Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 079
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
+1 за стиковете на Дав.
(Макар че лично при мен добър резултат има при смяна на продукта.  Преди време ползвах Рексона без парабени (стик) и в началото бях доста доволна. След известно време обаче резултата не беше като в началото, смених с Дав дезодорант - пак така. Сега съм на Дав стик, да видим докога  Crazy )

# 496
  • Бургас
Всички изброени досега дезодоранти и рол-они са пълни с алуминиеви соли, които са изключително вредни и канцерогенни. Затова спрях да използвам такива, в които те се съдържат. Има и по-бюджетни марки, които предлагат такива без алуминиеви соли и парабени. Аз лично съм доволна от тези:
http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D1%80%D0%BE%D0%BB-% … %D0%BD-p7677.html
http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D0%B4%D0%B5%D0%B7%D … %D1%82-p7672.html

Дори и мъжа ми ги харесва и казва, че са ефективни.

# 497
Аз също не ползвам дезодоранти/рол-они с алуминии, но от Пинкс кутията пробвах този новия на Нивеа с каолинова пуда ( дозодорант) и мога да кажа, че е най-добрият, който съм ползвала. Буквално запушва порите с тази пудра и има усещане за една мекота и сухота.

# 498
  • Бургас
Момичета,може ли да ми препоръчате силно почистваща,отлепяща peel off маска за лице?Взех си на Хималая,но определено не се справя толкова с почистването,колкото с освежаване и т.н.
На Ейвън с черен хайвер на серията Планет Спа,много е хубава,сега в текущата брошура е на 5,50

# 499
  • Бургас
Момичета,може ли да ми препоръчате силно почистваща,отлепяща peel off маска за лице?Взех си на Хималая,но определено не се справя толкова с почистването,колкото с освежаване и т.н.
На Ейвън с черен хайвер на серията Планет Спа,много е хубава,сега в текущата брошура е на 5,50

И аз имам тази маска. Никаква работа не върши при мен. Отлепя се много лесно и не чисти нищо.

# 500
  • София
Подкрепям препоръката за маската с хайвер на Avon, в зависимост от състоянието на кожата ми даже ми идва твърде силна на моменти (зачервяване след отлепването й, което за щастие отшумява бързо).
Крем-дезодорантите на Гарние при мен си оставят бая бели следи по тъмни дрехи Naughty

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 12:35 от Льоня

# 501
  • Бургас

И аз имам тази маска. Никаква работа не върши при мен. Отлепя се много лесно и не чисти нищо.

и аз се интересувам от такъв вид маска, но да не е тази на Аvon newsm78

# 502
Много харесвам рол-он на Дав,но вече не ги ползвам,защото си съсипах доста тениски с тях.Сега съм си купила дезодорант Дева,супер евтин беше на една промоция в Кауфланд,не мога да ви кажа дали държи сухо/защото го имам отскоро и ги сменям често/ но мирише целия ден,даже на мен ми идва мааааалко в повече.Ако някой търси аромат през целия ден да пробва,не е скъп.

# 503
Peace
Я кажете от кой дезодорант/стик против изпотяване сте доволни от към Сухота  Grinning т.е. държи ви най-много сухи?Мразя да ми се намокри блузата и така половината ден... ooooh!

Dove дезодоранта със синята капачка. Много е добър.

# 504
  • Бургас
Аз обичам ролките на Нивея и съм много доволна-нито мокрят,нито цапат,а издържат по цял ден

# 505
  • Пловдив
Всички изброени досега дезодоранти и рол-они са пълни с алуминиеви соли, които са изключително вредни и канцерогенни. Затова спрях да използвам такива, в които те се съдържат. Има и по-бюджетни марки, които предлагат такива без алуминиеви соли и парабени. Аз лично съм доволна от тези:
http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D1%80%D0%BE%D0%BB-% … %D0%BD-p7677.html
http://www.ivis.bg/bourjois-mineral-respect-%D0%B4%D0%B5%D0%B7%D … %D1%82-p7672.html

Дааа,супер е точно тоя зеления дезодорант  Peace И аз го ползвах мин.лято,но вече не го откривам  Tired Купих един розов,но нищо ни струва,разтича се и не предпазва въобще.Има ги в Лили...казаха,че тоя зеления вече не го доставят Rolling Eyes
Ти откъде ги взимаш?

# 506
А цапат ли дрехата Rolling Eyes Щото и аз много се дразня от това  Crossing Arms и наистина няма изпиране и се захабяват блузите.

За съжаление-да, това е голям недостатък, и мен много ме дразни.Винаги обаче го има  Sad

# 507
  • Бургас

Дааа,супер е точно тоя зеления дезодорант  Peace И аз го ползвах мин.лято,но вече не го откривам  Tired Купих един розов,но нищо ни струва,разтича се и не предпазва въобще.Има ги в Лили...казаха,че тоя зеления вече не го доставят Rolling Eyes
Ти откъде ги взимаш?

В Бургас ги има навсякъде. Само, че аз използвах розовия.
Скоро не съм ги ползвала, защото си взех последно рол-он на Nuxe и сега съм с него.

# 508
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доволна съм от ролката на Мичъм, а не от спрея.
Новият дезодорант на Нивея, който беше и в Пинкс кутията го имам и голям, но при мен не помага срещу изпотяването, само срещу аромата.

# 509
Хиляди благодарности на този, който препоръча Маска за коса Argan & Olive

Използвам я вече две седмици и косата ми е мека, не се омазнява така бързо и изглежда страхотно.
Единственият проблем е, че мирише невероятно вкусно  Heart Eyes
Joy пу аз бях!!!и аз си я ползвам с огромно удоволствие!единствения минус на другите продукти от серията-също много добри е че не миришат като маската!тя е просто неустоимо вкусно ухаеща!!!
А иначе и аз я купувам от Елитис,а ако не я намеря там от 1 магазин-склад на едро за всякакъв тип неща за домакинство и козметика(в Бургас).евтино и ефикасно,при това родно производство-може би се повтарям,но ще я подновявам и ползвам докато някога я спрат от производство!!!
Днес ходих до Елитис и си купих и маската,и шампоана от серията,след малко ще ги пробвам

Днес и аз ще си в взимам от Елитис... на каква цена е горе -долу? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт