След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 831
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
yasak - забрана <- това е вярното  Peace

Лиа, благодаря, много по-добре се чувствам. Глезена вече не е като футболна топка, само дето китката ме боли и ми е още проблемна, но си ходя редовно в Унито  Peace какво стана с колата?

Бггръл, не че редовно комуникираме, случайно разбрах и аз  Peace
Почнах да гледам " Все още имам надежда", метнах едно око и на финала - добър е ще се гледа  Peace

# 16
Клю Hug, много се радвам, че вече се възстановяваш! Peace
Ти ще хвърлиш ли око на "Забрана" или не мислиш да го гледаш? newsm78
А какво е това "Все още имам надежда"? И има ли/ще има ли бг-превод? Ако да, най-много ме блазни, че казваш, че финалът е добър, ама видяла си, нали, че е добър, а не от твоите "добри", дето все си ги представяш за утешение Joy Joy Joy Joy
Колата е готова, утре си я взима синът, демек, аз пак се сдобивам с моята таратайка Wink Party

# 17
Все още имам надежда май го дават по Диема Фемили, за онлайн  нищо не знам  Peace аз съм гледала само 6 епизода и за сега е много добре, но вече се затруднявам да казвам кое би ти харесало  Joy Joy Joy

# 18
  • Мюнхен
Лиа аз бях питала за филма, качват го в п2п. Аз понеже имам нужда от филми с бг дублаж за през деня докато си върша домашната работа може и да го почна.
Щом и Клю го препоръчва  Hug Hug
А за филма с Дениз имам голям интерес. Важното е да се превежда.

# 19
Все още имам надежда май го дават по Диема Фемили, за онлайн  нищо не знам  Peace аз съм гледала само 6 епизода и за сега е много добре, но вече се затруднявам да казвам кое би ти харесало  Joy Joy Joy

Нещо с хубав край, ама наистина положителен, не мним hahaha, по възможност с участието на Ибрахим Челиккол, е, може и някой друг  Simple Smile и с някаква интересна история Heart Eyes

Бг-гърл Hug, проверих, дават го по Диема фемили като: "Надежда за обич", а тук
http://play.novatv.bg/programi/nadezhda-za-obich/378603?autostart=true го качват с бг-аудио, но за ок.две седмици ще може да се гледа всяка излъчена серия.

# 20
...и още...дизито е 33 турски серии, но български ще бъдат 66, всяка по 45 минути Heart Eyes

# 21
Я кажете сега, този артист не ви ли прилича на Ибрахимчо? Heart Eyes

Скрит текст:
италиански артист и плувец Раул Бова Grinning

# 22
# 23
  • Мюнхен

bouquet  bouquet  bouquet  

Скрит текст:

Сериозно ли?  Този е много по-хубав, гледала съм го.

# 24
  • Мюнхен
Лиа да не се засегнеш само?  Hug
33 серии са ок.

# 25

Скрит текст:

Да, ако кpасотата е пpилика  Laughing 

# 26
Бг-гърл Hug, говоря конкретно само за тази фотка, какво от това, че си го гледала hahaha hahaha hahaha
Аз и самия Ибрахим да бях, пак нямаше да се засегна от думите ти, винаги има по-хубави  Stop

Hawaii

Дани Hug

# 27
  • Мюнхен
Лиа щом е само за фотката ок. Въпреки че и на нея не виждам прилика.
Сега изгледах 1 серия на малката булка и за момента филма е сладък. Малката е бъбрива и палава като Чучулигата. Зарадвах се, че поне няма да я женят за някой дъртак, ама не са дали момчето още. Но каквото и да е, тя е само на 8г. Ще разказвам после.

# 28
  • Мюнхен
Лелеееееееееееееееееееее ужас. Сега погледнах, че филма има 1 сезон и дръжте се много здраво.............................................................. 1500 епизода  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Били по 20 минути, ама това пак са 500 по  час.   Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 29
Добро утро мили момичета Hug
Саше, ти си направо художник-почти вълшебник  bouquet
Много съм изостанала и надали ще ви стигна ooooh!
Ще тичам след вас hahaha

Общи условия

Активация на акаунт