Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
IGg и IgM не са само за токсоплазмоза. Това важи и за други изследвания. Първото показва минала инфекция и налични антитела, т.е. защита на организма от тази болест. Има болести, които се проявяват пак въпреки антителата, но не е задължително. Опасно е, когато стойността на IgM е над границата. Това означава, че в момента инфекцията е активна и трябва да се вземат мерки.

Хубав ден на всички въпреки лошото време!!!  Wink

# 301
Здравейте мамчета, аз съм от Октомврийки 2013 и си имам прекрастната София.  Two Hearts
Искам да Ви поздравя и да Ви пожелая най-прекрастният финал на една прекрастна бременност. Нямам думи с които да Ви опиша моята любов, късмет, гордост и радост на това да имаме на дъщеря ни и как това ме промени. Радвайте се на всеки момент и на всяка минута от бременността си. Животът е дар, ценете го и дайте такъв на човечето което расте във Вас.   bouquet

Весели Великденски празници  easter

# 302
Да ви питам пиете ли магнезии и какъв?
В нета има хиляди теми и се обърках кой е по-изчистен и добър - Магнерот, Магнерич, Магне Б6?

# 303
Да ви питам пиете ли магнезии и какъв?
В нета има хиляди теми и се обърках кой е по-изчистен и добър - Магнерот, Магнерич, Магне Б6?

На мен докторката ми изписа Диаспорал, на прахчета е. Не съм чела нищо, а направо си го взех Simple Smile

# 304
  • София
Здравейте.

Надявам се приемате нови членове. Казвам се Теди, на 29г., бременна в 14г.с., а термина ми е на 19.10.2014г. Това ще ми е второ детенце. Имам една лудетина, която след по-малко от месец ще навърши три годинки.

# 305
Момичета, пожелавам Ви весели празници и хубаво да си починете и не прекалявайте с яйцата...само с козунаците  Hug Heart Eyes

# 306
  • Бургас
Здравейте мамчета, не съм писала мн мн тези дни защото имах страшно много работа и учене, но всичко мина, днес боядисвах яйца самаааааа страхотни станаха
ПП само едно пукнато хахах
Добре дошли на новите мами!
При мен няма нищо ново около бебчо чакам да дойде 27.04 пак да го видя Heart Eyes
Приятни почивни дни и весели празници. Да си починете хубаво

# 307
Офф момичета, на това мрачно време и аз съм мрачна. Цял ден с ниско кръвно само лежа и спя. А и няма как като ми каза док никво натоварване и само лежане направо................ кокалите ме болят от това легло вече, но за благото на всички гледам да слушам. Свекито днес се е развихрила в кухнята и само ми дава да дегустирам разни вкусотии, пък нали си похапвам не отказвам Simple Smile. Весели празници на всички Simple Smile

# 308
 Момичета, можете ли да ми кажете как вървят цените на ФМ (Пловдив), имам предвид при д-р В.Даскалов или някой друг разбира се ако имате информация.
 Обмислям да ходя при специалист в Ст. Загора, сестра ми е доста доволна, а и цените там бяха доста по ниски от тия за които се говори за Пловдив _(тъкмо ще съчетая полезното с приятното - гости на мама и тате в Сливен ).  easter

Весели празници на всички

# 309
Здравейте, момичета! Днес бяхме на преглед с мъжа и с радост искам да ви съобщя, че чакаме юначе, може да ни сложите синьо щъркелче на първата страница! Успешна бременост на всички и още много български деца! Simple Smile))

# 310
Здравейте,
И аз днес бях на преглед, но доктора не се ангажира да каже пола на бебешока. Аз съм в 16 седмица, а той ми каза, че било рано още  newsm78.
Другото, което малко ме озадачи, е че в 13 седмица правих БХС - резултата е нисък риск, а днес отново без да ме питат искам ли не искам ли отното ми взеха кръв пак за БХС, с тази разлика,че днес доктора измери главичката, коремчето, ръчичките и още нещо, което не знам какво беше.
На някой от вас правили ли са ви БХС в 16 седмица?
Аз също пия магнезий - магнезиев диаспорал по точно - една мама по-горе беше питала за магнезия.

# 311
Момичета, можете ли да ми кажете как вървят цените на ФМ (Пловдив), имам предвид при д-р В.Даскалов или някой друг разбира се ако имате информация.
 Обмислям да ходя при специалист в Ст. Загора, сестра ми е доста доволна, а и цените там бяха доста по ниски от тия за които се говори за Пловдив _(тъкмо ще съчетая полезното с приятното - гости на мама и тате в Сливен ).  easter

Весели празници на всички

Ами 100 лева е Феталната морфология при д-р Даскалов. Аз ходих там но, друг  доктор мой познат ме гледа и ехографа му е наистина добър. 

# 312
  • Бургас
iv_ds, Аз сега ще хода на ФМ БХС на 27.4 и ще съм 16г.с. и 1д. Така че щжм ти е казала така е изчисила

# 313
в моето тумбаче се крие девойка

# 314
Здравейте! Hug Hug Hug
В отговор на заглавието на темата ,днес бях на преглед бебо си отговаря на 15.г.с,всичко е в норма и е момче,и аз се присъединявам към отбора на мъжките майки,а в разрез с днешната новина,откакто съм забременяла не съм спирала да ям сладко и никаква солена или кисела храна   Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт