Balea, Alverde, Catrice, Essence - 15 (Козметика от ДМ и Лили)

• 91 371
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Питах във Фейсбук на лични Essence България дали ще зареждат светлия вариант на бронзиращия хайлайтър  от серията Sun club и ми отговориха следното: Привет, от есента може би ще го има. Поздрави.  Cry
Скрит текст:

# 76
  • София
Много съм доволна от новата лимитирана серия душ-гел и лосион за тяло на Балеа с диня! Учудващо ароматът е траен. Hug

# 77
Този Сън клуб не е чак толкова тъмен. Моята кожа е доста светла и стои добре, зависи колко ще го наслоиш. Можеш да пробваш от тестера в някой магазин.
Иначе ако пуснат и по-светлия, ще си го взема задължително и него.

# 78
  • Стара Загора
Пробвах веднъж тестера и не беше лош. Трябва пак да го пробвам. Сигурно ще си го взема. И аз съм със светла кожа и не мисля, че този за брюнетки ще ми е тъмен, но се надявах да внесат и светлия.

# 79
Ако успееш да намериш случайно Здрачовската пудра на Есенс, ще останеш доволна.
Сега има и някаква нова серия на Есенс хайлатър, бронзър за блондита и брюнетки.Не е лоша на тестер, но в Бг е май само тъмния вариант
Peace

Благодаря   bouquet

# 80
  • София
Гледах хайлатъра на Есенс - Сън клуб. Тествах го, но ми се стори малко тъмен и доста блестящ. Е, нали се води и бронзр, така трябва да бъде. Simple Smile И аз  чакам по-светлия вариант.

# 81
  • Somewhere far away
Момиочета,  хубав ли е сухия шампоан на Балеа?

# 82
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Този е ужасен според мен.Има и друг в синя опаковка за него нямам мнение...

# 83
  • София
Този е ужасен според мен.Има и друг в синя опаковка за него нямам мнение...

Аз го имах този в синята опаковка и не ми хареса. Косата ми побеляваше. Ползвах го 2 пъти и го размених.

# 84
  • Somewhere far away
хм значи и двата не са добри - а кой ще ми препоръчате... четох за Рене Фуртерер че бил много добър, много доволни момичета има от него, но ми идва много скъп.
от по- ниския клас козметика - кой ще препоръчате?

# 85
хм значи и двата не са добри - а кой ще ми препоръчате... четох за Рене Фуртерер че бил много добър, много доволни момичета има от него, но ми идва много скъп.
от по- ниския клас козметика - кой ще препоръчате?
SHAUMA  Peace

# 86
  • Бургас
CC кремът на Есънс за каква кожа е? Дали е подходящ за мазна?
Пробвай ББ-то на Римел,на промоция е в Лили и вече ми е любимият крем,страхотно матира и е покривен

# 87
Здравейте в новата тема. Аз съвсем ви изтървах. Много съм доволна от серума за изправяне на косата. Аз мажа след баня и дори ежедневно, без да ползвам преса или сешоар, а разхвърчаната ми коса става много гладка, макар и не идеално права, но за мен гладкостта е достатъчно бленувана. Радвам се, че номерът става и без преса. За съжаление, май ще го спират от производство /като почти всички харесани от мен продукти/.  Confused

# 88
CC кремът на Есънс за каква кожа е? Дали е подходящ за мазна?
Пробвай ББ-то на Римел,на промоция е в Лили и вече ми е любимият крем,страхотно матира и е покривен
М-м-м, аз тъкмо намерих идеалния за мен фон дьо тен, който мога да нося без пудра и го намирам все по-трудно. Особено трудно намирам моя цвят - 70 vanilla, най-светлия. Обикновено, където го има, започва от 77 natural, който ми е тъмен.  Confused Ако не го намеря, ще пробвам с бб крема на Римел, който препоръчваш.  Wink

# 89
  • Варна
Здравейте в новата тема. Аз съвсем ви изтървах. Много съм доволна от серума за изправяне на косата. Аз мажа след баня и дори ежедневно, без да ползвам преса или сешоар, а разхвърчаната ми коса става много гладка, макар и не идеално права, но за мен гладкостта е достатъчно бленувана. Радвам се, че номерът става и без преса. За съжаление, май ще го спират от производство /като почти всички харесани от мен продукти/.  Confused

Скрит текст:

Ползвала съм шампоана от тази серия и бях доволна.

Каква е цената на този серум?

Общи условия

Активация на акаунт