Balea, Alverde, Catrice, Essence - 15 (Козметика от ДМ и Лили)

• 91 407
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Момичета,аз вместо матиращи листчета ползвам трансперантна пудра и съм много доволна.
Иначе Катрис като цяло е много хубава марка,аз се занимавам с грим и познавам и професионалните марки. Бих казала,че съм очарована от Катрис,много добро качество за тези цени  Simple Smile

# 451
Някой знае ли дали в момента има каквото и да е било от серията Sweet Wonderland, защото последните пъти като ходих в ДМ и нямаше нищо.. имаше само от Захарната целувка. Cry

# 452
Попитах Фейсбук страницата на ДМ на какво се дължи това, че в някои филиали някои продукти се зареждат с голямо закъснение. Ето отговора:
В случай, че става дума за зареждането на продукти от dm марките, то тяхната наличност зависи в повечето случаи от обезпечеността на склада в Австрия. Нерядко стоката се доставя в Централен склад на dm България поетапно и съответно разпределенията стават поетапно. Ако става дума конкретно за сезонни или промоционални артикули, там не винаги количествата са планирани да достигнат до всички dm филиали. В случай, че имаш предвид конретни артикули от различни марки, за които се интересуваш, може да ни върнеш обратно информация.

Любопитно ми е как решават кой град и филиал заслужава да бъде зареден със съответния продукт и кой не.  Mr. Green Аз лично имам проблем с откриването на лимитираните серии. Да, логично е те да са с ограничен брой, но не виждам логика продукт създаден, за да се лансира специално през зимния сезон, да ми го докарат в началото на пролетта. Как така след като не е планирано да достигнат до всички филиали, изведнъж след 3-4 месеца се намериха толкова бройки, та чак няма кой да ги изкупи?  Tired
Сиси, въпросите ми не са насочени към теб, разбира се. Аз само си разсъждавам.  Grinning

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 15:16 от ina-mina

# 453
 #Cussing out Някой знае ли защо в Lilly лимитираната колекция е още старата??? Ice Ice #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 454
  • Бургас
Момичета,аз вместо матиращи листчета ползвам трансперантна пудра и съм много доволна.
Иначе Катрис като цяло е много хубава марка,аз се занимавам с грим и познавам и професионалните марки. Бих казала,че съм очарована от Катрис,много добро качество за тези цени  Simple Smile
аз съм на същото мнение,обожавам си сенките и червилата на Катрис,имам и две лимитирани пудри,имитация на пресовани метеорити и си ги пестя,че нещо пудрите много ми вървят,вече съм решила нещо като свърши да му вземам заместител от Катрис,жалко,че нямат ББ

# 455
# 456
В момента има промоция шампоан+ балсам Шварцкопф с чанта ,която е с логото обаче. Цветовете са уникално резедаво,в което се влюбих и черно. Искам да питам дали според вас мога да изтрия логото с лакочистител,без да падне боята,чантата е лак да подчертая. Много ми допадна промоцията,17лв. е и си струва,само това лого ме дразни  ooooh!

# 457
  • Стара Загора
Някой знае ли дали в момента има каквото и да е било от серията Sweet Wonderland, защото последните пъти като ходих в ДМ и нямаше нищо.. имаше само от Захарната целувка. Cry

Ау, къде има от Захарната целувка? Shocked

# 458
От няколко дни заглеждам тези шампоани в Лили

Някой има ли впечатления?

# 459

Ау, къде има от Захарната целувка? Shocked

Ами в Пазарджик в DM имаше от спрейчетата, за други продукти не съм обърнала внимание.. Аз искам Sweet Wonderland Cry

# 460
  • Стара Загора
Аз търся лосиона или крема. Embarassed

# 461
# 462
Здравейте,
ползвали ли сте серума за лице на Балеа с Q10. Отзиви  newsm78
Дали е подходящ за зоната около очите.

Колебая се дали да заменя околоочния с Q10 със серума, че ми идва малко "тежък" за разнасяне  Simple Smile

# 463
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От мен един матов глос на Есенс:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/06/essence-xxxl-longlasti … ipgloss-matt.html

# 464
  • София

+! за тези глосове на Есенс.

Общи условия

Активация на акаунт