Девойка малка или юначе се крие в ОКТОМВРИйското тумбаче - TEMA 6

• 32 361
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
на мен за втора ФМ ми казаха между 16 и 18 седмица ,ама аз ще отида към 18 и малко по-нататък...
ElishaC днес обиколих един магазин да видя за роклички,тя продавачката като ме убеждава че роклите не били тесни...аз не ги виждам ,че всички са вталени и биха ми стягали на коремчето,като се има на в предвид ,че расте със седмици. #Cussing out
Днес излизах с едни майки,познати на моя приятелка...леле ако стана като тях застреляйте ме  #2gunfire То през 2 мин.гледаше небето и повтаряше офф ще завали.Абе викам няма,то облаци няма къв дъжд.Гледа,гледа пак небето и офф не ще завали,не не прибираме се...И хем знаят,че съм бременна -''Охх много сме гладни,ко да ям ...ще готвя еди какво си '' Ааа такива дрисли много мразя... #2gunfire

# 211
Здравейте,
Искам да Ви питам има ли някой, който си прави маска за коса с конските витамини, след 3тия месец дали може? От кой месец може кола на триъгълника? На който е втора бременност да помага  Grinning

# 212
Здравейте,
Искам да Ви питам има ли някой, който си прави маска за коса с конските витамини, след 3тия месец дали може? От кой месец може кола на триъгълника? На който е втора бременност да помага  Grinning
Здравейте мами!
Аз вече си правих кола маска на всичко, вкл. и на триъгълника. Моята козметичка каза, че и при двете бременности си е правила.
Добре дошли на новите мами! Живи и здрави бебоци и щастливи мами и татета!

# 213
# 214
сладки са рокличките,ама сякаш не са мой вкус... newsm78 ама пък много се замислям за зеленката..

# 215
Добър вечер,отдавна не съм писала ама реших днес да се отчета след ЖК и да си оплача ,че съм на диета Sad +4 кг.за 1 месец и АГ-то така ми се накара и вика диетааааааа така неможе да се качва,килограмите са свързани с вдигане на кръвно и ми каза по възможност никакво тестяно и сладко-викам е как така??Тя:еми така като ти се дояде много само по 1 хапка-Божеееее не си го представям.Казах и че сякаш нещо усещам в корема си и то от 3 седмици,викам нали все пак съм 2-ра бременностт,трябва по-рано.................а тя:никой не слушай и нищо не си внушавай,това е малка гестация нищо не си прочула,това е стомашния тракт,червата се местят нагоре,най-рано 18 седмица за първи движения дори и при 2-ра бременност...........!Иначе изследвануята са ми без грешка,за пола през май.Хубава вечер ви желая   bouquet

# 216
Здравейте момичета и аз да се запиша при вас. На мен ми е 4та бременност, една госпожица имам на 13 и 2 неуспешни бемнности след това. Ако е рекъл господ този октомври ще си имам бебче терминът ми е 11.10  Praynig
От 2 дни имам малко проблеми, но се надявам да отнине всичко към 25 дс. Поне доки каза че има шанс тогава да се се оправят нещата. До тогава ще пазя леглото и ще ви чета  Hug Hug

# 217
Добро утро на всички и добре дошли на новите мами! Simple Smile)))

# 218
Добро утро на новодошлите мами Hug ставаме толкова много и колко много бебчета ще се родят през октомври  Heart Eyes
Айде свърши с топлото време, пак ни почва дъждовното и мрачното Cry

# 219
Добро утро, момичета Simple Smile от рано сте доста активни.
Ако знаете как и на мен ми се иска да изляза и  да се разходя, ама не може док каза само да лежа и да си почивам докато ми отмине състоянието, което е неизвестно кога ще стане. Weary , но нямам избор пък и нямам особенно време до сватбата.
И така лежа си в къщи гледам нацупената муцуна на свекито, ама добре че не и обръщам внимяние.  newsm03

# 220
Отдавна не съм писала и аз, вече съм почти 13 г.с. , но се чувствам адски зле, не издържах и си взех болничен, гадене, умора, повръщане, въобще всички екстри. Ще го преживеем няма начин. Надявам се края на април да видим пола, не знам на обикновен ехограф на някой казали ли са вече пола?
Аз най-много се притеснявам за килограмите, имам проблем с кръста и си ме боли, добре че не ми се хапва, дано не качваме много, особено по-пълничките като мен.
Кола маска не съм преставала да си правя навсякъде. Понеже съм с доста голямо коремче по принцип си обичам клинове, а сега мисля че само с това ще ми е удобно, купих си две туники по широки и чакам да ми стане по голямо коремчето да се фръцкам с тях  Laughing

# 221
Здравей, имаш съвсем реален шанс скоро да разбереш пола, аз съм в 14гс и на първата фм, която правих вчера ми казаха, че е момиченце.Лекарката беше сигурна.   Hug

# 222
  • Бургас
Добро утро мамчета, не пиша много но ви чета, имам много работа напоследък а вечер не мога да спа и сутрин едвам ставам.....само някакви измишьотини сънувам. Утре имам нещо като контролна за заверяване на 2-рия семестар....а почти не ми е останало време да седна и незнам  Sad да се надявам да имам късмет поне веднъж и да ми се падне нещо което знам
ДОбре дошли на новите мами, виждам че има една с моята дата и да си почиваш  Wink
на Борката Сестра Му не им обръщай внимание почивай когато можеш защото не те са бременните и да подготвят и сватба, аааа ако трябва цял ден ще лежиш и ще спиш-сега ти е времето да си почиваш и особено като се налага, няма нищо по-важно от твоето здраве и на човечето в теб  Hug Heart Eyes

# 223
Добро утро и от мен.Добре дошли на новите мами  Hug
y.k. аз до 30-ти април трябва да си направя държавната работа ,не знам защо държавна като едва съм 2-ри курс  Rolling Eyes а пък на мен не ми се почва... Laughing И аз сънувам някакви простотии,ама хубаво,че не се сещам на сутринта за тях.Само знам,че много бълнувам и ММ се вижда в чудо.Он ден такъв съм му забила в гърба ,че направо му се взел акъла посред нощите... Confused Laughing

# 224
Не се тормозете за тия дипломи и държавни изпити, ако трябва ги отложете. Аз преминах в перманентна сесия и ся поне знам че за нищо не могат да ме закачат и имам 3 години да си изчистя изпитите.  newsm17

Общи условия

Активация на акаунт