Евтините неща, от които сме доволни - 24

• 90 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз съм много доволна от този интимен гел:
http://apteka.framar.bg/30010856/%D0%BB%D0%B5%D0%BE%D0%BA%D1%80% … D1%80%D0%BB%D0%B8

# 61
Да похваля този интимен гел  http://apteka.framar.bg/30024987/%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BC% … 250-%D0%BC%D0%BB- ,нежен е с не натрапчив аромат,за цената си е много добър даже.

# 62
  • вече Пловдив
И от мен един глас за този интимен гел.  Peace
Заразена от вашите похвали за маските на Балеа, днес ви взех една да пробвам. Дано е добре на моята кожа.
Търсих и за пореден път не успях да си намеря околоочния крем на Алверде с годжи бери.  Confused 

# 63
Момичета, отново похвалвам маската за коса с годжи бери.
Коя е тази маска, може ли линк?

# 64
  • София
Момичета, отново похвалвам маската за коса с годжи бери.
Коя е тази маска, може ли линк?

Показах я преди, но ето отново снимка:

# 65
Мерси. А от къде си я взимаш?

# 66
Да, не им беше мястото на четките тук, чак после се загледах в цените  Tired
Иначе да споделя от опит, мъжка четка за бръснене, т.е. за нанасяне на пяната (едно време както се бръснеха мъжете) - аз използвах преди такава за руж - беше много хубава и мекичка, а за фино нанасяне на сенки една приятелка (която умее да гримира като професионалист), си купуваше от книжарниците художнически четки ... просто 1-2 по-нестандартни идеи  Mr. Green

# 67
Лосион на "Евтерпа" против пърхот за 2 и нещо! Купувала съм на мъжа ми всякакви пяни на Дюкре, шампоани Виши, Селсун Блу.. нищо не помага, а това нещо - какво има вътре, не знам, ама е вълшебно! А за тези парички...

http://apteka.framar.bg/30021772/%D0%B5%D0%B2%D1%82%D0%B5%D1%80% … D1%85%D0%BE%D1%82

# 68
И аз да се включа в темата с едно позабравено от мен кремче. Искам да похваля най-обикновения крем Здраве, преди няколко дена се поопъпчих заради стреса, но след 2 ползвания като нощен крем, няма и спомен от пъпките Simple Smile Също така и шампоанът на марката се справи с 2 измивания с пърхота при баща ми, а когато реших да си направя и аз един експеримент (нямам пърхот), косата ми остана чиста малко повече от обикновено Simple Smile

# 69
Търся някакъв крем срещу пъпки.
Пробвала съм лекия крем Здраве, но не ми върши работа.
За мен най-добрият крем е Effaclar Duo (+) на La Roche-Posay, но цената му е около 30 лв и предполагам тъй като темата е за евтини неща, търсиш нещо по-евтино.
Порбвай с коректора против пъпки на Амрита - около 3 лева е, нанасяш върху пъпката и на сутринта ще видиш резултата
Гледах техен лосион в аптеката и се чудих дали да го взема.
Ще потърся този коректор.

От утре в Кауфланд ББ крема на Нивеа ще е 6, 50 лв. В брошурата пише, че има само светъл и среден тон. Явно тъмния е най-купуван и затова не го пускат намален (с 2 лв).

# 70
Доволна съм от крем за ръце и нокти с козе мляко и ванилия на Verona. Попива бързо и прави ръцете меки. Обикновено го ползвам вечер за по-дълго действие.

# 71
доволна от
стиизираща вода за къдрева коса

от крем дезедораната

# 72
Момичета, предложете ми крем за лице за смесена кожа. В момента ползвам на Биотен, доволна съм, но искам да си купя друг. Преди това ползвах на Уриаж - хидратиращ, много бях доволна, но цената е доста по-висока. Нещо българско и хубаво? На 28 години съм. Тези на Билка или Дева?

# 73
  • вече Пловдив
Артемида, много съм доволна от дневния крем на Билка с бяло грозде, ето този:

Купих си крема на Гарниер против изпотяване - за няколко часа е добре, харесва ми, че не оставя следи по дрехите и спокойно може да се ползва парфюм. Но след 4-5 часа пак се потя  Tired
Да попитам, нормално ли е да ми щипе от маска на Балеа със соли от Мъртво море? За първи път я ползвах снощи и много ми щипеше. Иначе кожата стана много хубава - гладка и хидратирана.

# 74
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Момичета, предложете ми крем за лице за смесена кожа. В момента ползвам на Биотен, доволна съм, но искам да си купя друг. Преди това ползвах на Уриаж - хидратиращ, много бях доволна, но цената е доста по-висока. Нещо българско и хубаво? На 28 години съм. Тези на Билка или Дева?

Този с бяло грозде на Билка става, но не е нещо особено.Друг вариант е Микса балансиращ.

Маската на Балея със соли на мен ми щипе и не я ползвам по тази причина.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт