Бебо
още веднъж хиляди благодарности и за твоя труд!Другият герой който ми направи страхотно впечатление е Метин,страхотна игра.Колкото и да ти се иска не можеш да го намразиш има някаква човечност в него,нещо което го отличава от Чичо Тайляр.Колкото и да се прави на лош,в него прозира някаква доброта.В отношението му към Нюлюфер,към майка му... Интересно ми е защо скри,ясно е че иска отмъщение,за него диамантите са неговото собствено бъдеще,щом Чичо мисля че във втори епизод каза че не го интересува дали ще се намерят,това е голяма възможност за Метин да подсигури финансово бъдещето си и след това да си отмъсти на чичо Т. Туба също се справи добре,най ми хареса финала много истинска прегръдка,прекрасни бяха и двамата с Енгин.
За сега във всичките пет епизода заплитат възела много здраво,надявам се развръзката да е също толкова интересна и интригуваща както началото.Харесва ми динамиката в сериала,дано не се разводни по нататък.Все още си мисля че убиеца или поръчителя на убийствата е някой от представените ни персонажи.Не знам защо но изключвам Тайляр и Метин.Много са ми мътни съпругът на Аслъ Танер и любовницата на чичо,мисля си че те играят някаква игра като Бахар и Левент.Семейството или по точно майката на Сибел също но за нея подозирам че знае кой е и Защо?
Дано не съм досадила с моите размисли на някой това е и повод да ги сложа в спойлер

хиляди благодарности, че отново беше с нас !
Ех, Йомер Джанер ...

)