Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, Днес имам Рожден ден.Не знам как да кача картинка с почерпка, но ви черпя с любов и много положителна енергия Simple Smile Сигурна съм, че най-доброто предстои Simple Smile Колкото до БХС аз ще правя на 22-ри с първата бременност правих и мисля, че е хубаво за мое спокойствие  Praynig Дай боже всичко да е наред!

# 331
Честит рожден ден,всичко най-хубаво и безпроблемна бременност ти желая   ura

# 332
Princessa SS, може ли да кажеш къде си ходила на ФМ и БХС, че аз никъде не открих такива цени?
Мисля, че споменах, че ходя при Васил Даскалов. Даже преди да забременея ходих на прегледи, фоликулометрия и т.н. ДА -цените не са ниски, но всеки си избира. Едва ли някой насила би отишъл  Thinking Аз не съжалявам и съм доволна от консултациите, отношението и професионализма му. Това е мое мнение, не ангажирам никой с него!  Peace
В ценоразписа я пише цената:
- Комбиниран скрининг за хромозомни аномалии - консултация с акушер-гинеколог, ултразвуков преглед, доплерова ехография, запис на CD, попълване на поръчка и въпросник, вземане на кръв, консултация с генетик, такса куриер - 140 лв.
/ Позволих си да го цитирам, защото не позволява да се отвори връзка./
Иначе можеш да намериш цените в сайта на Център за репродуктивно здраве - д-р В. Даскалов.

Честит Рожден ден, Клеопатра!!!   bouquet Усмивки и много щастливи мигове!!!  newsm59

# 333
Как сте мами днес,ще боядисвате ли яйца,който не е боядисвал в четвъртък... Simple Smile
Днес ли се обикаляше църквата,вие ще ходите ли ...

# 334
Шуши, довечера в полунощ се обикаля църквата. А иначе се пали свещ от благодатния огън, който идва от Ерусалим, и се носи в къщи - за здраве и светли дни на семейството.
Аз боядисах яйцата в четвъртък, а козунаците са от магазина  Grinning

# 335
Аз да си изпия кафето и почвам яйцата ,ама козунаците и моите са от магазина  Laughing
Тая година май ще пропусна обикалянето на църквата,не знам дали ще издържа до 12,а и толкова време да стоя права...сякаш не ми се рискува... Sad

# 336
Честит рожден ден! newsm59  Аз мисля да отида на църква довечера,но най-вероятно няма да мога да вляза вътре защото ще е голяма навалица,но поне ще си запаля свещичката от някой да си я донеса вкъщи:-)

# 337
  • София
Клеопатра,да си жива и здрава!  bouquet
Аз яйцата вече ги боядисах,козунаците са от фурната в квартала. Wink

# 338
Честит рожден ден!  newsm59  Gift nbirthday  ura Моите яйца са готови от четвъртък, козунаците не ги умея! Стягам си куфара, че ще пътувам тази вечер за София, а от там за Италия! Пожелавам на всички Весели празници и много положителни емоции!!!!! Hug

# 339
 newsm59 newsm59 Жива и здрава да си Клеопатра Simple Smile
Аз яйцата боядисах козунаците замесих сега да втасат и ще ги печа Embarassed Embarassed Embarassed

# 340
Добро утро момичета, благодаря на всички за пожеланията  Hug Христос Воскресе Hug бъдете здрави и благословени!

# 341
Христос Въскресе Момичета живи и здрави да сте вие и вашите семейства и бебоците който носим под сърцата си! newsm51 easter easter easter easter easter

# 342
    ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ, момичета!

Бъдете здрави, прекрасни и благословени вие и вашите семейства. Разбира се и малките човечета които растат в коремчетата ни  newsm17

Весел празник  easter easter easter

# 343
Честит Великден и от мен , момичета!!!  Hug
Никога не губете вярата си, обичайте и се радвайте на хората около вас!!!
Весел празник!!!  easter

# 344
Христос Воскресе мами... Hug Да сте живи и здрави и вие и семействата ви и всичко благополучно до края...и след него разбира се Wink
Да ви питам,че нещо се обърках,от коя седмица започва 5 месец... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт