Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 091
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Не мога да преценя.  Blush Слагам веднъж от червената и веднъж от розовата и миглите ми са черни, дълги и разделени.

# 481
  • Варна
Червената придава обем, а лилавата дължина. Не изсъхват бързо.

# 482
  • Бургас
Аз също имам от евтините спирали на Орифлейм и съм много доволна,нямат нищо общо с Годън Роуз,не изсъхват бързо

# 483
Има ли доволни от новия крем-дезодорант на garnier?  Simple Smile
http://prikachi.com/images/321/7340321c.jpg
Зависи какво очакваш. На мен ми харесва,защото попива светкавично,не зацапва дрехите,но като аромат е слаб и не запушва потните жлези. За мен най-добрият дезодорант п/в изпотяване е на "Rexоna",ако не искаш да си потна. А най-добрият за аромат си остава на "Julien" и спокойно можеш да минеш и без парфюм.
този ли е
Да този е и го има в Елитис някъде към 3-4 лева.
А на Гарние крем-дезодоранта има ли го някъде намален?

# 484
От Орифлейм спиралите от същата серия, която е й червената, която показхте. но черна опаковка - няма толкова черен и наситен цвят, просто е великолепен. Малко ми слепва миглите, затова преди нея слагам база. И наистина не съхнат бързо - вече повече от 7 месеца имам една отворена и си е все същата. Аз я взех за 3 и нещо.

# 485
  • Пловдив
 Peace
Я кажете от кой дезодорант/стик против изпотяване сте доволни от към Сухота  Grinning т.е. държи ви най-много сухи?Мразя да ми се намокри блузата и така половината ден... ooooh!

# 486
  • вече Пловдив
Peace
Я кажете от кой дезодорант/стик против изпотяване сте доволни от към Сухота  Grinning т.е. държи ви най-много сухи?Мразя да ми се намокри блузата и така половината ден... ooooh!
Това ми е болна тема и на мен.  Confused Ще следя отговорите. Преди тук мами бяха писали, че са много доволни от "гъбката" на Дав, но отдавна не съм я мяркала някъде...

# 487
Peace
MY body Deo Roll On Triple Effect и MY body Deo Roll On Soft & Sensitive

Марка на Била - струват по около 2лв и поне през последните 2-3 години се купуват нонстоп. След всички хвалби пробвах Garnier Neo-крем против изпотяване, не съм очарована и не бих го купила отново. Отделно съм "минала" през Авен, Виши, Рексона, Нивеа, Ревлон и т.н. и т.н. Продуктът на Била, за смешните 2лв ми е перфектен Peace

# 488
  • Перник
Спиралите на Орифлейм НЕ изсъхват бързо - аз ползвам само техни - различни видове, но всяка издържа по около 6 месеца при ежедневно ползване.   Peace

# 489
  • Варна
Момичета,може ли да ми препоръчате силно почистваща,отлепяща peel off маска за лице?Взех си на Хималая,но определено не се справя толкова с почистването,колкото с освежаване и т.н.

# 490
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Откъм сухота (а аз доста се потя) съм доволна от Мичъм
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/08/all-in-one.html
Тези на Била ги бяха забравила, трябва пак да си взема - също са хубави.

# 491
  • Пловдив
На мен не ми хареса...ни ми свърши работа  Rolling Eyes

# 492
  • Варна
Аз имам спрея на Мичъм.Премахва неприятната миризма,но и при мен не се справя с изпотяването.Поне не се получава наслагване в/у тениските,както става със стиковете   Close Мнооого трудно я изпирам тая комбинация м/у стик и пот!

# 493
Цитат
Я кажете от кой дезодорант/стик против изпотяване сте доволни от към Сухота  Very Happy т.е. държи ви най-много сухи?Мразя да ми се намокри блузата и така половината ден... ooooh!

От дав стиковете съм най-доволна. Доста издържат, даже цял ден почти си суха. Другоа от което съм била доволна са дезодорантите на Гарниер-зелените или Адидас също са много добри дезедоранти.
Рексона също. Но за стикове-определено Дав.

# 494
  • Пловдив
А цапат ли дрехата Rolling Eyes Щото и аз много се дразня от това  Crossing Arms и наистина няма изпиране и се захабяват блузите.

Общи условия

Активация на акаунт