Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 262

• 63 475
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
аЗ ДРУГО СЕ ЗАМИСЛЯМ... ТЕЗИ ХОРА ДА НЕ СА РЕШИЛИ ПО 3 ЧАСА ДА СА СЕРИИТЕ ЗАНАПРЕД???
опс.. Извинете, не крещя. Забравих капс лока, а не ми се преписва. Simple Smile

# 61
Елиф каза, че е този. Този, който ги е отвлякъл. Много се доближили до следите й. Йомер каза, че ще спасят сестра й.

Ех, че хубава прегръдка. Доволни и двамата  Heart Eyes
Лека нощ мили мой дружки и тези на балкончето  Heart Eyes
Утре ще се опитам да направим някоя минутка с Марианка, но вие ще разберете  Wink.

Лека нощ, Бебо и благодаря! Hug  bouquet

Прегръдката много ми хареса, съвсем истинска е. Heart Eyes Heart Eyes

# 62

Напомням на забравилите, че утре е по-добре да си вземете отпуск поради невъзможност да изпълнявате трудовите си задължения. И така всеки четвъртък. Wink

# 63
  • Пловдив

А тук - чичо си глътна езика.

# 64
Споделено по повод серията от момичетата в РФ:

weta писал(а):
пусть и в жизни реальной он есть такой же внимательный,воспитанный,умный ,тактичный,с горящими глазами.

Дано и в реалния живот той е така внимателен, възпитан, тактичен, с горящи очи.

элиза писал(а):
да,один такой, что и говорить смотрю на глаза других и они у них как у рыб в аквариуме, только у него они живые на экране - это что-то странное, другие создают выражения, а у него они сами появляются,может потому что у него какя-то патология - влажные глаза, откуда огонь. Тут Марица сказала бы изнутри - у него одного там свеча горит.

Само той е такъв, каквото и да си говорим, гледам очите на другите - като на риби в аквариум, само неговите са живи на екрана - толкова е странно, другите създават изражения, а у него израженията се появяват от самосебе си, патология ли е това - влажни очи? откъде се взема този огън? Тук марица би казала - отвътре - сякаш у него гори свещ.

# 65
  • Пловдив

Илкин Тюфекчи току-що туитна:

"Тази вечер отново сме горди. Да са живи и здрави целият екип. "Мръсни пари и любов" ще ви зарадва и следващата седмица. Бъдете готови за изненади и вълнения..."

И ето нещо от Арда/Ахмет Ташанлар - от Инстаграм - видео:

http://instagram.com/p/mlQatXxEgr/

# 66

Утре пак ще гледам серията, че сега на моменти  се забавяше картината. Simple Smile
Много бързо се развива действието, супер е, не е като в повечето сериали.
След големите емоции пожелавам на всички спокойна нощ, аз отивам да сънувам,
ама какви ли ще са сънищата.... Rolling Eyes Само да не е някой чичо как лови риба.... Shocked

Лека нощ! Simple Smile Heart Eyes

# 67
На Бебка хиляди благодарности.Голямо напрежение са създали и в тази серия.А НЕТА допълнително ме изнерви. Сладурите бяха върха във всяко отношение.А първоначално помислих,че и Аслъ ще излезе внедрен агент - и реших,че ще имаме "роднина-милиционер"....,а тя била съученичка. Нашето момче е като скенер,разчита ги за секунди.

# 68
  • Пловдив

http://www.medyabey.com/kara-para-askta-elif-ve-omerin-zor-sinavivideo/

Оя Текин - журналистката,  туитна:

"В "Мръсни пари и любов" Елиф и Йомер издържаха теста пред Таййар"

С видеото от вечерята.

# 69
  • NICE,FRANCE
На Бебка хиляди благодарности.Голямо напрежение са създали и в тази серия.А НЕТА допълнително ме изнерви. Сладурите бяха върха във всяко отношение.А първоначално помислих,че и Аслъ ще излезе внедрен агент - и реших,че ще имаме "роднина-милиционер"....,а тя била съученичка. Нашето момче е като скенер,разчита ги за секунди.
Скрит текст:
Милка и аз си помислих за момент за Пънар ,че е или полицай или той я е арестувал за нещо Peace

# 70
  • София
Поредната динамична серия.Браво на сценаристките.Дано продължава така, за което много се надявам.
Финалната прегръдка  отговори категорично на въпроса в кого ще се влюби Елиф - в Йо Демир или в Йо Джанер. Непринудеността, спонтанността и светлината н очите говорят красноречиво.
Отново блестяща игра на Енгин и Туба.

Лека нощ от мене и сънувайте един елегантен комесар и една красива дизанерка

За целия екип  newsm10 newsm10

# 71
http://paraask.com/smotret-kanal-atv-onlajjn/ -- на този канал братушките гледат серията онлайн със синхронен превод... Голяма работа са! Всичко на мига се организира... Ама са и много народ, де... от толкова милиони, все няколко хиляди знаещи  ентусиасти ще се съберат. Simple Smile) А ние... 5 милиона, от тях - половината не ползват интернет поради възрастта си, от останалата половина - най-много да 1/10 зяпат турски сериали в интернет... кой ще се занимава да им организира такива екстри? Simple Smile)

# 72

Този човек има 330 начина да хване ръката на любимата си,без да се повтори нито веднъж.Виртуоз.Неповторим е в дребните детайли,които могат да впечатлят една жена и да разнежат сърцето и.

# 73
  • Пловдив

Ако маже да заспите - сънувайте тази красота.

# 74

И моята красота не е по-малка.Всъщност,когато говорим за Енгин думата малко не съществува. Толкова съм възхитена от изпълнението му,че не намирам достатъчно силна дума да изразя чувствата си - оставам без думи.

Общи условия

Активация на акаунт