да си удържи на "мъжката" дума и да номинира по спортни причини  Thinking). От друга страна не виждам към кого ще се насочат играчите от лагера на Боби, със сигурност би било тактическа грешка да е към Русев - остават им Ивайла, Бориса и Жоро, но в такъв случай Каменов и Косъмчето не биха подкрепили и тях  Thinking
Направо не ми се мисли какво ще става вече довечера  ooooh!

ПС: Надеждата умира последна  Praynig  Rolling Eyes Mr. Green

# 811
След това прословуто напиване, ми се струва, че отношенията в базата са станали по приятелски. За довечера нямам никакви подозрения кой ще номинират... Лагерите ще си набележат по един, но има 2-3 които не са твърдо в някой лагер и там ще са изненадите.
И някой беше споменал по рано - за тези коси.. Тези момичета толкова хубави, би трябвало да не се притесняват да си връзват косите, поне за мисии. И с вързани коси ще са хубави. Толкова ли са суетни, че не могат да ги вържат поне за мисия. И намацани с грим като за гала вечер.... Миналата година сякаш не бяха толкова суетни... А ако има мисия да си пострижат косите, незнам какво ще стане.

# 812
  • София
Защо да е скучен играч Гергана? Според мен в битките се справя много силно и мъжки. Ще ме е яд да си отиде и то заради едно тъпо видео, не за друго.

# 813
  • Варна
Evangelina +1 за всичко, което написа  Peace
Ще е интересно довечера определено  Crazy
Принципно избягвам да им коментирам външния вид, но като го спомена  Mr. Green за косите специално за Бориса имам предположение защо не го прави - както беше отбелязала и Марина - доста е плешиво това момиче и колкото и екстеншъни да си прикачи с вързана коса винаги си личат, може да е от такова съображение Wink Все пак е мис СВЯТ и не може да се излага  Mr. Green Mr. Green

# 814
Защо да е скучен играч Гергана? Според мен в битките се справя много силно и мъжки. Ще ме е яд да си отиде и то заради едно тъпо видео, не за друго.

Скучен не знам дали е точната дума, но като пример ще дам снощи на живото предаване, просто не говори много, питат я нещо тя с половин уста, 2-3 думи дава някакво коментарче, една безглесна такава стои, мисли си неща в главата но там остават. Като тия дето постоянно нямат мнение. Ужасна скука са такива хора, жени. Мда стигнахме до скука, значи скучна е!  Mr. Green

# 815
снощи имаше ли епизод, че не го намирам качен по торентите?

# 816
  • Варна
Скучен не знам дали е точната дума, но като пример ще дам снощи на живото предаване, просто не говори много, питат я нещо тя с половин уста, 2-3 думи дава някакво коментарче, една безглесна такава стои, мисли си неща в главата но там остават. Като тия дето постоянно нямат мнение. Ужасна скука са такива хора, жени. Мда стигнахме до скука, значи скучна е!  Mr. Green

Ее, Ocaso, момичето е Рак, не може да са всички като теб и мен - комуникативни и общителни (дори повече от необходимото  Mr. Green)

Иначе съм съгласна с catty m, че в мисиите е много самоотвержена и в случая от номинацията й и евентуалното й напускане предаването само ще загуби Wink

ПС:  gold__, имаше да, интересен при това Wink в сайта на тв7 са го качили Wink Давам линк: http://karticata2.tv7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/-% … html#.U0j_avl_slg

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 13:21 от little_beauty

# 817
Като участва в риалити така не е зле да говори и да е дейна повечко. Един път паднаха прожекторите върху нея и тя се извинява след това и я номинирахме. Толкоз си може явно, пак доста изкара в къщата, перфектната жена Русева си отиде, Герчиту стои.  doh doh още ден.  Twisted Evil  Mr. Green

# 818
  • София

Скучен не знам дали е точната дума, но като пример ще дам снощи на живото предаване, просто не говори много, питат я нещо тя с половин уста, 2-3 думи дава някакво коментарче, една безглесна такава стои, мисли си неща в главата но там остават. Като тия дето постоянно нямат мнение. Ужасна скука са такива хора, жени. Мда стигнахме до скука, значи скучна е!  Mr. Green

Както е казала little_beauty , не може всички да са толкова приказливи. Отчитам като голям нейн плюс, че не се възползва от женските хитрости като сълзи и драми в ефир, за да се спаси от номинация. Каза, че се срамува, извини се и  се държа с някакво достойнство. Знаете, че не одобрявам отнощенеито й към Каменов и разиграването му, но нека не я съдим едностранно. Но най-важното е, че е боец в мисиите, а не някаква лигла.
Всъщност, мисля, че жените доста добре се справят в мисиите, не се лигавят.

# 819
В мисиите се справя, пренесе колко 40 кг., шапка й свалям.....за довиждане довечера.  Joy

# 820
  • Варна
catty m, аз също не адмирирам пиянските й прояви (никак не отиват на една дама  Naughty), но винаги от всяка ситуация има изход Wink И не мога да се съглася, че реакцията й беше адекватна - с оправданието за амнезия, само настрои зрителите допълнително да я порицаят. Аз ако бях на нейно място както казах и като се има предвид през какви гадости съм преминала досега в предаването, с най-голяма доза искреност бих направила най-милите очи  newsm03 и бих пуснала в действие най-чистосърдечните сълзи smile3518
Така щеше да има поне част от зрителите на своя страна, а тя като Индира (с "големите топки") се направи на по-силна отколкото е  ooooh! А както знаем българския зрител въобще НЕ харесва силните жени  Naughty
Както и да е - минало свършено, дано остане Герито и да не си изхвърчи ей така от проявата на твърд морал у зрителите  Peace
ПС: Ocaso, пак си лош  Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 14:02 от little_beauty

# 821
както наем българския зрител въобще НЕ харесва силните жени

С по-големи баници от на мъжъ тии  Shocked

# 822
Ааа това че е Рак, няма общо с това, че не говори и аз съм рак ама не спирам да говора  Mr. Green
Според мен за номинациите ще е много важна мисията довечера, защото мисиите малко или много (+видеата) въздействат на вота.
И Красавице Русев е роден 1977, а не 1976  Mr. Green

# 823
  • Варна

И Красавице Русев е роден 1977, а не 1976  Mr. Green
А дали Жабке, изписват че е на 39, но дали не са допуснали минимална грешка Thinking Още повече като помним случая с рождената дата на Бориса и съответно сгрешената й възраст на таблото и зодия в теста  Crossing Arms
А дори и да не е 76та, другите ми два аргумента си важат  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 апр 2014, 14:11 от little_beauty

# 824
След това прословуто напиване, ми се струва, че отношенията в базата са станали по приятелски. За довечера нямам никакви подозрения кой ще номинират... Лагерите ще си набележат по един, но има 2-3 които не са твърдо в някой лагер и там ще са изненадите.
И някой беше споменал по рано - за тези коси.. Тези момичета толкова хубави, би трябвало да не се притесняват да си връзват косите, поне за мисии. И с вързани коси ще са хубави. Толкова ли са суетни, че не могат да ги вържат поне за мисия. И намацани с грим като за гала вечер.... Миналата година сякаш не бяха толкова суетни... А ако има мисия да си пострижат косите, незнам какво ще стане.

+1

Общи условия

Активация на акаунт