Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 081
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
4 лв,500 мл и мирише невероятно,дори 2 дни след къпането косата ми леко ухае на аромата на маската

# 511
  • Варна
Изключително приятни сапунчета-ползвам със смрадлика,жен- шен и коприва Blush .В елитис са 0.61 лв  Blush

# 512
Взех си я преди малко- 2.89 беше Simple Smile

# 513
  • Бургас
Взех си я преди малко- 2.89 беше Simple Smile
Ами колко милитра?Моята струва 4лв

# 514
Знаете ли Миосотиса дали е със същото качество? Чудя се каква маска за коса да си взема...Тази или тази с аргана, за която се говорят само хубави неща Simple Smile Суха ми е косата, чуплива, не цъфти. Просто за подхранване....

# 515
  • Варна
Не съм ползвала скоро Миосотис,но защо не пробваш тая(с арган и т.н.).По-евтина е,а и мирише наистина много вкусно("ударих" и един нос в Елитис  Mr. Green).

# 516
  • Бургас
Ама аз съм доволна и от Генера или Женера,както и от Лорис,скоро не съм позвала Миосотис,но беше хуабва,доколкото си спомням

# 517
250 е Simple Smile . Аз от тези на Миосотис не съм доволна

# 518
Аз сещам за кремчето Пали за пъпки и петна, цената беше 2 лв.
И от 2 евтини околоочни крема съм доволна- от Ейвън Планет спа с черен хайвер и на Дева с Q10 в синя тубичка.

# 519
Здравейте!
  Можете ли да ми препоръчате хайлайтър на някоя марка, която може да се намери в Лили или ДМ?
От доста време търся, но освен един молив на Катрис друго не намерих...

Точно Катрис имат хайлайтър:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/02/catrice-prime-and-fine … highlighting.html
Есенс ги коментирахме в другата тема, но сега имат бронзър и хайлайт в едно - има тестер виж дали ти допада.
Ако намериш здрачовската пудра случайно също е много хубава.

Благодаря ти много! Толкова гледах и не съм я видяла  Laughing
Изглежда много добре, надявам се да успея да я намеря при следващото ми посещение в Лили  Simple Smile

Този хайлайтър го нямаше, но за сметка на това са пуснали нова limited edition колекция с подобна пудра:

# 520
И аз от Миосотис не съм доволна. Ползвам на Гарниер с авокадо... Wink

# 521
  • Бургас
ауу,ще ходя да я видя тази лимитирана колекция на любимата ми марка Катрис,много съблазнително изглежда

# 522
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Миосотис-а имам чувството, че е на партиди.Преди го бяха развалили, сега ползвам една кутия и е супер.

# 523
  • Бургас
Ето тези гръцки маски за коса са чудесни - http://www.ivis.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-% … D1%81%D0%B0/echo/
Аз съм ползвала дълго време тази за боядисана коса.

# 524
За Echo ...и аз съм ги ползвала и не останах никак очарована.Косата ми стана още по суха,като слама...Ама явно на всяка коса си е различно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт