Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Най-сетне си намерих пудра за лице на Катерин Арлей,струва 5лв,а съм по-доволна от нея отколкото от тази на Лореал

Аз също съм доволна, от тази двойната. Но най-вече ползвам тъмния цвят, светлия има блестящи частички.
http://2.bp.blogspot.com/-xRp_KZ_UdwU/UVWlw31JNdI/AAAAAAAAAcM/Aw … s320/IMG_1080.JPG

да,точно тази си взех ,супер е,аз смесвам и двата цвята

# 541
  • Бургас
Най-сетне си намерих пудра за лице на Катерин Арлей,струва 5лв,а съм по-доволна от нея отколкото от тази на Лореал,имам и пудра на Евелин,която свършва,но не можах да намеря отноео такава,също съм много доволна

Мисля, че гледах или в Елитис, или в Лили, че имат цял стелаж на Евелин.
Оле къде е това?В Лили няма,значи остава да е Елитис,аз съм супер доволна от  всичко на Евелин

# 542
в Елитис видях голям стелаж на Импала, на Евелин - не /може да не съм обърнала внимание/
на Импала нямаше четки обаче, само грим

# 543
Някой от Пловдив може ли да ми каже къде мога да намеря силиконови моливи на Импала в цвят различен от черното?  Tired Омръзна ми да обикалям магазините без резултат, мислех, че е по-разпространена марка.  ooooh!

# 544
Доволна съм от новия шампоан и балсам на Гарниер с мед.

# 545
Парфюм на Барджело си купих от Русе. Реплика на Нина Ричи-Premier Jour.
Много траен и хубав аромат. За дълго се задържа. 

# 546
Някакви отзиви за червилата в лидъл, запечатани са, поне аз не видях мостри ?

# 547
  • София
Здравейте , бихте ли ми препоръчали крем за крака , ако може да е охлаждаш и да не мирише на плодове , благодаря предварително .  bouquet

# 548

За първи път чувам такова нещо. Днес бях до Лидл, но не видях да има червила...
Скоро си купих на Фармаси - едно коралово, много хубаво, 4,60лв, матово. Издържа доста време, но се събира в гънките...Sad Това е гадно, всичко останало е ок. За това говоря:
http://beautycosmetic.biz/farmasi-farmasi-matte-rouge-lipstick-p … ef387121cc5105368

# 549
# 550
  • вече Пловдив
Ментовия крем за крака на Арома с охлаждащ ефект  http://www.aroma.bg/catalog/omekotiavasht-krem-za-kraka-aroma-gr … nline-menthol-46/

# 551
Можете ли да препоръчате работещ антицелулитен гел? Може и да е по-скъп.

# 552
  • В къЩи.

За червилата не знам, но много харесвам безцветния гланц.  Peace
Спиралата им за обем -не става.  Naughty

# 553

За мен най-добрия е Аура слим....

# 554

За мен най-добрия е Аура слим....
Аз също бях доволна от Аура слим, но преди година си взех Антицелулитният гел на “Krauterhof” и според мен е по-добър. Силно азгрява обаче и не знам дали всеки би го изтърпял. Ето този е:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт