Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 262

• 63 472
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
Той поръча на Арда, ще намерят номера на Метин. Но и Метин знае кой е Йомер и не се крие. Не се скара на Елиф, че е намесила полицията. Много се чудя дали Метин не е сключил сделка с държавата също  newsm78 Хем се надява на диамантите да си оправи живота, хем е Фатих, хем не се крие от Йомер... Нещо май е сложил чичката на топа на устата. Но пак има нещо, което не ми се връзва. newsm78

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 14:34 от дива-ойка

# 661

Да видим и тия двамата роднини какви ще ги забъркат. Пише, че ще има нови следи. Дали Йомер ще попадне на някои от тия двамата....Знае му вече името - Метин, поръча на Арда да прегледа видеокамерите пред дома на Елиф....
Е, рано му е да ги разкрива, засега следите водят само към Съткъ или както там му беше името…
Аз не съжалявам, че няма резюме и подсказки – тъкмо се запазва изненадата. Важното е в сряда Бебо да е на линия…

# 662

Да видим и тия двамата роднини какви ще ги забъркат. Пише, че ще има нови следи. Дали Йомер ще попадне на някои от тия двамата....Знае му вече името - Метин, поръча на Арда да прегледа видеокамерите пред дома на Елиф....
   Аз пък с тревога очаквам реакцията на Елиф, когато разбере, че зад мръсните пари и отвличането на сестра й стои Чичо. Рано или късно това ще излезе наяве. Тогава ще отхвърли ли истината? Не кого ще се разгневи - на комисаря, който й го казва, или на самия Чичо? Защото няма да е чудно, ако разумът й просто отхвърли това като прекалено чудовищно и предпочете да се хване за някоя благовидна измислица. От друга страна пък, тя си е здравомислещо момиче, което не се фантази много... Така или иначе, драми ще има. Cry
   И вече е крайно време да я разберем каква му е сделката на комисаря. И на Метин. И на началник Али. Почвам да се изнервям от това проточване. Да не говорим за Нилюфер - на това момиче вредни трябва да му плащат! Пет серии вече снима само в разни бараки! На времето ожалих Енгин, че снима три серии в легнало положение, когато Керим беше в болницата, ама това девойче е по-зле!

# 663
  • Бургас
Изгледах серията ,още веднъж благодаря  bouquet

Скрит текст:
newsm53 smile3523не ,че всичко не е казано и разнищено ,но да се изкажа и аз.Започвам с г-жа Зерин Мъча се да я разбера , но не ми се получава,разтрепери се от нерви ,че видиш ли не знаела за гаджето на Елиф.А Нилюфер ,че не я е чувала от месец и само едно никакво разплакано обаждане имаше ooooh! аз ако не чуя детето си няколко часа сериозно се закъхарявам,ама тя явно е друг тип човек ,сигурно бавачки са отгледали децата и и не се е дертила никога .Йомер и майка му са нещо друго ,много обичам сцените с тях.Елиф и Йомер са вече един екип,дори и да не си вярват и да се дебнат и дърлят постоянно. Тоест Йомер си знае ,че го лъже ,но я оставя да си мисли ,че не е разбрал .И за флашката и за прането на пари в предната серия .Велико оръжие са женските сълзи ,и как само се разнежи като я видя да плаче .....алама....оффф...даже чай хукна да приготви .Йомер  трябва да свикне ,че тя е европейка и набляга на кафето ...има време ,че се научи.  LaughingМетин и майка му-хубаво е ,че амджата не знае,че Метин е наясно ,че му е баща , не знае и ,че детето е видяло  как е постъпил с майка му CryОще малко за  Тайар....има вкус към високи мадами и дребните детайли .Как  изяде яйцето с лъжичка ....а рибата я лови с очила и придружена със съответната образователна лекция ....естет бе  LaughingМомичета ,идва Великден ,да се поучим от чичо на добри маниери  Naughty.Ние ще ядем кокоши яйчица ,по-лесно ще е - с голямата лъжица  Naughty Joy Joy Joy
Разпиляно пиша ,но по ред, по серията ми са впечатленията  Blush.
Нилюфер какво скри в сутиена си ? Не беше ли карата  за телефон ?Може да успее да се обади по-нататък? PraynigА гнусния опит на онзи да я изнасили...Гледала съм няколко турски сериала -ЗП,Листопад,КВФ ,изнасилването винаги го има в сюжета ..жалко ако наистина и така  Cry
Бахарчето и зализаното и севгили са ми почти еднакво неприятни .Паразити.Искам да разбера само чиста завист ли е мотивацията на Бахар за всичко ,да видим повече за нея.Разбрахме,че е бедна ,но пък чак толкова да е алчна и завистлива  ooooh!
Аслъ ми харесва все повече .Може да е на хапчета ,но има остър ум и е доста прозорлива.С няколко точни въпросчета го разнищи големия финансист .Жалко ,че Елиф сляпо вярва на Бахар ,но да има какво да гледаме и да се ядосваме.
Метин -много ми се иска да е добро момче...ще видим..Харесва ми играта на актьора .Дано се затопли по-скоро ,че да свали това зловещо палто с качулка .
Хюсеин аби и неговото фемили Simple SmileСнахата ми е много колоритна ...остричък език има ,особено ми е смешна като подкара децата да побързат с това юрее Joy Joy Joyчак си я пускам по няколко пъти.
За вечерята  newsm03Йомер се справи според мен ,повярваха му почти всички .Май амджата ще си остане с подозренията към Йомер ,ама в неговото положение като е до уши в калта как да повярва   Thinking
Дали в менюто на тази изискана вечеря беше сервирано ястие с риба ловена на ухо newsm78 Joy
Не искам и да знам Sick
И накрая още нещо.Комисарят много информиран по женските въпроси  LaughingВидя фолиевата киселина и витамините в клуба на гмуркачите и веднага заключи ,че жената е бременна .Браво  Grinning
Извинете за дългия пост  Hug

# 664
Изгледах серията ,още веднъж благодаря  bouquet

Скрит текст:
newsm53 smile3523не ,че всичко не е казано и разнищено ,но да се изкажа и аз.Започвам с г-жа Зерин Мъча се да я разбера , но не ми се получава,разтрепери се от нерви ,че видиш ли не знаела за гаджето на Елиф.А Нилюфер ,че не я е чувала от месец и само едно никакво разплакано обаждане имаше ooooh! аз ако не чуя детето си няколко часа сериозно се закъхарявам,ама тя явно е друг тип човек ,сигурно бавачки са отгледали децата и и не се е дертила никога .Йомер и майка му са нещо друго ,много обичам сцените с тях.Елиф и Йомер са вече един екип,дори и да не си вярват и да се дебнат и дърлят постоянно. Тоест Йомер си знае ,че го лъже ,но я оставя да си мисли ,че не е разбрал .И за флашката и за прането на пари в предната серия .Велико оръжие са женските сълзи ,и как само се разнежи като я видя да плаче .....алама....оффф...даже чай хукна да приготви .Йомер  трябва да свикне ,че тя е европейка и набляга на кафето ...има време ,че се научи.  LaughingМетин и майка му-хубаво е ,че амджата не знае,че Метин е наясно ,че му е баща , не знае и ,че детето е видяло  как е постъпил с майка му CryОще малко за  Тайар....има вкус към високи мадами и дребните детайли .Как  изяде яйцето с лъжичка ....а рибата я лови с очила и придружена със съответната образователна лекция ....естет бе  LaughingМомичета ,идва Великден ,да се поучим от чичо на добри маниери  Naughty.Ние ще ядем кокоши яйчица ,по-лесно ще е - с голямата лъжица  Naughty Joy Joy Joy
Разпиляно пиша ,но по ред, по серията ми са впечатленията  Blush.
Нилюфер какво скри в сутиена си ? Не беше ли карата  за телефон ?Може да успее да се обади по-нататък? PraynigА гнусния опит на онзи да я изнасили...Гледала съм няколко турски сериала -ЗП,Листопад,КВФ ,изнасилването винаги го има в сюжета ..жалко ако наистина и така  Cry
Бахарчето и зализаното и севгили са ми почти еднакво неприятни .Паразити.Искам да разбера само чиста завист ли е мотивацията на Бахар за всичко ,да видим повече за нея.Разбрахме,че е бедна ,но пък чак толкова да е алчна и завистлива  ooooh!
Аслъ ми харесва все повече .Може да е на хапчета ,но има остър ум и е доста прозорлива.С няколко точни въпросчета го разнищи големия финансист .Жалко ,че Елиф сляпо вярва на Бахар ,но да има какво да гледаме и да се ядосваме.
Метин -много ми се иска да е добро момче...ще видим..Харесва ми играта на актьора .Дано се затопли по-скоро ,че да свали това зловещо палто с качулка .
Хюсеин аби и неговото фемили Simple SmileСнахата ми е много колоритна ...остричък език има ,особено ми е смешна като подкара децата да побързат с това юрее Joy Joy Joyчак си я пускам по няколко пъти.
За вечерята  newsm03Йомер се справи според мен ,повярваха му почти всички .Май амджата ще си остане с подозренията към Йомер ,ама в неговото положение като е до уши в калта как да повярва   Thinking
Дали в менюто на тази изискана вечеря беше сервирано ястие с риба ловена на ухо newsm78 Joy
Не искам и да знам Sick
И накрая още нещо.Комисарят много информиран по женските въпроси  LaughingВидя фолиевата киселина и витамините в клуба на гмуркачите и веднага заключи ,че жената е бременна .Браво  Grinning
Извинете за дългия пост  Hug

Хаяско! За спойлера… newsm51
Нека, нека се разнежва комисарят, и стига с тоя чай...да предложи ако не друго, то поне рамо, ама в буквалния смисъл на думата... А най-хубаво Елиф да си поплаче на гърдите му...
И аз се чудя на тая майка… Абсолютно безхаберие и започна да ми става антипатична…
Нилюфер скри американска СИМ карта за телефона си…

# 665
  • Пловдив

А не беше толкова отдавна...

# 666

Да. Не беше толкова отдавна. На 5 май има, няма - две години ще станат.

Ех, какви времена на очакване и вълнения бяха.

Тя Енисе през февруари и тя две годинки трябва да е навършила.  Joy Joy Joy

# 667

Какво непостоянно нещо са мъжете....  Joy

# 668
  • Бургас

Керим нямаше ли днес рожден ден? newsm78 Laughing

# 669

Да Хаяско. Керим има рожден ден  днес. Защо си сложила тогава

Мустафа?  Joy Joy Joy

# 670

Керим нямаше ли днес рожден ден? newsm78 Laughing

Мариянка не успя със снимката от сватбата на Керим и Фатма, ама ти с тоя гол Булут ще ме разплачеш... Тъкмо Йомер започна малко по малко да се настанява в сърцето ми...И хоп - ти ме тресна по главата...Давай красоти, Хаяско, аз съм издръжлива...Кой знае какви потници ще му измислят сега... "италиански"...

# 671
  • Бургас

Комет Hugхареса ми ,защото е с черния потник  Laughingведнага се поправям  Peace

# 672
Така е ,момичета,новата клечка избива старата.Освен това Керим,не можа силно да извика ЯТАР.Иска ми се,а явно и на Енгин той да дирижира положението.
Нещо друго забелязвам-всички се влюбихте в плезенките. Не мога да ги опазя от вас.

Стана ли време за чай? Аз оставам на кафе.

# 673
  • Пловдив

Нали бяхме днес на вода.

В туитър също се сещат за РД на Керим.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

И тук сложиха новите снимки към 6 епизод.

Последна редакция: пн, 14 апр 2014, 15:35 от mariana51

# 674
 wavey wavey

Скрит текст:
Минавам само за секундички   ooooh! ooooh! - без да съм Ви чела. Embarassed Blush Embarassed
Гледах серийката - ееее, с думички си е къде-къде по-добре    bouquet  bouquet
Още веднъж ще си я изгледам с удоволствие! Peace Peace Peace

На всички девойки  Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51

С каквито и одежди да се премени нашето момче
- все си  - цепи мрака Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Прекрасен!! Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт