Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 627
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Балея имат такава.
Скрит текст:

# 16
Скрит текст:

# 17
Благодаря ви момичета.
AquaTofana тази маска къде може да се намери?

# 18
Някой ползвал ли е тази маска за коса на Билка:
http://apteka.framar.bg/30018376/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0- … 200-%D0%BC%D0%BB-
Какви са впечатленията?

# 19
И аз тук   bouquet.
Похвалвам пяната за почистване на лице на Алверде с ябълка. Пише отзад, че почиства и грим, но никога не бях пробвала. Ползвах си я сутрин само. До миналата седмица, наложи ми се да бързам и ползвах само нея. Изми всичко!!! ФДТ, руж, молив и спирала. Освен това мирише много гот.
Мишчица, как изглежда тази пяна, че не успях да я намеря  Rolling Eyes

# 20
И аз да се присъединя към новата тема. Доволна съм от този крем за ръце:

Ароматът му е страхотен и доста дълготраен.

# 21
Може ли да ми препоръчате някакви що-годе добр четки за грим, по-специално за ФДТ?  Confused

# 22
  • Варна
И аз да се присъединя към новата тема. Доволна съм от този крем за ръце:

Ароматът му е страхотен и доста дълготраен.
И аз имам кремчето Crazy доволна съм и от крема за тяло от същата серия, страхотен аромат Heart Eyes

# 23
Може ли да ми препоръчате някакви що-годе добр четки за грим, по-специално за ФДТ?  Confused

Тъкмо писах в друга тема за четки. За фдт ползвам тази на Ebelin:

Много е хубава. Почти всекидневно я ползвам. Нито един косъм не е паднал от нея.

# 24
  • Варна
Маските на билка ми харесват,ползвала съм и двете  Peace Консистенцията е мааалко по-течна сякаш в сръвнение с повечето,но това не пречи.Нанася се мн добре и е икономична.

# 25
Момичета, искам най-накрая да пробвам тея ББ кремове. За Нивеа разбрах, че не са много добри, но се чудя между Гарниер и Биотен. Кожата ми е комбинирана. Днес си мацнах малко на ръката от светлия на Биотен, не беше зле, но май нямат според типовете кожа. Да заложа на Гарниер?

# 26
Момичета, искам най-накрая да пробвам тея ББ кремове. За Нивеа разбрах, че не са много добри, но се чудя между Гарниер и Биотен. Кожата ми е комбинирана. Днес си мацнах малко на ръката от светлия на Биотен, не беше зле, но май нямат според типовете кожа. Да заложа на Гарниер?
Биотен е много тежък, заложи на Гарниер ( вероятно този за мазна кожа ), но имай предвид , че не е много покривен.

# 27
Като стана дума за четки ще ми предложите ли някоя хубава четка за червило?

# 28
на Гарниер не е хубав, поне на мен не ми хареса, а от там не пробвах на друга марка...

# 29
Досега четох и за други ББ кремове. Има положителни коментари за тези на Евелин...Но къде да го намеря? Нещо за тях?

Общи условия

Активация на акаунт