След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерха

• 55 851
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Баба ви Мел днес ще отиде и ще полежи в болницата
та да и дойде акъла newsm78
Там няма нет, но като се върна ще ви чета Peace

# 31
  • Мюнхен
Мел миличка пак ли? Дано не е нещо сериозно. Ние ще те чакаме, въпреки че много намаляхме.
Ели, Ени, Аниста и т.н. никакви ги няма. Не ни оставяйте така.  Hug Hug

Клю как си ти? Оправяш ли се?
Лиа и теб днес никаква те няма.  Hug Hug Hug

Да ви споделя едно мое много любимо клипче. Гледала съм го 50 пъти и всеки път се заливам от смях. Да уточня, че темата е за несполучливи операции. И моля обърнете внимание на включването на госта към края!!

https://www.youtube.com/watch?v=1qfAa6c7mlM

Лиа а тук е за теб, малко по-дълго, с поясненията на модератора с немски субтитри!!

https://www.youtube.com/watch?v=aQa3R3wczAU

# 32
Здравейте момичета!
Вече сте в новата тема, благодарение на прекрасната домакиня
Не съм ви оставила Саше, много  ангаже , много проблем Heart Eyes
Вечер ви чета преди да заспя.
За теб, миличка

Мел дано всичко е наред като полежиш.

Това хормоните са ужасна и неприятна работа за организма. Разбутат ли се веднъж нямат оправяне.

Съчувствам ти и разбирам,  Hug Hug Hugна подобно дередже съм и аз.

да ви пиша какво гледам, ,,Като две капки вода,, танците и по Диема - Надежда за обич. За сега е лек и се гледа. Клю благодаря ти, че написа за  хубавия финал.  Струва ми се че и двамата приятели ще харесат Умуто

Последна редакция: пт, 11 апр 2014, 20:06 от eliNIM

# 33

Здpавейте от "и т.н."  Joy Joy Joy   Hug 

Къде сте  в това лошо вpеме ...

Саше  Hug написах го на киpилица

Ели  Hug и аз гледам капките и танците - те най-много ми допадат от всички шоута в момента

# 34
  • Мюнхен
Дани мила, дано не си се засегнала с това т.н.  Hug Hug Hug И аз гледам тези 2 предавания. Големите надежди и Къртицата също. Аааа и БГ търси талант. Мани мани, не ме питайте кога смогвам. Надеждата не съм я почнала. Доглеждам си упорито Лалето, което в интерес на истината беше станало ужасно, а сега пак е супер интересно. Памучка я зарязах отдавна. Лошото е, че любимите ми филми със субове и не мога да намеря време за тях, защото с децата е трудно да гледам такива. Най-късно лятото в БГ ще наваксам. Така изгледах в Италия ВВ за 1 седмица.
Ели супер, че си с нас. А Лиа искаше да затваряме темата. Заради вас мили момичета сме тук. Ще намерим пак нещо да гледаме заедно. Между другото капките последният път бяха много зле.
Дани силикона свърши ли? Аз спрях на 6та серия и си чакам другите 6. Мисля, че само 1 липсва  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Лиа мила къде си? Дано си добре  Hug Hug

# 35
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Честит Лазаровден!
Мел Hug  дано бързичко да се оправиш  Hug Hug Hug
Саше Hug  и аз в последно  време нямам много време ,но не ви изпускам от поглед   smile3521.На това немското клипче дето го пусна на кое се смее водещия  newsm78.На гласа на човека или на това което говори  newsm78.Явно е доста смешно защото водещия не можеше да си поеме дъх от смях  smile3521
Дани HugКлю Hug,Ели HugЛиа Hug
И аз гледам Като две капки вода  smile3521.В последното  предаване най-ми хареса  Деан Донков как изпя песента си.Иначе като имитация като че ли малко в повече се блещеше но песента се получи великолепно  smile3521
http://www.vbox7.com/play:853c28fb43
Гледам и танците и  талантите  smile3521.Този сериал за който говорите Надежда за обич също гледам ,малко часа съвпада с другите интересни неща ама нали го качват и в Нова плей и по торентите няма страшно  smile3521
Още не съм гледала двете най нови серии на ВВ където е играе и Ясемин Ален но като го изгледам ще ви разправя как се справя  smile3521
Някой гледал ли е новия сериал на Денис Чакър ,дали е хубав  newsm78

# 36
  • Варна
Здравейте  Hug момичета!
Честит празник  bouquet Живи и здрави да сте Hug
Мел Hug БГ гърл  Hug Лиа  Hug Дани  Hug Ели  Hug Ени  Hug Клю  Hug

БГ гърл пуснала си нова темичка  Heart Eyes   bouquet
Отбих се да ви поздравя,още не съм намерила време да изгледам Мерхамет,но се надявам да се случи все пак.Сега съм на Кара пара ашк Peace Много ми харесва,кримка с романтична история и малко по-малко драма,има малко и хорър Sick ама само малко Laughing Превода му е експресен-излъчва се в сряда и днес,събота е преведен.Утре или в понеделник идва още един превод hahaha от друг екип.Откъдето ти е кеф от там гледаш Joy
Ще се отбивам да поглеждам какво ще гледате и тук,пък и не само заради това Hug  Hug

# 37
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Здравейте,
извинете за навлизането в темата, но ще се радвам, ако ми отговорите: дали само до еп.40 са преведени сериите и има ли изобщо след това продължение? Ако да, от къде могат да се гледат?

# 38
  • Варна
Здравейте,
извинете за навлизането в темата, но ще се радвам, ако ми отговорите: дали само до еп.40 са преведени сериите и има ли изобщо след това продължение? Ако да, от къде могат да се гледат?
здравей Hug
http://vbox7.com/tag:merhamet
виж тук, май последната е 44 и е с руски суб

# 39
  • Варна, а по празниците в Ямбол
здравей Hug
http://vbox7.com/tag:merhamet
виж тук, май последната е 44 и е с руски суб
много благодаря! Hug

# 40

Мел, скорошно оздравяване  Hug

Малкия имаше рожден ден, организации ала бала, не ми остана време за форума  Laughing сега пък се приготвям, че сме на имен ден  Laughing

Хубав празник  Hug Hug

# 41
Здравейте момичета  Hug Hug Hug

# 42
# 43

Честит празник, момичета   Hug Hug Hug

Още в ранни зори ви бях сложила поздрава си, но кой знае какво съм направила за да не излезе  ooooh!

# 44
 Hug Hug Hug

Уморена съм от път, но влизам и аз да пожелая честит имен ден /макар и на патерица/ на Цветница!
Утре ще чета Peace

Общи условия

Активация на акаунт