Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 262

• 63 476
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Марианка благодаря за прекрасното местенце newsm51
Бебо newsm51 още веднъж хиляди благодарности и за твоя труд!
Скрит текст:
Прекрасна сериа,за играта на актьорите нямам думи.Разбира се че на първо място е Енгин.Каквото и да се каже ще е малко... Неотразим Е!!!Този пламък в погледа му,просто се потапяш в тези очи...
Другият герой който ми направи страхотно впечатление е Метин,страхотна игра.Колкото и да ти се иска не можеш да го намразиш има някаква човечност в него,нещо което го отличава от Чичо Тайляр.Колкото и да се прави на лош,в него прозира някаква доброта.В отношението му към Нюлюфер,към майка му... Интересно ми е защо скри,ясно е че иска отмъщение,за него диамантите са неговото собствено бъдеще,щом Чичо мисля че във втори епизод каза че не го интересува дали ще се намерят,това е голяма възможност за Метин да подсигури финансово бъдещето си и след това да си отмъсти на чичо Т. Туба също се справи добре,най ми хареса финала много истинска прегръдка,прекрасни бяха и двамата с Енгин.
За сега във всичките пет епизода заплитат възела много здраво,надявам се развръзката да е също толкова интересна и интригуваща както началото.Харесва ми динамиката в сериала,дано не се разводни по нататък.Все още си мисля че убиеца или поръчителя на убийствата е някой от представените ни персонажи.Не знам защо но изключвам Тайляр и Метин.Много са ми мътни съпругът на Аслъ Танер и любовницата на чичо,мисля си че те играят някаква игра като Бахар и Левент.Семейството или по точно майката на Сибел също но за нея подозирам че знае кой е и Защо?
Дано не съм досадила с моите размисли на някой това е и повод да ги сложа в спойлер Grinning
Лека нощ на всички и Ви желая прекрасни сънища! Hug

# 76
Мариана, момичета от зор да не изпусна някоя въздишка или поглед забравих да честитя новия ни пристан и да благодаря за гостоприемството и обгрижването на домакинята. Отивам да разпускам с Джесика Флетчър,а на вас цветни сънища.

# 77
Тръгнах към леглото,но видях таи прелест и ви я слагам за добро утро.

# 78

Добро утро момичета !  Two Hearts

Снощи отново серия пълна с напрежение и емоции !

Бебо  txtloves хиляди благодарности, че отново беше с нас !

Днес като си събера ума и мисълта  ще се опитам да кажа нещичко и аз !

Знаете си - хубав, слънчев и усмихнат ден !

Само нещо, което веднага забелязах ...

Съвсем друга е "поканата" с ръка ... ама то се очакваше.  newsm53  Ех, Йомер Джанер ...

Лично за мен общото впечатление което ми остави серията -  още повече загадки и въпроси !

Чак не смея да започна да правя дори и най-малкото предположение за нищо.

Момичета спорен ден ! Повече работете, по-малко мислете за сериала ... ако можете  Grinning

До довечера !

Ще се настроя да чета доста странички ...

И ... сутрешният уникален чаромат ...

Скрит текст:

# 79
Тръгнах към леглото,но видях таи прелест и ви я слагам за добро утро.

Ееее, аз все още съм си замаяна - за Вас не знам Heart Eyes Heart Eyes

Добро да е утрото на всички Ви! Peace Peace
Скрит текст:

Красота, красота и ......пак красота Peace Peace Peace

Наслаждавам се в пълна мяра

Девойки - и денят ни ще е успешен!!!! Peace Peace Peace

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 07:30 от PaulaSS

# 80
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=9KTlLpXh_Kg

Здравейте Енгинки. "Мръсни пари и любов" - оригинал на 5 епизод.

# 81

То ръка ли е ....Ооооо Embarassed Embarassed Heart Eyes Heart Eyes

# 82
# 83
Добро утро! Сутринта ви дочетох. Не издържам до късно. Явно трейлър не е имало. Илиза, че на Бахар "парашута не се е отворил". А Левент не е така алчен като нея. Дано не излезе враг на Елиф.

# 84
Добро утро! Сутринта ви дочетох. Не издържам до късно. Явно трейлър не е имало. Илиза, че на Бахар "парашута не се е отворил". А Левент не е така алчен като нея. Дано не излезе враг на Елиф.

И на мен ми направи впечатление - чистотата в душата на Левент. Peace Peace
Но с тази усойница -  smile3506

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 08:23 от PaulaSS

# 85
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/eski-milli-futbolcunun-kizi-dizi-o … cusu-oldu_6_84093

"Дъщеря на бивш футболист от националния отбор играе в сериали."
Кариерата на Илкин Тюфекчи - дъщеря на известен футболист от миналото, сега треньор на младежкия национален отбор по футбол на Турция, нараства с бързи темпове. С ролята на Бахар от сериала "Karaday" получи похвала от всички, а в "Мръсни пари и любов" пресъздава образа на полицейски служител от отдел "Убийства".
В интервю за вестник "Sabah", Илкин Тюфекчи сподели: "От детството си живея с футбола, играя много добре футбол и ако бях мъж, щях да стана футболист."
Илкин Тюфекчи сподели за актьорските си приключения:
Първото ми участие е в сериала "Arka Sıradakiler". След това с Метин Акпънар се снимах в сериала  "Papatyam". Човек се чувства щастлив да се снима с такъв актьор ветеран. След "Karadayı" се отвори нова страница в моя живот. Сега имам много приятно участие в "Мръсни пари и любов".
Когато получих ролята в "Мръсни пари и любов", започнах да изучавам истории за убийства от жени полицаи. Какво правят в ежедневието си,  какви предизвикателства им предоставя работата.  Проучила съм всичко от тях. След това отидох на стрелбището. Направихме пробни снимки с Енгин Акюрек и Тансу Ташанлар. Уча се/обучавам се и това е част от техническата работа. Надявам се да съм ви докоснала/въздействала с работата си."

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:01 от mariana51

# 86
Добро утро сладурки мои  Hug
Наспинкахте ли се след снощната серия?
Виждам, че има неясноти, пояснявам:
Йомер очарова кака Аслъ с това, че ги познава кой-кой е, Елиф постоянно ги е споменавала и е му е разказала и  за ваканцията, на която са били двете. Това е, по-скоро кака остана очарована от Елиф, а не толкова от Йомер. Нали все си таи злобичка към нея. Естествено и него хареса как си е научил домашното и колко сериозен мъж е.
Другото май го обясних - Метин е син на Таййар, той е отрязъл езика на майка му, за да не може да му каже кой е баща му, затова Метин подготвя дълги години отмъщението си. Метин каза на Елиф, че сестра и е много симпатична и сред толкова мъже ... Каза, че изнасилването е голяма травма за момиче, тогава Елиф се ядоса и той и каза, че е успял да я спаси, но може другия път да не е там, затова й каза час по-скоро да намери диамантите, за да спаси себе си и него . Ще и върнел сестрата и до края на живота си нямало повече да го види.
Колата, с която Йомер взе Елиф е наета за няколко дни.
Майката на Сибел, както и Сибел имат фалшиви лични карти. Т.е. със сигурност Сибел е била замесена по някакъв начин в далаверите с изпирането на пари и майка и е знаела за това.
Хюсеин разбра, че Арда и Пелин помагат на Йомер, смъмри ги, но Арда каза, че трябва да се разнищи този случай и няма да престанат, докато Йомер не се успокои не се намери извършителя. Той поразмисли и каза, че ще помогне без да задава въпроси, само щял да помага.
Зеррин също е очарована от Йомер, но се притеснява, че връзката им с Елиф няма да издържи, защото ще е от разстояние, трябвало да си поговорят колко сериозна мислят да е връзката им и да намерят решение, за да са заедно.
Пънар е съученичка на Йомер, каза му че ще отиде и ще каже на Зеррин кой е той всъщност и го пита защо лъже. Той и каза, че това не е нейна работа и ако иска чичо Таййар да научи за любовника й Танер да разкажела каквото знаела. Тя млъкна и му каза да стои далеч от нея, както и той и каза да стои тя далеч от него.
Йомер заподозря Мерт за отвличането на Н. след като видя видеото в телефона й. После като го пита за нея той каза, че "Бог знае къде е сега", т.е. никой не знае къде е тя, не била в Ню Йорк, пита Елиф къде е Н., тя каза че е в Ню Йорк, но се крие от него и го притисна да й разкаже какво е станало на партито след рождения й ден. Йомер спря да подозира Мерт.
Йомер каза на Елиф, че отвличането е извършено от някой близък до семейството, а тя не иска да повярва в това.
Та това е в общи линии най-важното, което трябва да се знае от серията.

Лек ден сладурки мои.

# 87
Добро да е утрото!

С един смутено очароващ комисар в акция. Simple Smile)

# 88

Добро утро мили момичета !    

Здравейте  Милка, Марта, Паула, Марианка, Tigasa1, Бебо, Марица.

Ех, отмина и поредната сряда, но остави у нас чувството за още по голямо напрежение от видяното. Нещата се завързват и завързват, а кога ще ги развързваме ......

Много динамично се развива действието и това ми харесва. Комисаря смая  Елиф и с кола и с визия, че чак го прегърна спонтанно накрая.

Представям си , че пълната наслада ще дойде с превода и ми става още по вълнуващо.

Лек и успешен дъждовен ден на всички.

# 89
  • Пловдив

Добро утро сладурки мои  Hug
Наспинкахте ли се след снощната серия?
Виждам, че има неясноти, пояснявам:
Йомер очарова кака Аслъ с това, че ги познава кой-кой е, Елиф постоянно ги е споменавала и е му е разказала и  за ваканцията, на която са били двете. Това е, по-скоро кака остана очарована от Елиф, а не толкова от Йомер. Нали все си таи злобичка към нея. Естествено и него хареса как си е научил домашното и колко сериозен мъж е.
Другото май го обясних - Метин е син на Таййар, той е отрязъл езика на майка му, за да не може да му каже кой е баща му, затова Метин подготвя дълги години отмъщението си. Метин каза на Елиф, че сестра и е много симпатична и сред толкова мъже ... Каза, че изнасилването е голяма травма за момиче, тогава Елиф се ядоса и той и каза, че е успял да я спаси, но може другия път да не е там, затова й каза час по-скоро да намери диамантите, за да спаси себе си и него . Ще и върнел сестрата и до края на живота си нямало повече да го види.
Колата, с която Йомер взе Елиф е наета за няколко дни.
Майката на Сибел, както и Сибел имат фалшиви лични карти. Т.е. със сигурност Сибел е била замесена по някакъв начин в далаверите с изпирането на пари и майка и е знаела за това.
Хюсеин разбра, че Арда и Пелин помагат на Йомер, смъмри ги, но Арда каза, че трябва да се разнищи този случай и няма да престанат, докато Йомер не се успокои не се намери извършителя. Той поразмисли и каза, че ще помогне без да задава въпроси, само щял да помага.
Зеррин също е очарована от Йомер, но се притеснява, че връзката им с Елиф няма да издържи, защото ще е от разстояние, трябвало да си поговорят колко сериозна мислят да е връзката им и да намерят решение, за да са заедно.
Пънар е съученичка на Йомер, каза му че ще отиде и ще каже на Зеррин кой е той всъщност и го пита защо лъже. Той и каза, че това не е нейна работа и ако иска чичо Таййар да научи за любовника й Танер да разкажела каквото знаела. Тя млъкна и му каза да стои далеч от нея, както и той и каза да стои тя далеч от него.
Йомер заподозря Мерт за отвличането на Н. след като видя видеото в телефона й. После като го пита за нея той каза, че "Бог знае къде е сега", т.е. никой не знае къде е тя, не била в Ню Йорк, пита Елиф къде е Н., тя каза че е в Ню Йорк, но се крие от него и го притисна да й разкаже какво е станало на партито след рождения й ден. Йомер спря да подозира Мерт.
Йомер каза на Елиф, че отвличането е извършено от някой близък до семейството, а тя не иска да повярва в това.
Та това е в общи линии най-важното, което трябва да се знае от серията.

Лек ден сладурки мои.

Бебо, благодаря ти мила.  newsm51
...............
Ето и фалшивата карта на Сибел. Интересно как Йомер ще стигне до истината. Какво ще почувства и как ще понесе тази измама. Ако разбира се не е нещо, за което не се досещаме все още. Интересен е възелът/възлите който Йомер ще трябва за разплита.

Общи условия

Активация на акаунт