"Системата минус 60"- тема №45

• 56 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
АЗ съм нова във форума и диетата започнах вчера. ДА се представя казвам се Стелиана, все още не съм мама, но пък имам 35 килца за сваляне. Преди две години свалих 25 със 90 дневната, но се преместих и от стреса си върнах всичко. Сега се надявам пак да ги изгубя килцата. Като по опитни от мен с диетата исках да ви попитам броите ли калории и горе долу кога забелязахте първите резултати седмица, 2 , 3?

Благодаря Heart Eyes

# 61
  • ГОре на черешата...
Здравей и добре дошла Hug!
Не, калории не броя, нямам нито време, нито смятам, че има нужда Peace!
А първият резултат го видях още на другата сутрин  Wink.

# 62
  • Бургас
Здравейте,
АЗ съм нова във форума и диетата започнах вчера. ДА се представя казвам се Стелиана, все още не съм мама, но пък имам 35 килца за сваляне. Преди две години свалих 25 със 90 дневната, но се преместих и от стреса си върнах всичко. Сега се надявам пак да ги изгубя килцата. Като по опитни от мен с диетата исках да ви попитам броите ли калории и горе долу кога забелязахте първите резултати седмица, 2 , 3?

Благодаря Heart Eyes
Не боря калории няма и смисъл!
Първите резултати при мен идват още на първата седмица.
Само те съветвам хляб и тестени изделия да консумираш на закуска най-вече, а за обяд и вечеря да избягваш, ако можеш.И да не пиеш газирано.И ще имаш много добри резултати.
Не съм се лишавала от манджите, които съм готвила вкъщи за всички.За обяд все от тях съм яла, без значение какво съдържат и свалих още след първото раждане 40 кг.
Другото важно нещо е ранната вечеря и да е лека - или салата, има много видове, или кисело мляко, с плод или без, ти си решаваш и доста други, прочети Simple Smile
Когато на мен ми се прияде помежду храненията, вземам плод или зеленчук, защото иначе бих хапнала нещо друго, дето хич не бива...
Успех от мен!

# 63
Благодаря за съветите надявам се и аз да имам добри резултати с диетата Simple Smile

# 64
И аз щях да попитам при вас след колко време са дошли резултатите , но steliana93 ме е изпреварила . Аз днес закусих баница и 2-3 бисквитки . Сутринта ми беше доста премаляло , но като хапнах се пооправих . И наистина и вчера беше така - след като закусвам на обяд не ми се яде . Ето сега е станало 14ч , а аз още не съм обядвала и като гледам май няма и да обядвам .Ще ям плодове примерно за следобед и направо на вечеря нещо . Сигурно не е редно да се прескача така , утре ще гледам закуската да е рано , за да мога да обядвам . Днес като видях плюса на кантара ( той беше заради късното ядене на бисквити и мляко и ми стана много тъпо , но продължавам напред . Искам да вметна , че не съм пълна , 54.700 съм от тази сутрин , но искам да сваля някой друг кг , защото съм ниска , освен това до преди няколко дена бях 53 и нещо , но качих заради лакомията си . Та , нямам много кг за сваляне , но се надявам да ми подейства режима . Иначе цял живот кажи речи съм била на разделно хранене , но вече ми писна , освен това до обяд там нищо не се яде , а аз съм с малко дете и ми трябва енергия особено сутрин като стана винаги съм гладна , та така  Laughing .

# 65
  • ГОре на черешата...
освен това до преди няколко дена бях 53 и нещо , но качих заради лакомията си .

Спокойно, вода си задържала, не си качила мазнини - няма как това да стане за няколко дни.
Опитай се да закусваш рано /препоръчва се до 1 час след ставане да се закусва/ и после да обядваш - не бива да пропускаш обяда, гледай да е до към 13 и после вечеря до 18. Имаш малко за сваляне, така че бавно ще стават нещата, но ще стават Peace.

# 66
Да , благодаря ти mari_eta . Исках да попитам ягодите не стават с кис.мляко нали , че сега са излезли ама май не става . И какво ще рече бяло саламурено сирене , че не съм много в час какво е точно , за да знам какво да сложа към салатата си довечера .

# 67
Аз си мисля, с моята проста кратуна Mr. Green , че всякакви български плодове могат да се хапват за вечеря. Може би по-калоричните - грозде,смокини трябва да се отбягват,но какво им има на черешите,ягодите,малините... А кайсии,праскови,диня,пъпеш,ябълки - защо не? Мириманова е създала един успешен режим,но защо всеки да не го нагоди към собствените си нужди и предпочитания при условие ,че има резултати?
Аз съм "за" плодовете за вечеря ,стига да се ограничиш с тях и да не посягаш късно вечер към друга храна.  Crazy

Hug 

# 68
Ядки, фъстъци, бадеми, кашу и пистачо може ли да се яде на тази диета? А за който брои калории ако има такива и ако знае английски препоръчвам сайта sparkpeople. Безплатна е регистрацията и има вси1ки хран може да се следи прием на въглехидрат мазнини белтъчини и калории.  Grinning

# 69
  • В къщурката на хълма на феите
Ядки, фъстъци, бадеми, кашу и пистачо може ли да се яде на тази диета?
може сутрин Peace

# 70
Аз не броя калории и за мен е убийствено да мисля за това. Това е едно от нещата, които много ми пасват в този режим. Няма никакъв стрес (а броенето на калории си е стрес). Всичко се случва естествено, не си под напрежение какво ще ядеш после (достатъчно свободен в това отношение). Има някои ограничения за съчетанието на храни и малко по-строго за вечеря, но пък е задължително да се яде, което, ако спазваш,  вкарва организма в режим на доволност (особено закуската). Каквото и да ти се дояде, можеш да го ядеш на закуска, колкото и калорично да е то. Трябва да ядеш, за да не си гладен. Намалиш ли драстично яденето или започнеш да изпускаш хранения, стресираш организма и той преминава в режим "съхранение".
 И на мен ми беше странно как така ядеш, пък отслабваш, но прочетох книгата и всичко започна да ми изглежда повече от нормално.
 Цял живот съм била на какви ли не режими - от пълен глад с месеци, през Дюкан, разделно хранене, 90-дневна (от която качих 5 кг. за две седмици) и винаги съм качвала всичко свалено за отрицателно време. Сега съм решила да променя начина си на живот с този режим.
 В началото ми беше проблем обръщането на часовете за хранене (от много години не съм закусвала, обядвах по различно време и вечер, към 21-22 ч., умряла от глад, изяждах някакви въглехидрати).
 Почти от две седмици съм на този режим, ям доволно много и редовно и съм минус 2 кг. вече  newsm44. Няма такъв кеф!!!  newsm68

# 71
Най после успях да стигна до форума.Менютп ми за днес беше:
З- Сандвич и 1/2 с кашкавал, чаша компот
О - супа от лобода, филе от херинга
В - печени ябълки с канела и чаша прясно мляко
За плодовете мисля, че ако човек не страда от диабет или ИР няма да му се отразят зле на отслабването.Лично аз смятам да не се лишавам от сезонните плодове, но за успокоение на съвеста ще наблягам повече на другата част от вечерята.Например ако вечерям вариант плодове с млечни ще наблегна на млечните повече.Мисълта за ограничение от вида плодове ми идва в повече а аз искам да имам душевен комфорт като правя каквото и да е  Mr. Green
Ванчето, много си хубава и слаба  Peace
Шоколадово бонбонче, правилно ли съм те разбрала, че със системата си смъкнала 40 кг.?  Shocked

# 72
cvetna77 , казват ми,че съм отслабнала,но никой до момента не ми е казвал,че съм слаба. Crazy Много благодаря!  Heart Eyes

Весели празници на всички!   bouquet

# 73
  • ГОре на черешата...
Ягоди с кисело мляко може на вечеря.
Бяло саламурено сирене си е баш нашето сирене, слагай си вечер салатата, няма проблем.

За плодовете вече писах - ще си ям всички с кеф, само си имам едно наум с гроздето, че аз с него съм ламя и как ми се лепи на д...то ooooh!, ама то до него има време, сега черешите чакам аз, черешите, че нашата най-ранната зрее по Гергьовден...

Ванче, утре през нощта дали ще има място за паркиране на манастира newsm78?
Пък тез, дето не използват думата "слаба" просто ти завиждат, тъй да знаеш  Mr. Green

# 74
Здравейте момичета  Hug
Реших да се присъединя към вашата групичка,тъй като правилата на диетата ме устройват.Конкретизирам стабилната закуска.Пробвах някоя о друга диета,но след цял ден на плодове съм припаднала и реших че не си заслужава да се мъча и да издевателствам над организма си.Започвам от понеделник(след Великден разбира се  Blush),а ето и примерното ми меню за тогава,чакам забележки:закуска-2 принцеси с яйце и сирене,курабии с мляко с какао;обяд-3 кюфтета на скара,зелена салата;вечеря-2 ябълки,прясно мляко.Как го намирате?
Иначе имам и няколко въпроса:
1-Ядки само сурови ли може и то за закуска само?(и колко грама или колкото ми се яде  newsm78)
2-Зърнените закуски,от тези на Нестле и Фитнес с прясно мляко и тях ли само сутрин?
3-Хляб и производните му преди обяд нали така?
4-Количеството на вечерните сирене или кашкавал е 50 гр.,а на месото има ли ограничение?
5-Домати,краставици,зеле,зелена салата,репички може и на обяд и на вечеря нали така ( с определена разрешена комбинация разбира се  Naughty)
Еми това е за сега,Весели празници и ще чакам да ме консултирате,пък ако се сетя още нещо ще пиша   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт