Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • при Дядо Коледа
Еее, спокойно момичета,ще ги усетите. И аз до сега може да се каже,че нищо не усещах. Една приятелка  е някъде след 20та седмица и скоро ми каза,че го усетила за първи път. Не се шашкайте веднага  Hug

# 601
  • София
mjfg – щерката на 10.05 навършва 3 годинки. Направо е огън.

petynapetyna – аз също незнам пола. Чакам с нетърпение да го разбера. За ритането – рядко го усещам. Но това не трябва да ви притеснява. С първата ми бременност усетих бебето сигурно някъде към 20 седмица. И дори и тогава не бях сигурна дали е било то. Най-вече в началото го усещах като лягах по гръб.
Сега ужким трябва да се усети по-рано, но може би е по-мързеливо като кака си. Тя риташе малко и предимно като заспя вечер, но тогава пък и не я усещах че спях като пън. Виж обаче много хълцаше.

А тия хормони са страшна работа. И по-зле ще става. Или поне при мен беше така предния път. То не бе рев, то не бе чудо. Няма значение дали е на филм с щастлив или тъжен край. Дори ми се е случвало да си говорим с мъжо и той да каже нещо и пак ревях. Абе хормони.

# 602
  • Бургас
Здравейте мачето предш малко се върнохме от преглед че беше нощна смяно. Утре ще разкажа за прегледа че се оправам за вечеря. За ритането и аз нищо не усещам освен от вр на време като боцкане или гъдел и аз нз ама ме самнява да е това. Спокойно по нататък ще усещами ринничета не гъдел. Беше бибчо със свити крака ама май е момиче не се вижда обаче добре....така че като сме сигурни

# 603
  • Бургас
....тогаво ще ме пишете най вероятно след месец. Хайде лека утре ще разказвам. И Ан честито виждам че сте се оженили(по подписа)!

# 604
В 15 седмица е прекалено рано да се усетят ритниците на бебчо Simple Smile После като почне да рита наистина, ще видите, че не е било това. И аз предния път така, ама накрая като си ме ритна...няма как да сбъркаш, дори не ти идва дилемата Ама дали беше това Simple Smile при мен предния път ритна в 17г.с , сег чакам уж по-рано, ама май не иска Simple Smile

# 605
благодаря момичета за успоконието, аз несъм се притеснила особено но вече нямам търпение. а с първото ми дете си спомням че първото нещо което усетих си беше направо видимо, бях легнала и видях корема ми как се издува и усещах как бебето се въртеше като пумпал но иначе рядко риташе но като ядях чесън се скъсваше да рита. Sunglasses
а за хормоните незнам колко по лошо може да стане  newsm78

# 606
Аз съм в почти 17 седмица и усещам нещо като леки побутвания и то всеки ден ... Първа бременност ми е нз дали е бебка но така си мисля  Heart Eyes

# 607
  • при Дядо Коледа
И Ан честито виждам че сте се оженили(по подписа)!
Благодаря  Hug бракувахме се най-накрая. Не беше нищо особено,без официалности, но все пак нашият ден.

Хайде започна новата седмица...нещо много трудно ставам сутрин. Това е откакто смениха времето. Преди се събуждах преди алармата.  newsm78

# 608
Добро утро, аз съм паркирана пред лекарския кабинет отново. Пак с болки и кръв, а уж цяла седмица лежах. Мисля и на друг лекар да идя. Мамите от стара загора какво ще кажат за д-р Бузалов. И аз усещах някакви пеперудки ниско долу и си мисля дали е бебчето. Лек ден

# 609
  • София
mjfg – щерката на 10.05 навършва 3 годинки. Направо е огън.
...
Хаха,явно на тази дата са много темпераментни Mr. Green.Мъжът ми има приятел роден на тази дата и той е така.Добър,ама пали от нищото.

# 610
  • София
Добро утро.

winipooh, дано не е нещо сериозно и мине бързо.

Inkа, много е своенравна. Дано тоя инат я направи борбена и силна и да има мотивацията да постигне всичко, което поиска, но в положителна насока.

И като се замисля - Рая е телец и е с рогите напред, моя мъж е лъв - и той инат, аз съм скорпион - никак не съм лесна. А сега и нероден петко и то не се знае какво ще е - ако е везни, добре, ама ако е като мен скорпионче, направо #Crazy

# 611
winipooh дано всичко се оправи. ще ти кажа аз как се лекувам от всичко но това си е моя начин и не го натрапвам на никой.става на въпрос за лечебния глад с чай и плодове.отдавна знам за него но на скоро го приложих и се преродих. първо имах проблеми с забременяването и миома а и като се има в предвид че и годинките не са ми малко много ми беше кофти цялата ситуация. айде да съм млада да чакам да забременея как да е но аз нямах време. почнах с диетата на чай и плодове беше много трудно признавам си но се преродих.първо забелязах промяна в кожата си стана сиайна и чиста после в косата си стана ниакак по жива.после забелязах че спуканите капиляри по лицето и краката ми почти изчезнаха и най-хубавата промяна забременях след два цикъла а и няма и следа от миома. ако желаеш прочети книгата на лидия ковачева там е описан случай за бременно момиче с отлепена плацента и след няколко аборта си износва бебето с лечебен глад по време на бременноста но под лекарски контрол естествено.и сега когато не ми е добре ям само плодове или зеленчуци и то сурови естествено.и пак казвам това си е моя начин и не го натрапвам на никой просто споделям моя опит.

# 612
  • Бургас
Добро утро мамчета. Как сте? И аз днес едвам станах, разсипах кафето за капак на всичко всичко на плота на правих в кафе...... супер се изнервих. Времето е някакво мрачно тук в Бургас, абе да си седиш в къщи и да  си почиваш. winipooh стискам палци да се оправят нещата, пробрай и друг лекар , влез ако трябва в темата за мамите от ст. загора. И Аn... нищо че е било без официалности, вече сте семейство, малко хора в днешно време се женят, подписват и прочие, но няма нищо по-хубово от това да сте женини и да чакате бебче, все пак това е още едно сплотяване на връзката ви. Един арабин каза на моя веднъж " първо се ожени, и тогава създавай семейство, защото брака прави семейството" нещо такова. Извинявам се ако някой от тук няма сключен брак и не вярва в него, но мисля че това е едно мн ценно нещо, което макар и през годините се е изгубило.
За прегледа снощи: отидахме след 19:00 понеже беше нощна смяна, направих ФМ и БХС. На ФМ този път мн мъгливо аз го виждах, а моя на другия монитор всикчо видя, бебока беше си кръстосал краката и неможа да види добре, но пъпната връв беше точно на мястото не м/у краката и тя каза "май не виждам нищо май ще е мома" направо такава усмивка хаххах и моя веднага ме погледа " ся прически ли и мислиш" хахах голям майтап Бебчо беше седнал точно на едната стеничка и нямаше около плодна течност там да избистри да се види. Вика най-вероятно другия път ще се види по добре. Ама щом няма нищо м/у краката мома ще е . Ама ми е някакво мн странно защото мн исках мома ама всички около мен викат момче ще е и направо ми го втълпиха, и предния път като бях и като каза че може да момче, освен пъпната връв че беше застанала там. Абе "изненада" ахахах Бебчо инъче е по голям за седмицата по-едричко ли каза по дълго ли.....Дори на Фм ми пишеше 17 +1 д. а аз съм 16 +1д. Ама колко ще се мини докрая. А за резултатите на БХС ми казаха чак след 1м.?!?! При вас така ли беше
П.П. това е скирининг-а след 14 г.с. -19 г.с. второстепенния защото предния го изтръвах.
Ама повече няма да правя сигурно един стига, неискам да ме шашкат някакви проценти, и да има нещо не дай си боже няма да го върна я .

# 613
Добро утро мами! Hug
Моята отпуска свърши и съм отново на работа...почти бях забравила къде е офиса  Mr. Green
Страхотно си изкарахме и си починахме  Simple Smile
Бебан след две седмици като отидем на преглед се надявам да се покаже какъв е #Crazy
Пъпките на корема ми да кажа и тук, че само във ФБ групата писах се оказаха алергия към мустелата и сега вече съм ок и се мажа с юсерин за атопична кожа ...дерматолога каза до края само с него!
Ами това е от мен, хубава и усмихната седмица и се връщам да ви изчета   bouquet

# 614
Здравейте мили момичета,
пожелавам ви много усмивки в днешния дъждовен ден Simple Smile

И искам да ви попитам, някоя от вас давала ли е/ или обмисля ли да си замрази стволовите клетки в банка. И ако да, към коя банка сте се насочили?

Хубав ден ви желая Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт