Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, момичета !
Добре дошли на новите мами и честито на всички, които вече знаят пола на бебетата  Hug

iv_ds, как така са ти взели кръв за БХС без да те питат ? Не могат да си позволят такова нещо, без да са се консултирали с теб  Wink
Най-малкото, че все пак не е безплатно...

# 316
честито на всички ,които знаят пола,но все пак до края нищо не е сигурно така че  Laughing ММ много обича да казва''То само ще си избере като порасне''  Laughing Много бебчета ,а на първата страничка почти няма щъркелчета  Rolling Eyes
iv_ds и аз смятам като Флоресита,че това все пак е скъпо изследване и дори да не е ,без твое знание,никой не може да тръгне да ти прави изследвания.Защо направо не питаш Докито за какво е всичко това

# 317
честито на всички ,които знаят пола,но все пак до края нищо не е сигурно така че  Laughing ММ много обича да казва''То само ще си избере като порасне''  Laughing Много бебчета ,а на първата страничка почти няма щъркелчета  Rolling Eyes
iv_ds и аз смятам като Флоресита,че това все пак е скъпо изследване и дори да не е ,без твое знание,никой не може да тръгне да ти прави изследвания.Защо направо не питаш Докито за какво е всичко това

Питах го, това било късен скрининг пак за Синдрома на Даун. То е ясно, че не ми взеха кръв насила, но просто нищо не ми обясниха преди да ми поискат парите.
Моля да споделите лекари, от които сте доволни за следене на бременността в София.

# 318
Ами аз лично съм много доволна от своята проследяваща - Д-р Арабаджи, както и от всички нейни колеги в клиника Щерев...  Peace

# 319
Привет момичета, решихте ли вече, къде да правите фетална морфология? Моят лекар ме насочи към МЦ Фемина в София и аз се записах за др. Славкова, но аз пробвах и в МЦ при др. Марков, но никакъв шанс за май месец 20 гс, когато трябва да се проведе изследването.
Желая Ви светли християнски празници и приятна почивка!  Heart Eyes

# 320
честито на всички ,които знаят пола,но все пак до края нищо не е сигурно така че  Laughing ММ много обича да казва''То само ще си избере като порасне''  Laughing Много бебчета ,а на първата страничка почти няма щъркелчета  Rolling Eyes

Питах го, това било късен скрининг пак за Синдрома на Даун. То е ясно, че не ми взеха кръв насила, но просто нищо не ми обясниха преди да ми поискат парите.
Моля да споделите лекари, от които сте доволни за следене на бременността в София.
Аз съм изключително доволна от др. Георги Корсачки много професионален и в същото време човечен.

# 321
Добро утро момичета! Вчера ми излязоха резултатите от БХС и TSH.
БХС - всичко 1 към 100000, а синдром на Даун 1към 51000. Още не съм ги показала на АГ, но смятам че са перфектни и не мисля повече да давам пари за ФМ и БХС. Наистина не виждам смисъл, обикновените ехографски прегледи от тук нататък смятам за достатъчни, това е мое мнение Simple Smile. Много съм доволна от всичко и все пак ще видим АГ какво ще каже.

TSH - 3.05. Еми не е много добре,но вчера тичайки към кабинета на ендокриноложката да й покажа резултата по най-бързия начин я сварих заключвайки си кабинета. Само погледна изследването и каза да не се притеснявам и да отида следващата седмица да ми назначи нещо. Аз от 1 г не пия нищо за ЩЖ, защото на всеки 3 месеца като си правя изследвания съм в норма, но сега ще се наложи пак нещо слабичко да пия. Та като цяло съм доволна  Hug.

Тръгвам за село, че моето дете е там и ме чака с нетърпение, че утре най после ще боядисваме яйцата, ще правим козунаци, курабии   chefи т. н.
Весели празници на всички   bouquet Hug

# 322
Момичета, можете ли да ми кажете как вървят цените на ФМ (Пловдив), имам предвид при д-р В.Даскалов или някой друг разбира се ако имате информация.
Аз ходих на първа фетална + БХС и ми взеха 140 лв /преди 2 дни/. Не мога да кажа по отделно как стоят нещата като цени.

# 323
Добро Утро Момичета Утре ще боядисвам и аз яйца и ще меся козунак
Вчера пак бях на заболекър вади ми квото ми вади и не мога да се храня на течна храна съм и млекца и някви супички направо ужъс newsm61 newsm61 newsm61 smile3505

честито на всичко който са разбрали пола Simple Smile

# 324
Как сте мамчета днес в това отвратително време.То направо не знаеш елха ли да украсяваш ,яйца ли да боядисваш... Laughing
Аз днес се излежавах с ММ,от кога не бяхме се излежавали заедно така сутрин... Heart Eyes

# 325
Момичета, можете ли да ми кажете как вървят цените на ФМ (Пловдив), имам предвид при д-р В.Даскалов или някой друг разбира се ако имате информация.
 Обмислям да ходя при специалист в Ст. Загора, сестра ми е доста доволна, а и цените там бяха доста по ниски от тия за които се говори за Пловдив _(тъкмо ще съчетая полезното с приятното - гости на мама и тате в Сливен ).  easter

Весели празници на всички

Доста рових за ФМ в Пловдив. Даскалов е добър, но всички скорошни мнения за него е, че е кожодер. Обадих му се, наистина ФМ е 100лв. (без БХС) и винаги натиска за БХС, че да вземе пари на хората.
Аз ходих при д-р Троянчев. Взе ми 80лв. за ФМ и сам ми каза, че не вижда смисъл да си правя БХС (в моя случай). Гледа ме 30мин. обстойно и внимателно, като ми обясняваше всичко в най малки подробности. Даде ми снимки и диск с бебето, както и описателен лист за мерките. Препоръчвам го горещо. Иначе ако се наложи за БХС гледах някаква лаборатория до четвъртък пазара за по 30-40лв. Но не съм си правила.
Princessa SS, може ли да кажеш къде си ходила на ФМ и БХС, че аз никъде не открих такива цени?

Иначе за IgG и IgM не знаех, че се използват и за други болести, аз съм ги срещала само за токсоплазмата. За токсоплазмозата най-добрия ваиант е отрицателно IgM и високо IgG. Което означава, че повече не може да се заразиш с тази болест. Но това наистина не важи за всички инфекции. Трябва да се разбере, дали болестта за която е изследването може да се изкара повторно, или ако е изкарана веднъж се придобиват постоянни антитела.

П.П.: Пожелавам ви прекрасни великденски празници!   bouquet

# 326
 Обмислям да ходя при специалист в Ст. Загора, сестра ми е доста доволна, а и цените там бяха доста по ниски от тия за които се говори за Пловдив _(тъкмо ще съчетая полезното с приятното - гости на мама и тате в Сливен ).  easter

Весели празници на всички

Доста рових за ФМ в Пловдив. Даскалов е добър, но всички скорошни мнения за него е, че е кожодер. Обадих му се, наистина ФМ е 100лв. (без БХС) и винаги натиска за БХС, че да вземе пари на хората.
Аз ходих при д-р Троянчев. Взе ми 80лв. за ФМ и сам ми каза, че не вижда смисъл да си правя БХС (в моя случай). Гледа ме 30мин. обстойно и внимателно, като ми обясняваше всичко в най малки подробности. Даде ми снимки и диск с бебето, както и описателен лист за мерките. Препоръчвам го горещо. Иначе ако се наложи за БХС гледах някаква лаборатория до четвъртък пазара за по 30-40лв. Но не съм си правила.
Princessa SS, може ли да кажеш къде си ходила на ФМ и БХС, че аз никъде не открих такива цени?

Здравейте мамчета, благодаря ви за отговорте, но нещо се обарках с тоя БХС. Това нали е скрининга за Даун, защото на мен ми пуснаха още в 13 г.с. и не виждам смисъл да го правя отново.  Rolling Eyes

# 327
Здравейте! Защо нямам синьо щъркелче на първата страничка?  stork-boy  newsm78

Последна редакция: пт, 18 апр 2014, 15:14 от Plamena_1989

# 328
# 329
И Девойките почнаха да излизат  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт